/Bucuresti/Agentie de turism

Jeka Turism

Șos. Morarilor 4C, București D02 F991, România

Jeka Turism
Agentie de turism
4.5
360 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5Q7+9R București, România
+40 21 9139
jeka.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea goran
Andreea goran2 ani în urmă
Am colaborat cu aceasta agentie pentru un concediu in Egipt, hotel Rixos Magawish Hurghada. Am avut o experienta placuta. Au dat dovada de promptitudine si profesionalism. Oferta facuta de ei a fost cea mai buna de pe piata.
Alina Gogea
Alina Gogea2 ani în urmă
Sunt client Jeka de multi ani. Personalul, tot, fara exceptie, cu care am colaborat de a lungul anilor s-a ridicat la nivelul stelelor cu cate am notat agentia. Multumesc, d-nei Diana Stanca, in mod special, care m-a ajutat de fiecare data, desi poate era libera sau nu era de competenta agentiei!
Black Ipad83
Black Ipad832 ani în urmă
Foarte important pentru noi au fost recomandările agenției Jeka privind un sejur cu familia. Analiza și experienta acesteia ne-au fost de mare ajutor sa selectam cea mai buna varianta și nu am regretat o clipa. Mulțumim și vom apela cu drag din nou.
Daniel soare
Daniel soare2 ani în urmă
Multumesc D-nei Larisa Dumitru pentru ca a reusit sa salveze un concediu aproape ratat din cauza agentiei direct booking . Cu ajutorul D-nei Larisa am reusit sa rezervam in aceeasi zi , in timp ce eram in drum spre mare , la un raport calitate pret foarte bun . Multumiri si felicitari pentru profesionalismul de care ati dat dovada ! Cu astfel de oameni Romania poate sa devina asa cum trebuie .
Ionut Valeriu
Ionut Valeriu2 ani în urmă
Nu recomand. Am fost dezamagit de colaborarea cu acestia, intrucat s-au produs o serie de erori din cauza lipsei de profesionalism a angajatilor. Pe langa faptul ca nu au fost capabili sa copieze corect numele a doua persoane de pe buletin, am avut surpriza neplacuta ca biletele sa contina numele hotelului dorit dar cu achitarea banilor in contul unui alt hotel. Am mers la locatia de pe bilete, asteptam sa fim cazati acolo, dar la 15 minute am fost anuntati de agentie ca au facut o incurcatura si ca trebuie sa mergem la un alt hotel, la distanta de 30km. Fiind vorba de Turcia, stim cu totii costurile pt apeluri sau utilizarea internetului pt harti online. Nu s-a sinchisit nimeni pt costurile noastre si timpul pierdut pe drum. Din contra, am fost surprins cu cata nonsalanta ni s-a spus, ,, dati-ne in judecata, nu va platim nimic " (aici era vorba de combustibil si internet).
GIOVANI ANTON Nistor
GIOVANI ANTON Nistor2 ani în urmă
Super la Superlativ! Totul punctual si de calitate! Pe aceasta cale î-i multumim Doamnei Dana Ghelemez pentru oportunitate si profesionalism! Recomand cu placere aceasta Agentie de Turism ! Va multumim foarte mult pentru vacanta super reusita de vara trecuta!
Daniel Nicolas
Daniel Nicolas2 ani în urmă
An de an ne-a intermediat vacante de vis în unele locații am revenit cu placere.
Încercați și voi ! Nu veți regreta.
Alexandru Constantinescu
Alexandru Constantinescu2 ani în urmă
Mereu am primit recomandări potrivite pentru nevoile familiei noastre. Prețuri foarte bune!
Locații recomandate