/Cluj/Agentie de turism

Amara Tour

Strada George Bacovia nr.17A, Cluj-Napoca, România

Amara Tour
Agentie de turism
4
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHXJ+CF Cluj-Napoca, România
+40 364 431 195
amaratour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorin O
Dorin O2 ani în urmă
Prin intermediul unei agentii partenere, am ajuns pe malul marii din Turcia cu Amara Tour. Dupa zborul cu avionul,chiar daca nu era asa vizibila cum ma asteptam, am descoperit chiar la iesirea din aeroportul Antalya, langa parcarea de autobuze,reprezentanta firmei, gratie panoului roz din poze. Sunt multumit de alegerea facuta si voi mai merge negresit cu aceeasi firma.
Emőke Nagy
Emőke Nagy2 ani în urmă
Nu sunt flexibili deloc, daca intervine ceva nu sunt disponibili sa schimbe nici data, nici locatia doar daca anulezi calatoria si cumperi alta.. O tara poate e zona verde cand cumperi calatoria, peste o luna e zona rosie si nu ai ce face, nu le intereseaza omul din spate ci banii care le-ai achitat deja.
Transilvania Cultural
Transilvania Cultural2 ani în urmă
Am avut o vacanta frumoasa in Egipt pana destepti astia ne-au dus la ora 7.45 si zborul era intarziat pana la ora 15.00 cu toate ca am anuntat agetia ca este intarziat ei au sustinut ca nu este doar sa se scape de noi. Nu o sa mai alegem aceasta agentie
Andreea-Alexandra Moldovan
Andreea-Alexandra Moldovan2 ani în urmă
Servicii de calitate, profesionalism si promptitudine. O echipa care in contextul unui an deosebit de dificil, cu nenumarate restrictii a reusit sa ne ofere o vacanta perfecta in Egipt precum si ajutorul si consultanta adecvata! Recomand acest tour-operator!
Miroiu Sorin
Miroiu Sorin2 ani în urmă
Am achiziționat o vacanta în Egypt prin acest tur operator și totul a fost peste așteptările mele. Și zic peste așteptările mele deoarece am mai avut înainte cu 2 ani o excursie în Egypt tot la un hotel de 5 stele, prin alt tur operator (nu dau nume), unde nu am fost asa plăcut impresionat de condițiile hotelului, stăteam cu cartela sa deschid ușa câteodată și 30 de secunde în fata ușii, mâncarea pe care am mâncat-o doar ca să nu mor de foame. Cu Amara incepând de la avion care era al unei companii spaniole net superior celor de la wizz, pana la transfer aeroport hotel cu autocare impecabile, hotelul foarte curat cu personal foarte atent și mâncarea extrem de buna cu 5 restaurante a la carte. Excursiile făcute cu ghizi vorbitori de limba română (și asa ca o paranteza, am avut la excursia de la Luxor un ghid egiptean care vorbea mai corect romana decât mulți romani, chiar am rămas uimiți toți din autocar ca era egiptean care nu a fost deloc în România) , cu autocare foarte curate, cu toalete și clima. Recomand cu căldură aceasta companie. Voi mai apela la ei pe viitor. Mulțumesc Amara Tour!
Radu Fugaciu
Radu Fugaciu2 ani în urmă
Am fost plecați în Egipt cu Amara. Totul a fost excelent de la plecare până la sosirea în Cluj. Organizarea cu transferul la hotel foarte buna. Excursiile oferite la fata locului deosebite și prețuri rezonabile. Am stat la Hotel Titanic Royal și nu au fost probleme. Mâncarea de la restaurantele a la carte este de senzație. Va recomand să apelați la Amara când mergeți în Egipt. Noi am fost in perioada asta cu pandemia și totul a fost la superlativ. Nu aveți de ce sa va faceți griji. Vacanță plăcută.
Ioanafenesan
Ioanafenesan2 ani în urmă
Am avut o excursie de vis prin Amara Tour, in ciuda dificultatilor in ce priveste pandemia, m-am simtit in siguranta. Multumesc pentru rabdare fetelor de la Amara si pentru ofertele facute. Multumesc ghidului cu care am fost la Luxor pentru profesionalism. Recomand cu drag.
A. Pinky Fox M.B.
A. Pinky Fox M.B.2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o forma! Plecari de la hotel spre aeroport noaptea la ora 3 desi zborul era la ora 12 iar pana la aeroport se facea maximum 2 ore. Am ajuns cu 7 ore si ceva inainte de decolarea avionului!!! Cu bebelus si copii mici după noi!!! Lipsa de comunicare pe toata toata sederii! Ora plecarii am aflat-o in seara in care am plecat! Aeronavele jegoase, pe tetiera trebuie sa iti pui un prosop sau ceva ca sunt INFECTE!
Agentie asta este o bataie de joc!
Locații recomandate