/Bucuresti/Agentie de turism

Aerotravel

Bulevardul Nicolae Bălcescu 26, București 030167, România

Aerotravel
Agentie de turism
4.3
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4Q2+Q7 București, România
+40 21 313 7485
aerotravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Romeo Vilcu
Romeo Vilcu2 ani în urmă
Cei mai buni!
JOSE MARIA TALARN BRICH
JOSE MARIA TALARN BRICH2 ani în urmă
(Tradus de Google) Este păcat că partea de verificare și servicii pentru clienți de pe Aeroportul Internațional București aruncă faima și numele LUFTHANSA la sol și la niveluri foarte scăzute. Personalul nu respectă standardele de servicii pe care Lufthansa le oferă în mod obișnuit clienților săi. Fetele de pe linia de verificare sunt foarte inutile, nu au pregătire tehnică și educațională și tratează clientul mai rău decât o companie aeriană low cost. Ar trebui să auditeze acest loc și să câștige opinii și să repete clienții, dacă vor continua astfel, își vor distruge imaginea.

(Original)
Es una lástima que la parte del checking y servicio al cliente en el aeropuerto internacional de Bucharest tire la fama y nombre de LUFTHANSA por el suelo y a niveles muy bajos. El personal no esta a la altura del servicio que Lufthansa habitualmente ofrece a sus clientes. Las chicas de linea de checking son muy poco serviciales, con falta de formación tanto técnica como en educación y tratan al cliente peor que una linea aerea low cost. Deberían auditar este lugar y ganarian en opiniones y en clientes repetitivos, si siguen así les van a destruir la imagen.
Ionita Cosmin
Ionita Cosmin4 ani în urmă
Personal amabil si preturi decente.
Mihaela Elena Macedolian
Mihaela Elena Macedolian4 ani în urmă
competenti si amabili
C E
C E5 ani în urmă
Am ajuns la agentie la 12.10...si mi s-a zis ca compania aeriana tocmai mi-a respins rezervarea facuta la nici 24 ore.... Suspect cand eu fac rezervare prin agentie si mi se confirma de 2 ori telefonic si prin mesaj ca rezervarea este facuta ramane doar sa ma prezint sa achit biletul.
Adrian Vasile
Adrian Vasile5 ani în urmă
Serioși. Recomand!
Mihail Lambru
Mihail Lambru5 ani în urmă
Mihai Sarafu
Mihai Sarafu2 ani în urmă
Prompt rapid genial
Locații recomandate