/Brasov/Agent de catering

Sergiana

Strada Mureșenilor 28, Brașov 500030, România

Sergiana
Agent de catering
4.6
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHWQ+3W Brașov, România
+40 268 419 775
sergianagrup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionela Grosu
Ionela Grosu2 ani în urmă
Un restaurant cu specific romanesc, personal foarte amabil și porții de mâncare foarte gustoase și foarte mari. Jumerile calde din partea casei ne-au surprins plăcut.
Data viitoare vom încerca și desertul.
Roman Carmen
Roman Carmen2 ani în urmă
Cea mai buna mancare!!! Recoman cu drag. Sunt din Cluj, cand vin la Brasov de fiecare data mananc aici. Portiile sunt mari si bonus primesti jumari calde cu ceapa ca aperitiv. Ospatarii sunt amabili si draguti iar preturile sunt bune.
OFFICEVETERIN
OFFICEVETERIN2 ani în urmă
Atmosferă tradițională, servire promptă, mâncare gustoasă. Accesul permis doar cu certificatul verde. O experiență plăcută.
Te Vad Rou
Te Vad Rou2 ani în urmă
Am comandat de la ei, prin Tazz ciorba de legume... Au livrat o ciorba de carne, din care au încercat sa scoată carnea (dar au rămas bucăți de carne în ea) fără sa spună ceva.
După ce am reclamat situația la cei de la Tazz, m-a contactat o șefa de sala, care toată un zâmbet și un raset, ce mi-a propus sa îmi livreze o ciorba de legume. La întrebarea, dacă cel care a consumat este alergic și ajunge la spital ce ar livra?! Răspunsul a fost halucinant: o livram (ciorba) și la spital...
A livra o ciorba (măsluita) nu e greșeală, e intenție! RUȘINE!
Micu radu
Micu radu2 ani în urmă
Un restaurant minunat. Mâncarea e foarte bună. Vrem și desert, dar venim mâine doar pentru desert: tiramisu și papanași. Azi rămânem la felul 1 și felul 2... Plus jumări (impecabile). Ospătarul Vlădescu Ionuț e cum trebuie: inspirat, amabil, cult. Mă gândesc să mă mut la Brașov!
Psiholog Marinela Croitoru
Psiholog Marinela Croitoru2 ani în urmă
Am avut o experiență plăcută:mâncare gustoasă, personal amabil, ambianță plăcută ,curățenie, servirea mâncării destul de repede.Am avut parte și de un spectacol live al Ansamblului din Botoșani, care au animat atmosfera și ne au incantat.❤️ Cu siguranță vom reveni!
Eduard Enache
Eduard Enache2 ani în urmă
Un local rafinat cu specific Ardelenesc. Servirea a fost placuta, ospatarii foarte amabili. Mancarea delicioasa, "ca la bunica acasa". Ne-a facut placere sa fim prezenti in aceasta seara la acest local si o sa mai venim pe viitor.
Silviu Cristinel Alexandru
Silviu Cristinel Alexandru2 ani în urmă
Un loc în care poți intra să-ți satisfaci poftele culinare întâmpinați omenește și cu bun simț de un personal foarte amabil !
Mâncare foarte gustoasă și servire ireproșabilă !
Mi-a plăcut foarte mult !
Locații recomandate