/Ilfov/Veterinar

Dr Elefterescu Clinică Veterinară Voluntari, Andronache. Chirurgie, Ortopedie Veterinara. Medicina Interna, Analize, Tratamente Animale

Bulevardul Eroilor 71, Voluntari 077190, România

Dr Elefterescu Clinică Veterinară Voluntari, Andronache. Chirurgie, Ortopedie Veterinara. Medicina Interna, Analize, Tratamente Animale
Veterinar
4.9
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5VF+F5 Voluntari, România
+40 773 339 037
chirurgieortopedieveterinara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Papa Sabina
Papa Sabina2 ani în urmă
O echipa minunata, profesionalims rar intalnit la noi. Am operat catelusa de displazie de sold bilaterala iar pe langa profesionalism si promptitudine, domnul doctor impreuna cu echipa sunt absolut minunati, trateaza cu rabdare si atentie atat patrupedul cat si stapanul stresat care are 1000 de intrebari. Extrem de atenti, amabili, intelegatori, lucru care ( din pacate ) rar il intalnesti in alte cabinete veterinare. Servicii excelente si accesibile, jos palaria in fata domnul doctor Elefterescu si a echipei din clinica.
Felix Techno Group
Felix Techno Group2 ani în urmă
best vet in town!🥰
Toate animalele operate de dânsul sunt super ok!
Cel m bun chirurg găsit de mine!
Super profi!
Paul Stanemir
Paul Stanemir2 ani în urmă
Un "medic" veterinar care nu are pic de compasiune fata de animalele pe care le consulta. Dacă căutați un cabinet veterinar unde "medicul"va vorbește de parcă ar fi singurul din lume va asigur ca ati nimerit unde trebuie.
Diana Neacșu
Diana Neacșu2 ani în urmă
Un adevărat erou!
Mulțumim din suflet domnului doctor pentru tot ce a făcut pentru noi!
Ene Gabriela
Ene Gabriela2 ani în urmă
Domnul doctor este extraordinar! Am mers cu bichonul cu ruptura de ligament al capului femural și i-a pus tija. Indicațiile post-operatorii au fost clare, ne-a explicat exact ce mișcări nu avea voie sa facă cainele. In paralel am consultat si alți medici care s-au exprimat pentru operații mult mai radicale, spunând ca aceasta nu are șanse de reușită.
De asemenea văzând cainele chinuit, ne-am gândit sa procuram din străinătate proteza de sold( in România nu se găsește pentru câini de mici dimensiuni) iar dl. doctor ne-a spus ca vom plăti degeaba pentru ca nu va tine decât 3-4 ani( maximum), va trebui schimbată iar cainele va suferi in continuare. Deducem de aici sinceritate si lipsa avidității pentru bani.
Câinele este bine acum, o importantă deosebita in recuperare a fost si supravegherea 24/24 h dar si precizia operatiei efectuate. Speram sa nu mai sara soldul si sa trăim fericiti ! Mulțumim !
Irina Stann
Irina Stann2 ani în urmă
Un doctor dedicat si sensibil la nevoile animalului, asistente iubitoare si atente cu animalutul, raport calitate pret extra! Cu siguranta voi reveni de cate ori voi avea nevoie de un medic veterinar. Nota 10!
Naida Beta
Naida Beta2 ani în urmă
Aici am aflat diagnosticul corect dupa mult timp pierdut prin alte locuri.
Hoba boba
Hoba boba2 ani în urmă
Cel mai bun medic servicii de calitate recomand cu drag aceasta clinica
Locații recomandate