/Bucuresti/Agentie de turism

Christian Tour - Mihai Bravu

Șoseaua Mihai Bravu 39, București, România

Christian Tour - Mihai Bravu
Agentie de turism
3.8
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WH+33 București, România
+40 21 252 1940
christiantour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Grigore
Florin Grigore2 ani în urmă
Mai angajati personal se sta la coada forte mult cam 2 ore in rest totul decurge bine.
Mirela Stancu
Mirela Stancu3 ani în urmă
Nu am fost în această locație ,dar de această agenție sunt total dezamăgită.
Mihaela Fodoran
Mihaela Fodoran4 ani în urmă
Buna ziua! Astazi am fost la Coresi sa ma interesez de o vacanta .Am plecat total dezamagita dupa discutia (rapida) care am avut-o cu domnul de la agentia d-voastra.De multe zile am urmarit sa nimeresc la domul acela ca mi s-a parut mie ca ar avea experienta si rabdarea necesara de care au nevoie clientii.Nu va mai spun ca de multe ori intarzie la program si de aceea nu am putut sa il contactez mai repede, deoarece ma grabeam sa ajung si eu in alta parte.I-am cerut o oferta,mi-a dat ,dupa care i-am spus ca mi se pare cam scumpa.Mi-a spus ca astea sunt ofertele. Eu i-am spus ca in alta parte am gasit mai ieftine cu 200 euro.In loc sa mai caute si alta oferta,mi-a spus ,,DU-TE DOAMNA IN ALTA PARTE'' . URAT DIN PARTEA LUI. NU ASA SE FAC CONTRACTELE.
Imi pre foarte rau, eu in fiecare an plec in vacante,dar nu am patit asa ceva cu nici o agentie.
URAT DIN PARTEA DOMNULUI.Va rog mult de tot,astept un raspuns.Multumesc.
19 IAN.2020
Luci Tudorache
Luci Tudorache4 ani în urmă
Bună ziua , nu recomand această agenție , am optat pentru un tur in Italia ,cu o săptămână înainte de plecare mau anunțat că se suspendă pachet pentru turu , nu s-au întrunit numărul de persoane ,menționez că am platit 1330 de euro , o sumă sumă considerabilă , eu sunt rezident Britanic ,și am dorit să apeleze la o agenție Românească dar am greșit , am optat pentru altă ofertă care am primit-o dar nici în momentul de față nu știu sigur dacă voi benificiea de cea de-a doua opțiune , dacă am cerut explicații prin telefon ,am primit urmatorul răspuns ,Daca nu am număr de Romania nu mă pot constata nu au voie să sune extern .un răspuns halucinant !! Am întrebat cum rămâne cu cei 1330 de euro plătiți pentru vacanta ,dino un răspuns care mi-a lăsat un gust amar ,'' veți primi bani înapoi "ok ,dar cu concediul meu ratat din aceasta vară cum rămâne ,cine va răspunde ce aceasta situație penibilă in care sunt pusă ?? Nu am nici un răspuns până în acest moment ,plecarea spre Italiei era pe 3 August ,mai sunt câteva zile și eu nu știu nimic cum o să-mi petrec acest concediu , concluzie au luat suma 1330euro mai bine spus și-au însușit bani mei ,eu sunt in stres , și un concediu ratat din cauza acestei agenți ,
Nu recomand această agenție .
Rodica Nastase
Rodica Nastase4 ani în urmă
Este pentru prima dată cand merg la Christian Tour, am făcut un co tract cu ei pentru un sejur în luna august ! La prima vedere mi-au plăcut, fetele au fost amabile, mi-au explicat tot ce am avut nevoie...sper că va fi bine !
Antoanela Mocanu
Antoanela Mocanu5 ani în urmă
raspuns de agentie de turism trebuie sa va cautati singuri ce doriti noi nu cautam noi nu stim nu am avut mari pretentii locatie brasov sinaia predeal loc de joaca pentru copil pai nu stiu eu trebuie sa va organizati voi atunci la ce iti mai platesc tie ca agentie de turism ca in tara e greu mai usor e in afara era ocupata "domnisoara" incerca sa vada daca reuseste sa ii faca vant cu genele false colegului de "munca"
Sorin nicolaescu
Sorin nicolaescu5 ani în urmă
La prima vedere se dau informații interesante....dar când ești deja plecat în excursie, realitatea este alta... exemplu, excursie la Barcelona și Madrid hotelurile erau la distanță Mare, 70 km de Barcelona și la cca 20 km de Madrid...ca să poți face o plimbare singur, în timpul liber, trebuie să iei trenul, taxi.... așa că nu poți spune că este excursie la Barcelona și Madrid, ci în Spania cu cazare in diverse locuri și cu vizită în unele orașe.... Așa că atenție la informațiile cerute de client și răspunsurile date de firmă, precum și la modul de soluționare a nepotrivirilor dintre informații
STEFAN ADRIAN Radu
STEFAN ADRIAN Radu5 ani în urmă
De anul acesta renunț la această patetică pseudo agenție de turism. Am plecat în concediu, am plătit o sumă consistentă de bani iar al inclusive cu o cameră de lux era cel mult de o stea cu o cameră infectă. I-am sunat din străinătate, le-am trimis un set de poze cu condițiile mizerabile în care stăteam, iar răspunsul a fost ceva de genul că, la contractare reprezentantul firmei a văzut alte camere . Evitați această agenție.
Locații recomandate