/Sibiu/Banca

BCR

Strada Emil Cioran 1, Sibiu 550025, România

BCR
Banca
2.4
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4QW+VQ Sibiu, România
+40 373 525 960
bcr.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ovidiu Turcu
Ovidiu Turcu2 ani în urmă
Am fost servit foarte rapid, de către doamna Savu Anamaria. După 3 bănci la care am fost să schimb: Leva Bulgărească, doar aici la BCR am fost ajutat. Raiffeisen Bank, BT, CEC Bank și multe alte case de schimb valutar nu tranzacționează leva. Încercați din prima la BCR nu faceți drumuri aiurea. Recomand! 👍 Felicitări pentru amabilitate! 😉
Mihai Denver
Mihai Denver2 ani în urmă
Cititorul de la intrarea la bancomatul pentru euro,la care ar trebui sa am acces 24/7 nu imi citeste cardul,iar dupa ce am reusit sa intru cu alt client...nu era functional!!!Probabil comisionul de 5 E pe luna nu ajunge...
Vasy Hadar
Vasy Hadar2 ani în urmă
După citeva zile am reușit să-mi scot banii, totul merge cu viteza melcului, nici o grijă față de clienti, totul cu programare, rusine
Calin Traian
Calin Traian4 ani în urmă
Timp de așteptare enorm de lung, numărul de ordine NU se afișează întotdeauna pe panoul electronic, te duci la ghișeu când vezi afișat un număr peste al tău și ți se spune că a fost strigat; ori nici nu ai cum să-l auzi că-i ca la gară acolo. Dezorientare din partea multor angajați, vor să fie amabili, dar nu știu ce să întrebe și nu știu ce să facă cu răspunsul tău și aște-e-epți la nesfârșit! Stăteam să deschid un cont, am renunțat în cele din urmă și merg la o banca mai eficientă cu timpul de așteptare al clienților.
Flore Pantelimon
Flore Pantelimon2 ani în urmă
RUSINE., RUSINE, Cum este posibil ca o femeie batrana sa nu fie ajutata sa complecteze un folmular di partea angajatului? Cand chiar el are documentul doamnei, Frumoasa Scusa "" PRIVACY "
Carmen Iacob
Carmen Iacob2 ani în urmă
Bataie de joc din partea oficiantilor acestei filiale, fata de clientii lor, total dispret.De la prima ora ,dupa de stai la o coada de minute in sir afara si poate este corect, intri in interior si astepti alte minute in sir pana ce vezi intr-un tarziu ca ti se afiseaza numarul de ordine, dupa ce doamnele (oficiantele) termina de plimbat dintr-o parte in alta, lucreaza numai una iar celelalte povestesc etc. Daca ele ar merge la un magazin si ar astepta la fel fara rost pana ce lucratoarele comerciale isi beau cafeaua- ar fi corect? Conducerea acestei filiale a auzit de eficientizarea activitatii salariatilor proprii sau este orbit de marele salariu cu care este remunerat? Nu intra in aceste locuri unde apar recenziile sau nu in intereseaza acest aspect. Sa fiti sanatosi dragilor si lucrati cu eficienta.
Eugen Denov
Eugen Denov2 ani în urmă
Ptr programare la banca BCR Sibiu sucursala de pe str. Emil Cioran îți răspunde foarte greu ptr o programare ,în rest contactul dintre functionarii banici și clienții este OK .
Ra Mi
Ra Mi2 ani în urmă
Se așteaptă foarte mult, și afara și în interior. Nu se tine cont de nr de pe bon, de fapt la persoane fizice nici nu este afișat numărul. Sunt plictisiți sau poate obosiți, ptr ca n' au disponibilitate sa te asculte pana la capăt. Recomanda serviciul on line, dar unele probleme se pot rezolva doar la ghișeu. În curând voi înceta colaborarea cu bcr.
Locații recomandate