/Ilfov/Veterinar

LocalVet

Strada Mihai Eminescu 21, Comuna Tunari 077180, România

LocalVet
Veterinar
5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H43V+96 Comuna Tunari, România
+40 730 015 581
localvet.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cornelia Tatar
Cornelia Tatar2 ani în urmă
Cabinetul spatios si primitor. Nu am avut o urgenta, dar totul a decurs rapid, fara timpi de asteptare si stres pentru animal. Indicatiile doamnei doctor clare si usor de urmat, starea pisicii ne impune sa revenim, dar o vom face de cate ori va fi necesar, pentru ca acum stim ca pisica nu va fi tensionata. Multumim doamnei Ana Maria.
Rodica Selavirtea
Rodica Selavirtea3 ani în urmă
Doamna doctor Ana Maria este foarte profesionista si nu în ultimul rand...ESTE OM.
DOCTORUL MEU DE SUFLET🥰🥰🥰
Oana Cristina Iacob
Oana Cristina Iacob4 ani în urmă
Local Vet este locul unde veti gasi un medic veterinar profesionist, ce se dedica 100% fiecarui caz, un om cu suflet bun care va va ghida si va va oferi solutii de fiecare data cand veti intampina probleme cu animalutele de companie.Am primit cel mai bun plan de nutritie pentru pisicutele mele cu care de ani de zile ma chinuiam din cabinet in cabinet si am reusit cu ajutorul doamnei doctor sa ne intregim familia prin adoptarea unei cateluse, monitorizata si tratata la Local Vet.De 11 ani de convietuire cu animalute, in sfarsit avem un medic de incredere si suntem linistiti.Multumim din tot sufletul.
Doru Bratu
Doru Bratu4 ani în urmă
Un cabinet curat în care animăluțele sunt tratate cu multă atenție și compasiune.
Mihaela Chihai
Mihaela Chihai2 ani în urmă
De cum am intrat prima oara in cabinet, o pisicuta abia salvata de pe strada si o stapana lipsita de experienta, ambele am fost intampinate cu multa caldura de d-na doctor. Ne-a ajutat imediat si ne-a si dat sfaturile de care aveam nevoie. Multumim! 🐈 Unde mai pui si ca nu ne-a costat "pielea de pe noi" si atunci ne-a mai ramas si de bunatati si jucarii. 😄
Liliana Zehra
Liliana Zehra2 ani în urmă
Felicitari doamnei doctor pentru implicarea si tratarea cateilor fara stapan.
Catelusi gasiti aruncati intr-o cutie la marginea drumului,cu care am fost in cabinet, au fost tratati, curatati si deparazitati . Am primit sfaturi de cate ori am avut nevoie telefonic.
Multumesc de ajutor si profesionalism.
Cristina Barzoiu
Cristina Barzoiu2 ani în urmă
Doamna doctor este foarte drăguța, amabila și profesionista. De fiecare data ne-a ajutat animăluțele și am plecat de acolo super multumiți de tratamentul dumneaei.Cabinetul este unul foarte primitor iar prețurile serviciilor foarte accesibile.
Ramona Costache
Ramona Costache2 ani în urmă
Profesionalism maxim si munca facuta cu multa daruire si pricepere la preturi absolut decente sau, chiar pro bono, pentru animalutele strazii. Felicitari si multumiri!
Locații recomandate