/Ilfov/Veterinar

Sosonvet

Nr., Calea Bucureștilor 1, Otopeni, Ilfov 075100, România

Veterinar
4.1
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3P9+26 Otopeni, România
+40 733 076 766
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 11–18
Scrie o recenzie
Georgiana Anca
Georgiana Anca4 ani în urmă
Am avut plăcerea sa primesc sfaturi legate de al meu motan Ciuf de la cei din acest cabinet. Ii recomand pentru profesii alismul lor, motanul meu a trăit încă un an datorita promptitudinii lor de a depista boala cu care se confrunta. Recomand serviciile lor!
Mihaela Alice Marin
Mihaela Alice Marin4 ani în urmă
Doctori inimosi ,bine pregatiti care ingrijesc cu drag chiar si animalutele gasite pe strada
Marius Cojocaru
Marius Cojocaru4 ani în urmă
Mi-au murit la ei în grijă peste noapte un motan și un câine, ambii stop cardiac. Coincidență sau lipsă de profesionalism, nu știu dar nu mai am încredere deloc.
Florin Andrei Oprea
Florin Andrei Oprea4 ani în urmă
Mi-au deparazitat 2 motanei de 2.5 luni cu 2 substante interne + deparazitare externa (si cu efect intern).

1 pisic a vomat la aproximativ 30 de minute dupa deparazitare si a fost ok, iar cu al 2-lea am ajuns la un cabinet veterinar non stop dupa aproximativ 3-4 ore, aproape mort. (intoxicatie puternica in urma deparazitarii excesive).
Prima data am sunat la ei sa le spun care este starea pisicului si Dr Dumitrascu Andreea-Elena (care s-a si ocupat de aceasta deparazitare), m-a chemat sa le mai dea dea inca o doza, care cu siguranta ar fi fost fatala!
RAZVAN ILIE
RAZVAN ILIE5 ani în urmă
Am primit dozaj incorect pt. administrarea IVERMECTINA în tratarea râiei la un câine, in loc de 4 pastile o data la 10 zile mi s-a recomandat 4 pastile pe zi timp de 10 zile, i-am facut ficatul praf câinelui datorita administrarii greșite indicată ÎN SCRIS de doctorița veterinară de la Șoșon.RUSINE!!!😠
Mirela Haralambie
Mirela Haralambie5 ani în urmă
Desi sediul nu arata prea grozav, oamenii sunt extraordinari. Le-am dus pisica mai mult moarta decat vie caci o lovise o masina. Si-au dat toata silinta sa o salveze si au reusit.
Andrei Alexandru
Andrei Alexandru2 ani în urmă
Medici buni si oameni cu suflet.
Valentin Vasi
Valentin Vasi2 ani în urmă
Salutare tuturor, vreau să vă spun că veți fi foarte mulțumiți de serviciile lor. Am fost placut surprins de răbdarea si profesionalismul noii echipe, oameni frumosi si dedicați, plini de pozitivitate, promptitudine, foarte înțelegători si răbdători atat cu patrupezii cat si cu stăpânii îngrijorați. Recomand SosonVet cu încredere, chiar dacă nu locuim în zonă, traversam aproape jumătate din București pentru a ajunge acolo.
Vă mulțumesc din suflet si vă recomand cu drag acest cabinet!
Locații recomandate