/Brasov/Agent de catering

LaMati Restaurant & Pizzerie

Strada Republicii 653, Sânpetru 507190, România

LaMati Restaurant & Pizzerie
Agent de catering
3.7
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PJ6M+5R Sânpetru, România
+40 725 040 404
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Vlad tataru
Vlad tataru2 ani în urmă
Am fost bătaia lor de joc, am fost amenințat telefonic sa șterg postările de pe Facebook, pentru că am refuzat să primesc o a doua pizza din partea lor !
Știu că sub metoda asta funcționati, și încercați să influențați oamenii prin a le oferi o pizza gratis, rușine !
Aluatul a fost crud, quattro fromagi doar cu un singur strat de cașcaval nu de brânză, ingredientele au fost crude, unele congelate
Am avut dureri de stomac a doua zi.
Caută să intimideze oamenii prin apelurile lor, folosesc datele personale de pe comanda in a va amenință, in cazul in care vreți să vă spuneți punctul de vedere !
Mihnea Lazar
Mihnea Lazar2 ani în urmă
Nu a fost foarte bun cu clienți
Blatul nu avea sare
Nu avea atâtea sortimente
Dar era bună pizza
La notă a greșit,pizza era de 32 cm, dar el a pus-o de 50cm
Horia Turica
Horia Turica2 ani în urmă
Pizza plina de ulei si foarte gretoasa.

Foarte dezamagit de servicii.
Ana-Maria State
Ana-Maria State2 ani în urmă
Aluat crud, lipsa de profesionalism in comunicarea cu clientul .
Nu recomand .
Andreea Cotofana
Andreea Cotofana2 ani în urmă
Mancarea este buna. Pizza sau mancare romaneasca le-am incercat pe toate. Au mai fost mici abateri, am sesizat la telefon ce nu a fost ok si nu au mai fost probleme.
Timian's Guitar
Timian's Guitar2 ani în urmă
Nu am fost încă în local. Am comandat doar pizza care a fost super buna .
Daniel Popovici
Daniel Popovici2 ani în urmă
Nu recomand nimănui să comande cu livrare. Puteți avea, ca și mine, surpriza de a nu vă fi livrată comanda pentru că "nu livrăm comenzi mai mici de 50 de lei", deși pe glovo nu scrie nicăieri acest lucru.

LE: Da, doar 18 lei costa ceea ce am comandat, fiind doar pentru o singură persoană, însă am fost de acord să achit suprataxa de 10 lei pentru comenzi mai mici de 50.
Însăși atitudinea arogantă din reply confirmă faptul că o stea e prea mult.
Constantin Mardare
Constantin Mardare2 ani în urmă
Soția impreuna cu prietenii mi-au organizat o petrecere surpriză foarte reusita pana in momentul in care a trebuit să imi dea tortul,si de ce zic pana in acel moment, fiindca la petrecere au participat printre alti membri ai familiei si nepotul meu nascut pe data de 18 septembrie si cel mai bun prieten al meu nascut in aceeasi zi cu mine. Fără să știm, sora mea si sotia prietenului meu, au pregătit si ei cate un tort surpriză pentru sarbatoritii lor. Nimic anormal pana aici,dar cand a fost vorba de a scoate toate aceste 3 torturi in acelaș timp patronul locație a fost deranjat de acest fapt, spunând chiar ca o sa fie ca o coliva cu 3 torturi. Sa mentionam faptul ca a fost petrecerea mea, sala a fost inchiriata exclusiv pentru mine si in aceste situatii daca eu consider ca vreau si merit 1 sau 5 torturi este alegerea mea personala.La finalul petrecerii, după ce am achitat nota de plată, patronul a mai menționat faptul că de ce sau urcat cei care au decorat sala pe mese pentru a agata decorațiuniile ca dansul are o scară pentru asa ceva. Cu scuzele de rigoare caci nu este frumos sa te urci pe masa, dar in timp ce se decora sala dansul a fost prezent și nu a atras atenția nimănui, sau mai bine zis, a nu spus nimănui faptul că are o scară care se poate folosii la decorat. Sa nu aveti o experiență de final neplăcută ca mine si sa rămâneți cu un gust amar, stabiliti de la inceput si cele mai mici detalii.
L.E
După părerea mea atat din comentariile pozitive cat si din cele negative se pot invata foarte multe lucruri si afacerile din domeniul horeca pot supravietui sau murii in urma acestor recenzii si toate trebuie tratate cu aceeași seriozitate si respect. Sa ma înțelegeți mâncarea este buna, sala este exact ce trebuie pentru o petrecere in familie dar atitudinea de final ă dumneavoastra, proprietarul acestei locații, ma facut sa va dau numai o singură stea. Nu consider ca ati fost calcat cu nimic in picioare dar se pare ca, in urma raspunsului dumneavoastra,nu sunteti deschis sa acceptati si niste critici negative la adresa atitudinii si nu a locatiei. Va
Multumesc frumos.
Locații recomandate