/Brasov/Agent de catering

Casa Avram Iancu

Strada Avram Iancu 76, Brașov, România

Casa Avram Iancu
Agent de catering
3.9
550 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH5Q+G2 Brașov, România
+40 775 125 195
casaavramiancu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 11–22
Scrie o recenzie
Vrinceanu Horia
Vrinceanu Horia2 ani în urmă
Daca vrei să faci toxiinfecție alimentară ai nimerit restaurantul perfect. Ciolan cu fasole: nu doar că fasolea e stricată, efectiv se aude cum fermentează (vezi pozele)
Update: am sunat și s-au oferit să-mi dea un alt fel de mâncare: mazare cu pui (PROASPĂTĂ de astăzi a spus doamna). După încă o oră jumătate au venit 3 caserole în loc de 2 cu o mazăre stricată (în poze nu se poate vedea și mirosul din păcate, vezi pozele)
Concluzie: așa ceva mai rar!
Chira chiri
Chira chiri2 ani în urmă
Am comandat la la orele 11:50 ciorba de perișoare și chiftele marinate , la orele 13:30 am sunat sa vad dacă mai vine comanda și am fost informat ca au uitat de comanda mea și o face acuma , am mai fost și informat ca nu au chiftele și mi-au înlocuit chiftelele cu ficați , 2 ore și 10 minute și comanda nu a ajuns (130 de minute ) mor de foame și nici nu mănânc ce am comandat , bine ca plătim pentru niște servicii care nu exista , nu mai mănânc niciodată la casa avram
Irina Dumitru
Irina Dumitru2 ani în urmă
Comandarea de la acest restaurant a fost cea mai greșită alegere pe care am facut-o vreodată când vine vorba de mâncare.
Am comandat pe o aplicație de livrare a mâncării. Pe lângă ca am așteptat aproape 2 h, mancarea rece, alte produse decât cele comandate, comandă incompleta cu toate ca am plătit cu cardul deci bani pierduți, colac peste pupăză mai gasesc si o bucata de hârtie in coaste.
Efectiv mestecând am descoperit-o. Jalnic.
Nu recomand deloc.
Candva era o mancare foarte buna aici, acum nu știu ce se întâmplă. Am pus o stea ca asa poți lasa recenzie, dar nici pe aia nu as fi lasat-o.
Adrian Claudiu
Adrian Claudiu2 ani în urmă
Dupa ce ca au gresit comanda, cand am sunat tot ei sunt tari in gura ca nu pot sa am rabdare. Oameni buni, ce fel de comportament abject sa ai sa comentezi la clienti cand tu esti de vina? Cum sa nu fii in stare sa urmaresti o simpla comanda? Altii opereaza oameni si nu fac greseli si voi nu sunteti in stare sa urmariti o comanda!!! 4 persoane au mancat si a cincea s-a uitat pe pereti ca a trebuit sa astepte sa aduca ceea ce s-a cerut. Urat din partea voastra! Pentru atitudinea lipsita de respect voi depune si reclamatie la protectia consumatorului! Pentru o faza ca asta in SUA vi se inchidea restaurantul. Norocul vostru ca traim in Romania.
Lorena Angelescu
Lorena Angelescu2 ani în urmă
Am comandat 2 ciorbe și 2 feluri principale.
Comanda a fost gestionată și livrată corect, calitatea preparatelor este slabă.
Ciorba de legume este baza pt ciorba țărănească, la care se adaugă carnea. Aceeași carne de porc ce ni s-a servit și la gulaș de porc. Gulașul primit de noi (am atașat și poză) nu are nimic în comun cu gulașul. Șnițelul de pui în fulgi de porumb și cartofii gratinați au fost corect preparați.
Andrei badic
Andrei badic3 ani în urmă
Am comandat la domiciliu pulpe de pui la gratar cu sote de legume. Soteul imbibat in ulei , iar pulpele de pui binisor facute ,una dintre ele cu un fir de par pe ea. Mi s-a facut sila si nu am mai mancat.
Am comandat si grujoane de pui- care de fapt sunt niste chestii mai mult ca sigur congelate si aproape prajite, si cartofi prajiti, sau mai bine zis aproape prajiti. Niciodată nu am vazut cartofi atat de rai ca aici , in sensul ca aveau forme total inegale , de la mic cat o unghie la mare cat un deget si partial prajiti.
Cu siguranta nu voi recomanda nimanui mancarea de la Casa Avram Iancu.
Cosmin Spatariu
Cosmin Spatariu2 ani în urmă
Bun cascavalul ! De pe , din interiorul snitelului... o sa mai comandam de la voi 👎
Stefania Antonia
Stefania Antonia2 ani în urmă
Cele două porții de șnițel au fost aproape crude, se putea auzi guițatul, asta adaugându- se la faptul că pe ele erau bucățele rămase de șervețel lipit.
Locații recomandate