/Brasov/Agent de catering

Garsoniera Medieval

Strada Michael Weiss 24, Brașov, România

Garsoniera Medieval
Agent de catering
5
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHRR+VV Brașov, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cornelia Ciuca
Cornelia Ciuca4 ani în urmă
Minunat deosebita garsoniera ,gazda care iti place sa ai o discuție si mai aproape de centrul Brașovului nu se putea .Multumim mult 5 septembrie 2019.Familia Ciuca.
Iulian Fenea
Iulian Fenea5 ani în urmă
Zonă liniștită dar foarte greu cu parcările în apropiere deci o problema pentru cei cu bagaje multe. Foarte aproape de Piața Sfatului si Strada Republicii. Camerele curate, mobilate cu gust, utilate cu tot ce este nevoie, spațioase. Gazda amabila și discreta. Preț pe camera 130 RON, preț ok având în vedere ca este în centrul vechi și foarte aproape de majoritatea atracțiilor turistice. În curtea interioară încă se lucrează la amenajarea unor camere cred deci mai e de lucru la aspectul exterior. Este a doua oară când ne cazăm aici și vom reveni cu siguranță. Recomand.
Vlad Cristescu
Vlad Cristescu5 ani în urmă
Superbă camera! Acces ușor, dotări foarte bune, gazdă excelentă.
Daniel-Gabriel Drutu
Daniel-Gabriel Drutu6 ani în urmă
Cazare in sistem self catering, cu o pozitie de invidiat - 2 minute de Piata Sfatului si Biserica Neagra, la pret rezonabil. Sunt disponibile mai multe garsoniere, fiecare cu incalzire proprie.
Cea in care am stat noi (nr. 2) are pat matrimonial generos, bucatarie complet utilata, baia cu cabina de dus. Exista posibilitatea amplasarii unui pat suplimentar. Plusuri: wireless bun, televizor cu diagonala mare. Lipsa locurilor de parcare poate fi un minus.
Catanapaula Paula
Catanapaula Paula6 ani în urmă
Garsoniera 1 Medieval din Brașov, de pe strada Michael Weiss, o locație foarte intima, cu mult bun gust si eleganta, un loc in care îți dorești sa te întorci cu drag. Mulțumim celor doua doamne care se ocupa ca totul sa arate impecabil si extrem de primitor! Paula Catana, august 2017
Akihiro Tobusane
Akihiro Tobusane2 ani în urmă
Excelent. Curat, spatios, luminos, intim, bun gust, gazda primitoare, bun simt. Totul la superlativ.
Iulia Moraru
Iulia Moraru2 ani în urmă
Foarte frumos, central. Camera mare și frumos decorată. Spațiu luminos și foarte curat. Gazda primitoare. Preț bun. Recomand.
Our Dream
Our Dream2 ani în urmă
Locatie buna in centrul vechi al orasului, curatenie, utilat cu tot ce ai nevoie chiar mai mult,
Locații recomandate