/Teleorman/Agent de catering

Rustic

Strada Alexandru Ghica, Alexandria 140037, România

Rustic
Agent de catering
4.3
541 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X8HP+7R Alexandria, România
+40 756 164 865
hotelrestaurantrustic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alex A
Alex A2 ani în urmă
Locația a fost ok,amplasament bun,raport calitate preț:preț puțin piperat pentru zona și condiții.punctul slab:personalul.ajungand seara la locație,au repetat insistent condiția de a părăsi camera pana în ora 10 a doua zi,pentru ca la ora 12 camera se va ocupa din nou.a doua zi au insistat din nou,plata pe camera a fost de 180 de Ron.experienta oarecum dezamagitoare
G.I. Andreca
G.I. Andreca2 ani în urmă
Miros îngrozitor în camera, nu se pune accent pe curatenie, gândaci pe hol, nu recomand! 👎
Marian tcr
Marian tcr2 ani în urmă
Curat, primitor, modern, liniste. Superb.
Marius Raileanu
Marius Raileanu2 ani în urmă
Recenziile de acum un an,nu mai sunt valabile! Am închiriat camera cu 7 zile în avans și la ora 3 dimineața, la cazare, am fost redirecționat către alt hotel. Între timp, au închiriat.-o cu ora! Bătaie de joc!
Mioara Gruia
Mioara Gruia4 ani în urmă
Totul la SUPERLATIV ! FABULOS! Curatenia, eleganta, peisajul, personalul f amabil, mancarea f buna, muzica, te fac sa te simti minunat ! Multumim inca o data personalului pentru servirea ireprosabila si mai ales pentru recomandarea pastramei cu mamaliguta . DELICIOASA !
Iulian Anghel
Iulian Anghel4 ani în urmă
Am mers sa bem o cafea. La intrare, pe terasa, stateau la masa ospatarii si se uitau dupa tine.. de ziceai ca ai venit la furat. Nu s-au deranjat sa te intampine, cum este normal.. s-au uitat la ce masa ne asezam...in fine.. Servirea lasa de dorit.. locatie frumoasa, preturi piperate.
Neogeo neogeo
Neogeo neogeo2 ani în urmă
Totul la superlativ... cazare de 5*, personal, mâncare și prețuri !
Drăgulin Adrian Gabriel
Drăgulin Adrian Gabriel2 ani în urmă
Hotelul Rustic este amplasat chiar lângă Parcul Vedea din Alexandria ceea ce i conferă acestuia aerul fresh al naturii. Hotelul dispune de o grădină de vară foarte frumos decorată cu o terasă generoasă unde turiști sau locuitori ai orașului pot lua masa dintr un meniu diversificat și la un preț rezonabil. Datorită terasei mari aici pot avea loc evenimente importante din viața unui om: botez, nuntă sau diverse alte distracții. Camerele hoteluri au iz interbelic pe diferite culori. Hotelul la etajul superior dispune pentru acei pretențioși oaspeți apartamente spațioase dotate cu cele necesare unui șezări cât mai confortabile.
Locații recomandate