/Ilfov/Veterinar

Dragos & Stefan Vet

Strada 23 August 10, Otopeni 075100, România

Dragos & Stefan Vet
Veterinar
4.7
259 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H32G+93 Otopeni, România
+40 720 743 416
cabinetveterinarotopeni.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Dragos & Stefan Vet
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: 12–15
Scrie o recenzie
Marius Damian
Marius Damian1 an în urmă
Poți cu încredere sa ți lași animalul în grija lor. Felicitări!
Andrei Szini
Andrei Szini1 an în urmă
Totul ok, pacient cu babesioză în curs de recuperare. Personal amabil, calificat. Poate dacă ar dispune de un spațiu mai mare treburile ar sta și mai bine.
Marian Ristea
Marian Ristea1 an în urmă
Profesionalism și siguranță, sunt foarte mulțumit de serviciile oferite și de sfaturile primite de la medicii cabinetului.
Ioana Onu
Ioana Onu2 ani în urmă
Foarte multumiti! Am sunat cu o urgenta intr-o vineri, undeva la orele 22. Mi s-a oferit suport si multa intelegere. La control dl. Doctor a fost foarte profi si implicat, preturile corecte ( comparativ cu piata din zona ). Recomand!
Claudiu Lupascu
Claudiu Lupascu2 ani în urmă
Eu cred ca este cel mai bun cabinet veterinar din Otopeni, fara sa supar ceilalți veterinari. Modul cum explica domnul doctor este unul clar si ofera întotdeauna varianata cea mai buna pentru tratamentul cainilor. Un atu in plus sunt vizitele la domiciliu. Mulțumim pentru tratament si profesionalism.
Marius Cristian Ceaușu
Marius Cristian Ceaușu3 ani în urmă
Cățelul meu Otto este foarte mulțumit de serviciile oferite. Are lamentări legate de injecțiile facute😊. Recomand sfaturile și tratamentele celor ce lucrează aici. Sunt cu adevărat profesioniști și înainte de toate iubitori de animale
Andreea-Elena Drăgnoiu
Andreea-Elena Drăgnoiu2 ani în urmă
Revin cu detalii legate de acest review, ca să nu fie considerat "o pierdere de timp". Am fost cu cățelul meu, un Staffy, pentru un control anul trecut, în vara anului 2021, și a trebuit sa i se faca o injectie. Cel care era de serviciu, cred ca un asistent (doctorul sigur nu era, ca a vorbit cu el la telefon pentru tratamentul cățelului), nu a putut sa ii facă corect injecția respectiva, i-a făcut-o în mușchi, cățelul a plâns de durere și a rămas traumatizat când mergem la cabinetul veterinar. Niciodată nu am mai pățit asa de când am cățel, sa nu poată face o injecție!! Cu doctorul/doctorii de la clinica nu am avut de-a face, nu știu cât de profesioniști sunt, dar la acel asistent nu mai merg niciodată! Nu știu cum are acest cabinet nota asa mare, poate doctorii sunt altfel, dar pentru experienta mea mai mult de o stea nu pot acorda cabinetului veterinar.
Ionut Burcea
Ionut Burcea2 ani în urmă
Un cabinet unde dragostea pentru animale se vede la toți cei implicați.

Felicitări.
Locații recomandate