/Iasi/Veterinar

Dinda Pet

bloc A11, parter, Piața Voievozilor 6, Iași, România

Dinda Pet
Veterinar
3.9
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H67+MG Iași, România
+40 745 017 599
cabinetveterinar-iasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–13
Scrie o recenzie
Ionut Fratiman
Ionut Fratiman2 ani în urmă
Experienta la acest cabinet difera în funcție de medicul prezent. Mai departe voi vorbi despre deparazitare.

Primele 3 vizite au fost de nota 10, am ajuns în cabinet, întâmpinați cum trebuie, cântărit pisică, un mic consult, câteva întrebări "de sănătate" si apoi deparazitarea (intern/extern) în funcție de necesitățile noastre. Dacă pisică sta doar în casa se folosește un anumit tip de "medicament" pentru deparazitare, dacă iese și pe afara un altul.
Ultimele doua vizite au fost pe un trend descendent după cum urmează:

Penultima vizita:cerut carnet, cântărire, și folosire a aceluiași tratament ca luna data. Au dispărut întrebările și consultul.

Ultima vizita: am fost intrebat câte kg are, a dispărut cântărirea, sa nu mai spun de întrebări de varsta/rasa. Apoi am fost invitat în cabinet unde i s-a făcut deparazitare. Efectiv i s-a pus acea soluție împrăștiata pe o buna bucata din spatele capului ( au fost cel puțin 3 locuri diferite unde a pus soluția) și la final dacă nu scoteam eu carnetul de sănătate nu il cereau, de altfel nici nu știau unde se scrie în carnet ca au făcut deparazitare. (cică era ciudat carnetul, insa pana atunci nimănui nu i s-a părut ciudat) . Nici nu a mai întrat cineva în discuție despre acel mic consult. Dacă pana acum la fiecare deparazitare a fost folosit Selehold 15 mg, acum a fost folosit Selehold 45 mg, o fi crescut chiar asa mult pisica de la o luna la alta, sau care sa fie explicația?

