/Ilfov/Veterinar

Prolife Andreea Vet

Str. Amurgului 56 A, Popești-Leordeni 077160, România

Prolife Andreea Vet
Veterinar
4.4
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
949W+RX Popești-Leordeni, România
+40 736 427 349
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–16
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Catalina Rotaru
Catalina Rotaru2 ani în urmă
Doamna Dr. este foarte amabilă și se vede ca iubește animalele foarte mult.
Ana Maria Seceta
Ana Maria Seceta2 ani în urmă
Un cabinet de incredere si o doctora exceptionala. Ingrijeste animalutele cu foarte multa grija si mult interes. Am fost la consultatie cu catelusul deoarece i se umflase o labuta si dna dr a avut foarte multa rabdare desi era usor agresiv din cauza durerii. Sfaturile au fost de mare ajutor si acum catelusul este recuperat. Recomand acest cabinet!
Simona
Simona2 ani în urmă
Nu recomand, NEPROFESIONISTA! pentru ca i a taiat catelusei o unghie la care se lovise a perceput 50 lei, desi pintenul trebuia smuls(constatarea facuta de alt medic) pentru ca radacina era slabita si exista risc de infectie. Mi a dat catelusa in brate cu sangele curgand, nici nu a bandajat-o.
C S
C S2 ani în urmă
Ok, preturi ok, Andreea e f drăguța
Alexandra Vasile
Alexandra Vasile2 ani în urmă
Nu recomand, mai ales ptr juniori. Am dus la ei o pisicuta de vreo cateva saptamani care a fost salvata de pe strada. Pisicul nu a mancat o zi si nu se mai juca si intr-adevar au gasit-o cu febra. Au zis sa ii facem un test CPV Ag, test care in mod normal se face ptr caini. Eu am acceptat bineinteles, nestiind despre ce e vorba si fiind panicata. Testul a iesit intr-adevar pozitiv si au tot insistat sa internam pisicul. Nu am putut face asta, asa ca am rugat sa venim la tratament zilnic. 4 zile am fost la acest tratament, iar in acest timp i s-au administrat 6 injectii/zi, tratament ce continea antibiotice si vitamine, unul dintre acestea fiind neadecvat varstei ei (interzis pisicilor sunt 8 luni). Plus de asta, branula pe care i-au pus-o nu a fost introdusa corect, ba mai mult s-a ales si cu vena sparta.
Pisicul se simtea f rau dupa tratament, dormea continuu si nu reactiona, a vomitat si a facut diaree doar la ei (din cauza tratamentului probabil). Plus de asta, pisicul avea raie auriculara, am rugat sa ii faca curatare si sa imi recomande ceva picaturi, iar acestia au recomandat picaturi in valoare de 70 de lei. Am fost ulterior la o farmacie veterinara si am achizitionat picaturi speciale cu un pret muult mai mic. De asemenea, comunicarea este foarte proasta, avand in vedere ca nu au dat niciun fel de detalii cu privire la starea pisicului, la tratament sau legat de virusul respectiv.
Am incetat sa mai continui tratamentul deoarece nu mi s-a parut in regula, iar pisica s-a simtit mult mai bine de atunci, fara sa mai aiba vreun simptom specific presupusului virus. Aveti mare grija cu animalutele, mai ales cu cele sub 3 luni!!!!
Cristina Dumitrana
Cristina Dumitrana2 ani în urmă
Cel mai bun doctor!!! Recomand cu drag aceasta clinica, domnul doctor Nica mi-a salvat pisicuta dupa ce am umblat cu ea pe la 3 cabinete.
Multumesc pentru profesionalism!!!
Sebastian Radoi
Sebastian Radoi2 ani în urmă
Programul afisat este incorect.
Ioana stroe
Ioana stroe2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate si preturi accesibile. Recomand cu toata increderea! Cel mai tare cabinet!!!
Locații recomandate