/Iasi/Veterinar

Vetcare Cabinet Veterinar și Farmacie Iași

Strada Ion Creangă 18, Iași 700321, România

Vetcare Cabinet Veterinar și Farmacie Iași
Veterinar
4.7
109 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J65+J2 Iași, România
+40 771 508 506
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Enachi
Alexandru Enachi2 ani în urmă
În cazul în care ați uitat, Leila a inceput tratamentul cu Metrobactin pe data de 16 octombrie la recomandarea dvs. Pe parcurs ați adaugat si Dermipred, iar apoi ati crescut doza. Leila a luat aceste antibiotice timp de 3 luni, pana pe data de 31 decembrie, ziua in care m-ati chemat la cabinet sa îi schimbati Metrobactinul și să îi dați alt antibiotic..Synolux.Intr-adevar, am venit cu ea pe data de 5 decembrie, pentru că a facut o reacție anafilactica dvs presupunând ca ar fi din cauza unei mușcături de păianjen; noi credem ca e din cauza administrarii îndelungate a antibioticelor. În acea seara i s-a administrat o injecție(fara sa i se măsoare temperatura)dupa care ne-ați spus să mergem acasa. Dupa ce am ajuns, Leila era mai umflata, respira si mai greu. Ne-am intors cu ea la cabinet si i s-a administrat o  perfuzie. Am platit tratamentul administrat si 2 deplasari a cate 100 lei fiecare. Au urmat 3 zile in care am adus cățelul la cabinet pentru tratament cu antibiotic perfuzabil. Pe toate acestea nu am primit bon fiscal. Nu am primit plan de tratament sau o scrisoare medical.
Enachi Alexandru
Enachi Alexandru2 ani în urmă
Normal că după ce elimini toate suspiciunile de diagnostic si ramai doar cu insuficiență pancreatica se poate stabili diagnosticul final, dar in 3 luni consider ca a-ți avut mai mult decat suficient timp să treceti prin mai multe diagnostice.
Daca nu va amintiti, uitați-vă in conversatia de pe whatsapp.
Faptul ca ați insistat să il ducem si pe Dodo la alt cabinet denota, printre altele, neprofesionalism. Sanatatea catelusilor mei este o prioritate pentru mine, asa cum pentru dumneavoastra imi vine greu sa cred ca a fost, avand in vedere ce s-a intamplat. Din acest motiv am si schimbat cabinetul, nu avem aceleasi scopuri, pentru mine au fost si sunt in continuare sanatatea si siguranta catelusilor mei. Iar “DOCTORUL” a fost platit pentru urgentele la care s-a deplasat in timp de noapte.
Covalschi roxana
Covalschi roxana2 ani în urmă
Cel mai bun cabinet veterinar! Am ajuns aici cand niciun medic nu voia să îmi consulte pisicuța deoarece este foarte in vârsta si nu ii dădeau nicio șansă. Doamna doctor Agafitei si-a facut meseria cu dragoste si profesionalism si mi-a salvat animalutul, de ori, la momentul de aflandu-se sub tratament. Multumesc din suflet pentru disponibilitatea de care ati dat dovada si pentru dragostea pe care o aveti pentru aceste sufletele nevinovate!!
Lavinia Ionel
Lavinia Ionel2 ani în urmă
Personal pregătit, care își face treaba din dragoste pentru animale, cu răbdare. Recomand 100%!!!
Iuliana Cojocaru
Iuliana Cojocaru2 ani în urmă
Am ajuns aici fiindca am salvat un vanturel rosu si este singurul cabinet veterinar din Iasi care are legaturi cu sanctuare de pasari. Au dat dovada de profesionalism si ne-au explicat cum putem avea noi grija de el. Cand nu l-am mai putut tine, l-am lasat la ei si au avut grija de el, au facut rost si de o cusca destul de mare pentru ca vanturelul sa poata zbura in ea. Au fost tot timpul in contact cu noi, ne-au anuntat cand au crezut ca e ok sa il elibaram si au cerut sa ii anuntam daca totul e ok cu vulturelul.
Vanda Sărițanu
Vanda Sărițanu2 ani în urmă
Aceste doua doamne doctor muncesc enorm , investesc zi de zi in a fi la curent in specialitatea fiecarei si isi dau mereu interesul sa ajute ! Empatia si dragostea fata de animal le caracterizeaza si reusesc sa iti dea speranta chiar si atunci cand nu o mai ai ! Am ajuns cu mai toate animalele din familia noastra la VetCare (8 pisici si 3 catei ) insa de departe unul dintre cateii nostri a avut nevoie de cele mai multe ingrijiri astfel ca intr-o noapte cand el nu mai reactiona, am sunat si in jumatate de ora eram impreuna la cabinet ! Noi va iubim si va multumim pentru tot sprijinul !
Vlad Pop
Vlad Pop2 ani în urmă
Faceti experiente pe pacienți si pe banii stăpânilor.. Leila nu mai avea mult de trait sub tratamentul vostru. Puteați sa răspundeți in fata legii pentru înșelăciune. Stateati cu cartea in fata ca nu stiati de la ce a facut reacție alergica, dar nu ați luat deloc in calcul ca ar putea fi de la tratament. Spuneți sincer: ați vrut sa scăpați de ea?
Duru Hau
Duru Hau2 ani în urmă
O experienta placuta.La orice raspuns a completat cu argumente bune si dupa 10 min de contre m-a convins de importanta nescoaterii cateilor afara intre vaccinuri. Preturile sunt foarte accesibile in comparatie cu majoritatea veterinarilor.
Nu pot zice alte lucruri..dar am ramas cu o impresie..isi fac meseria din pasiune. Va recomand sa incercati si voi..eu sper sa imi fi gasit un doctor veterinar pentru caine!

P.s. dupa ce am postat am citit si restul recenziilor si am ramas placut impresionat de faptul ca am gasit aceleasi lucruri si la alti pacienti/clienti (zicetii cum vreti) bravo
Locații recomandate