Așteptările mele când merg sa fac deparazitarea la o clinica sunt să primesc acel mic consult și eventuale sfaturi în limita celor câteva minute cât stau acolo. Sunt conștient ca un consult amănunțit se plătește extra. Ma aștept ca medicul de la cabinet se intereseze la un nivel minim de sănătatea pisicii. Când plec de acolo sa știu ceva despre starea ei de sănătate, nu sa ajung acasă și sa o cântăresc eu. Altfel pot sa îmi cumpăr singur soluție pentru deparazitare.
Dacă acel consult nu este inclus în prețul deparazitării atunci pot plati extra pentru acest serviciu, insa cântărirea?
Adriana Dansorean
Adriana Dansorean2 ani în urmă
Mult profesionalism si amabilitate. Toilettage canin excelent. Catelusa noastra cocker nu a fost niciodata asa bine tunsa si coafata , nici macar in Franta( de acolo venim) ... Chapeau ! Iar serviciile medicale sunt 10/10 , nu am avut nevoie, dar am "citit " totul cu ochi de medic. Félicitari !!! Si multumim !
ECO VIDA
ECO VIDA2 ani în urmă
Evitați cu orice pret acest cabinet veterinar,scump, neprofesioniști,aroganți.
Nu scrie nicăieri nici pe ușă nici pe site nici verbal nu ați specificat ca primiti numai animale dresate nu m-am înșelat cand am zis ca sunteți foarte foarte aroganți.
Eu nu am plătit 500 lei să-mi dati o pereche de mănuși chirurgicale si sa merg acasă să-mi consult câinele.
Sunteți sub orice critică.
Marinela Iacobescu
Marinela Iacobescu2 ani în urmă
Am tuns cățelul și dupa ce l Am adus acasă era terorizat si tremură tot. Si acuma după 2.zile cățelul încă tremură Si nu lasa pe nimeni sa se apropie de el.
Pulbere Alexandru
Pulbere Alexandru2 ani în urmă
Profesioniști si dedicati sănătății animalului. Am dus o multime de pisici de pe strada, inainte de a le oferi spre adoptie,cățelul meu care a avut nevoie de un doctor ortoped, pe care cei de la Dinda ni l-au recomandat, desi nu este la cabinetul lor. Au si doctor dernatolog pentru pisici. Felicitari pentru respectarea jurământului de medic!
Paula Cristea
Paula Cristea2 ani în urmă
Doctori extraordinari, foarte bine pregătiți si mereu disponibili sa ajute. Program lung, pana seara, si in weekend.
Andreea andrei
Andreea andrei2 ani în urmă
Profesioniști!
M-au trimis cu ambele animalute la cabinete specializate astfel încât diagnosticul sa fie unul cât mai corect! Alt cabinet ar fi încercat sa păstreze pacientul pentru bani, însă cei de la Dinda Pet au preferat sa ma ajute sa găsesc diagnosticul cât mai rapid. Ambele animale sunt sub tratament și deja dau semne de vindecare. Cățelul are 13 ani! Programul este unul genial pentru oameni care muncesc sau au urgente.
Nadelica Lica
Nadelica Lica2 ani în urmă
luati exemplu de la PumbaVet abia la ei am reusit sa rezolv problema care intr-adevar sunt profesionisti si au vocatie in domeniu spre deosebire de "cabinetul" vostru in inainte de a veni cu explicatii puerile.Abia la ei am regasit o atitudine profesionista si empatie in acelasi timp.Ma bucur ca mi-am luat animalul la timp inainte ca sa-i faceti mai mult rau si ulterior sa stoarceti mai multi bani.De fapt sunteti adeptii stoarcerii de bani de la clienti tratand problema unui animal in mod superficial si in mod incompetent.
E o afacere nu un cabinet medical formata din incompetenti interesati numai dupa bani si care iau clientul de prost.La PumbaVet am obtinut tratamentul adecvat pentru motanul nostru si anume un tratament de 10 zile+ aplicare spray pe codita care in cele din urma au oprit infectia plus un guler de protectie.Din primele zile ale acestui tratament am reusit sa-l salvam de la riscul de ai-i fi amputata coada.
NU am zis ca dupa 10 zile s-a vindecat ci ca in timpul tratamentului de 10 zile am reusit deja sa-l scapam de acest risc de avea coada amputata din primele zile.
MAI INVATATI SA CITITI
DindaPet nu a auzit de asa ceva normal ca nu aveti de unde sti din moment ce habar nu aveti sa tratati eficient animelele, nu va duce capul, va duce capul numai sa va uitati cat mai adanc in buzunarul oamenilor.
La PumbaVet abia am gasit oameni care intr-adevar sunt Veterinari si nu afaceristi.Iar coada nu era de fapt necrozata asta e un DIAGNOSTIC MINCINOS pentru a scapa cat mai repede de caz si a incasa sute de lei. si datorita celor de la PumbaVet am reusit sa o salvam.
Plus ca la PumbaVet consultatia e gratuita pe cand la Dinda iti iau bani, chiar daca ii fac aproape nimic animalutului.
La DindaPet nu sunt veterinari ci pseudo profitori pe necazul oamenilor si suferinta animalelor.Daca tineti o secunda la viata si sanatatea animalutului dvs.Stati departe de DindaPet.Rusine sa va fie.Ei asta exact fac trag de timp ca sa mai scoata bani de la om. Si nu este prima data cand am patit-o cu acest "cabinet". Si nu suntem primii care o patesc.Uitati-va si la recenziile precedente.Atatea cazuri unde mor animale din cauza acestui"cabinet", unele din ele fiind diagnosticate gresit din cauza incompetentei lor,iar ei se fac ca ploua si nu le pasa, le pasa numai de profit,bani si atat. Stati departe de ei!
Recenzia de o stea e pentru incompetenta si pentru faptul ca au incercat sa ne fraiereasca a 2oara exclusiv, pentru a mulge mai multi bani fara a-i interesa de fapt de trata eficient animalul,la ei tinta e exclusiv buzunarul clientului si atat. Din fericire ne-am retras la timp si ne-am dus animalul la un cabinet unde a primit tratamentul corespunzator.
Dau recenzie de 5 stele la cabinetele care merita.Scuzele si explicatiile voastre sunt minciuni, si de asta ne-am convins la cabinetul mai sus mentionat.Bye
Locații recomandate