/Bucuresti/Agentie de turism

Travel Matters

Complexul Politehnica Park Residence, Strada Economu Cezarescu Nr. 52, Bloc C1–Tronson 2, Etaj 4, București, România

Travel Matters
Agentie de turism
4.5
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3R3+5V București, România
+40 31 438 1853
travelmatters.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan constandache
Stefan constandache2 ani în urmă
Am citit recenziile si imi este greu sa cred ca ele reprezinta in totalitate adevarul ! Recenziile pozitive sunt exprimate doar la modul superlativ (dar in termeni generali), pe cad cele negative sunt scrise in termeni cu,,subiect si predicat” (fie ca sunt sau nu subiective). Cred totusi ca recenziile exprimate la superlativ sunt ,,fabricate” ...
Roberta Petrus
Roberta Petrus2 ani în urmă
O experienta f placuta! Am cumparat o vacanta in Turcia si am fost anuntati ca se schimba hotelul pt ca cel dorit de noi nu se deschidea din cauza pandemiei. Desi m-am panicat initial, alegerea agentiei a fost un hotel peste ce achizitiinasem noi, unde totul a fost la superlativ. 🙏
Cristina Hoandră
Cristina Hoandră2 ani în urmă
Multumim Travel Matters si in special d-nei Simona Vlaicu pentru promptitudine si profesionalism. Am colaborat foarte bine, a dat dovada de multa rabdare si totul foarte bine organizat. Recomand cu incredere atat agentia cat mai ales pe d-na Simona Vlaicu. Felicitari!
Mirela Anin
Mirela Anin2 ani în urmă
Buna ziua! O experiență peste așteptările mele.Era prima oară când ma ocupam de vacanță (cap,coada).Emoțiile sa nu dau greș cu ceva erau imense..am cautat recenzii,am ascultat păreri, m-am interesat si verificat tot ce se putea. Destinația a fost Egipt: hotelul de 5 stele (după părerea mea merita 20 de stele)😉🥰Egiptul nu e wow după cum bine știți.. dar pentru ca agentia si hotelul au fost mirifice nu pot decat sa ofer cea mai buna recenzie!Mulțumim si vom reveni😉💪
Nicolae Avram
Nicolae Avram2 ani în urmă
Buna ziua,

Am facut o alegere inspirata cand am ales sa colaborez cu aceasta agentie de turism, in special cu d-an Simona Vlaicu care a raspuns la toate solicitarile noastre si mai mult decat atat! Informatiile furnizate de agentia de turism prin d-na Simona au fost obiective si ne-au ajutat sa petrecem un sejur in Egipt frumos si cu amintiri placute. Pe viitor sigur o sa colaboram cu acesta firma! Va multumim!
Lili Radoane
Lili Radoane2 ani în urmă
Datorita agenției Travel Matters și în special a doamnei Simona Vlaicu care a dat dovada de un profesionalism desăvârșit am avut o experienta extrem de placuta in Egipt excursie din care am revenit azi dimineata. Modul in care d-na Simona a relationat cu noi in tot acest timp a fost unul impecabil. A raspuns prompt la toate soloicitarile noastre, a avut infinita răbdare cu noi iar vacanta noastră a fost peste asteptari.Recomand cu incredere atat agenția care mai ales pe d-na Simona Vlaicu. Felicitări! Mulțumesc frumos. Sper sa ne auzim din nou în anul urmator.
Ana
Ana2 ani în urmă
Aceasta "agentie" este de fapt un intermediar pentru alti tur operatori. Vacanta noastră in Hurghada prin aceasta agentie a fost departe de cum ne am dorit și cum ne am așteptat.
Am facut rezervare cu 2 luni înainte de a pleca. Ni s a comunicat ca zborul este cu Tarom. Am ales un hotel din oferta prezentata despre care ulterior am aflat din alte surse ca este închis. Dupa ce am plătit avansul pentru acest hotel am întrebat agenția daca hotelul funcționează, am fost asigurati ca în niciun caz nu este închis și sa nu ne facem griji.La o luna de la rezervare primim mail prin care SURPRIZA...suntem anuntati ca hotelul este închis. Ni se da o alta varianta cu care nu am fost de acord din mai multe motive, solcitam alt hotel...doar ca trebuie sa plătim vreo 400 euro în plus.(am solicitat un hotel cu ieșire la mare cum ar fi fost primul)
În ziua plecării ni s a schimbat zborul de câteva ori aflam iar surprinși ca desi trebuia sa plecam cu Tarom...suntem repartizați la Blue Air, cursa charter suplimentata ulterior...mult după ce am achitat noi excursia....in loc de a decola dimineața..am decolat la 15.15
La toate acestea domnisoara de la Travel Matters a ridicat din umeri, motivând ca nu e vina lor...ci plasând mereu catre altii vina.

Dezamăgitor....nu voi mai achiziționa nimic de la ei.
Genoveva Bostan
Genoveva Bostan4 ani în urmă
O experiență minunată în Varadero/Roc Arenas Doradas 4*, pachetul de servicii achiziționat prin Travel Matters foarte bine sincronizat totul, cazarea in vile bine întreținute, masa ok! Vă mulțumim pentru asta!
Locații recomandate