/Brasov/Agent de catering

Stana Turistica Sergiana - Poiana Brasov

Strada Păstorului nr 5, Brașov 500001, România

Stana Turistica Sergiana - Poiana Brasov
Agent de catering
4.7
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JG5P+QG Brașov, România
+40 726 366 147
sergianagrup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan V.
Bogdan V.2 ani în urmă
ciorba de burtă a fost excelenta cu toate că ardeiul iute murat este amar și nu are același gust cu cel din alte locații. salata de vinete era un pic acră, nu pe gustul nostru, nu îmi dau seama daca e reteta originala sau a fost o greșeală. preturi mai mari față de Râșnov poate pentru ansamblul de cântăreți și dansatori. clienții sunt în mare parte turiști din Poiana Brașov nu localnici
Mihaela Mihaly
Mihaela Mihaly2 ani în urmă
Peisaj de poveste, am stat in fata semineului si am privit zapada cum se asterne pe brazi.
Mancarea de nota 10, curatenie, servire ireprosabila, respecta normele de distantare sociala.
Recomand!
Bazucky Buzz
Bazucky Buzz2 ani în urmă
Felicitari personalului amabil, nota 1000!
Mancarea top!
Locatie de vis!
Nu am cuvinte pentru tot ce am simtit acolo! E wow totul!
CARWASH MMM Piatra Neamt
CARWASH MMM Piatra Neamt2 ani în urmă
Am fost într-o zi de sâmbătă la masa de prânz. Am făcut rezervare cu doua ore înainte pentru ca eram 12 persoane și bine am facut pentru ca era arhiplin restaurantul. Comanda ne-a fost luată destul de repede și am fost serviți imediat. Atmosfera plăcută cu muzica live. Preparatele foarte gustoase și prețuri rezonabile pentru Poiană. Recomand locația pentru mâncărurile cu gust desăvârșit și un ambient traditional!
Flo Flo
Flo Flo2 ani în urmă
De neratat! Locul este absolut încântător, mâncarea foarte bună și proaspătă. Am comandat ciorba de burta care a venit însoțită de o painica făcută de ei. Ciorba a fost delicioasa si pâinea divina. Painica era calda și super crocanta la suprafață. Am mai comandat un bulz foarte bun și o porție de carne la granița care includea carne de porc, costiță și cârnați. Totul a fost sublim.
Laura Georgiana
Laura Georgiana2 ani în urmă
Mancare buna, preparate traditionale, locatie frumoasa cu doua terase: jos si sus. Drumul este neasfaltat pana la locatie dar este acceptabil. Ca vibe/atmosfera, vin multi oameni cu copii, cam galagioasa atmosfera creata, dar nu e ceva care tine de restaurant.
Stefan Tirca
Stefan Tirca2 ani în urmă
O locație cu adevărat spectaculoasă, în apropierea vârfului Postăvaru din Poiana Brașov. Drumul până acolo este foarte ușor, însă din momentul în care se iese de pe șosea, drumul este de piatră dar accesibil cu mașină. Locația dispune de o parcare destul de mare. Mâncarea este foarte bună, servirea ireproșabilă și lucrul cel mai interesant este faptul ca produsele sunt făcute chiar de ei, dispun de o afumătoare și o cășărie pentru prepararea mâncărurilor specifice zonei. Prețurile sunt accesibile. Sunt respectate măsurile COVID-19.
Aurelia P
Aurelia P2 ani în urmă
O locație inspirată, aproape de Poiană, dar retrasă cât să nu simți aglomerația. Excelentă mâncare, porții pentru persoane care au venit pe jos din Brașov sau tăietorii de lemne. Pâinea caldă a fost vedeta mesei, am luat la pachet tot ce a rămas.
Locații recomandate