/Cluj/Agentie de turism

Filadelfia Turism

Calea Moților 45, Cluj-Napoca 400000, România

Filadelfia Turism
Agentie de turism
3.7
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8J+H7 Cluj-Napoca, România
+40 264 593 114
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul Marian Covers
Paul Marian Covers2 ani în urmă
Cel mai nereusit concediu! Vand oferte mincinoase, sunt primii cand e vorba de luat banii, dar apoi nu te mai baga in seama. Schimba detaliile sejurului pe ultima suta de metrii, nu te informeaza cu nimic. Oameni foarte incompetenti.
Fort adrian
Fort adrian2 ani în urmă
Ca de obicei un concediu reușit cu Filadelfia.Multumim Bianca Lazar.
Anelore Petrașcu
Anelore Petrașcu4 ani în urmă
Durata expedierii coletelor mult prea lungă fața de alte firme unde dureaza max 3 zile , la ei dureaza o saptamana!! Iar orarul de sambata e nerespectat , nu stiu la ce mai scrie peste tot pe site-uri si pe usile agentiilor ca au program sambata de la 9-13 daca NU E NIMENI PREZENT ! Nesatisfacator.
Cristina Podar
Cristina Podar4 ani în urmă
Curățenie si liniste.Pozele sunt reale.Proprietarii,gazde primitoare si deosebite.Vom reveni cu siguranta!😊
Pfingstgraf Radu
Pfingstgraf Radu5 ani în urmă
Servicii foarte slabe,colete deteriorate,lipsa de profesionalism
Florin paglesan
Florin paglesan6 ani în urmă
Ar merita mai mult de 5 stelute,aceasta agentie,incepand de la domnisoarele dragute si f.amabile,de la care iti cumperi biletele, fie de la Targurlile de turism ,fie din Agentie. Soferii sunt deosebiti,amabili, voce calda in microfon,profesionisti ,siguri in miscarile lor,la volan,nu risca in depasiri,corecti( din cate stiu nu au avut nici un eveniment,pe sosele).Si am avut timp sa observ asta,intr-o calatorie de22ore,Cluj-Thassos si retur!
Autocare comode,cu scaune ce se pot regla pe spate,cotiere,aer conditionat, o patura la 2persoane,muzica sau filme. Ambianta placuta!
O singura nemultumire am si mi-as dori mult sa se tina cont de acest aspect!
La cei ce primesc locuri ,pe bilete in spate,sa li se dea la intoarcere locuri in fata si sa se respeste acest lucru!!
La plecarea din Cluj spre Thassos, pe27iunie2017,am avut 4locuri in spate,pe roata. Galagie de la motor,de zgaltaie roata aia,plus ca nu vezi nimic in fata, numai lateral. Mi s-a facut rau,2pastile am luat si credeti-ma nu sunt un mofturos!
La intoarcere, pe5iulie2017,am avut alte locuri, mai in fata cu 5scaune si ne-am bucurat,dar ghida a zis sa ne asezam unde gasim loc,fiind ocupate de persoane ce au urcat mai devreme ca si noi.
Ghida, CRINELLA GUTA,o domnisoara zambitoare,dar obraznica,genul "se rezolva,nu se poate", parerea mea e ca nici nu are ce cauta intr-o firma atat de respectata,din moment ce comenta la orice argument. Adica nu mai conta ca la dus am respectat locurile, acum la intoarcere" stati unde gasiti loc!!"
Nu e corect ca in fata sa se umple autocarul doar de la Bucuresti ,iar noi din Dej,Cluj, Sibiu,Brasov in spate. Noi calatoream 22ore,iar bucurestenii 10ore. Sau macar la intoarcere sa se schimbe!
Am vorbit cu cei de la Ag. Turism Filadelfia ,pe messenger si au luat legatura cu ghida si ne-a mutat pe locurile noastre, dupa vreo200km parcursi.
Multumim pentru promptitudine si solutionare!
Drumuri bune!
Gutt husss
Gutt husss2 ani în urmă
Dupa aproape 4 luni de la anularea concediului (covid19) inca astept restituirea avansului achitat. Tot ma plimba cu povesti, ca nu au primit bani de la furnizori, ca sa am rabdare....
In timp ce patronii lor isi umfla buzunarele cu alte concedii vandute, oamenii de rand care au facut sacrificii sa plateasca avansuri se roaga ca milogii sa primeasca banii inapoi
Adi Bojan
Adi Bojan2 ani în urmă
Oferte de vacanta și călătorii oriunde în lume, preturi avantajoase, servicii de calitate,am fost mulțumit întotdeauna de serviciile oferite de Filadelfia turism.Chiar in aceasta luna am luat o vacanță de la ei.Sper sa fie bine și de această dată.
Locații recomandate