/Cluj/Agentie de turism

CAO tours & events

CAO tours & events
Agentie de turism
5
4 recenzii
4 comentarii
+40 746 089 499
caotours.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
B3 Moisa Larisa-Natalia
B3 Moisa Larisa-Natalia2 ani în urmă
O companie noua pe piața, care iti ofera exact ce ai nevoie pentru o excursie de nota 10.

- traseul turistic este foarte bine organizat, pe tot parcursul acestuia s-au punctat cele mai importante noțiuni privind locul in care ne aflam. Ghidul turistic este foarte smart si funny, ne-am simtit extraordinar!

-raport calitate pret este mai mult decat satisfăcător, prețurile sunt mici in comparatie cu ceea ce am mai gasit noi in alte parti

O sa revenim cu drag la ei, unt o echipa tanara care au pus suflet in excursia noastra ca totul sa fie perfect si au reusit!

RECOMAND si va multumesc pentru tot efortul!
Ps: astept sa postați pe site-ul CAO si pe Instagram următoarele oferte
Ana-Maria Hrișcă
Ana-Maria Hrișcă2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte plăcută cu aceasta agenție, un tur la pas în centrul orașului Cluj, în care ni s-au prezentat cele mai importante edificii de la începuturi și pana în zilele noastre. Mulțumim ghidului nostru Carmen pentru amabilitatea și răbdarea de a ne explica și a ne lamuri toate curiozitățile.
David Saulean
David Saulean2 ani în urmă
O experiență super si oameni minunați! Recomand!
Carmen F
Carmen F2 ani în urmă
(Tradus de Google) Recomand această agenție de turism dacă vă aflați în Cluj-Napoca sau doriți doar să vedeți Transilvania, rezervați un tur cu ei de care nu veți regreta, pentru o experiență drăguță și autentică, deoarece vă arată toate locurile frumoase din Transilvania și multe altele. Lucrurile sunt foarte drăguțe și politicoase. În plus, prețul este foarte corect.

(Original)
I recommend this travel agency if you are in Cluj-Napoca or you just want to see Transylvania, book a tour with them you will not regret, for a nice experience and authentic because they show you all the nice places in Transylvania and much more. The stuff is very nice and polite. Plus the price is very fair.
Locații recomandate