/Iasi/Veterinar

Elite Vet

DC28B 45, Valea Adâncă 707317, România

Elite Vet
Veterinar
4.7
220 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HC3+FV Valea Adâncă, România
+40 752 583 575
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gherman Liviu Ioan
Gherman Liviu Ioan2 ani în urmă
Profesioniștii care oferă servicii excepționale cu o dedicare rar întâlnită!
Arhire Alexandra
Arhire Alexandra2 ani în urmă
Foarte scump, doar o consultație banala pentru 2 catei și un pachet de șervețele anti bacterian 350 de lei
Irina Olaru
Irina Olaru2 ani în urmă
Multumim ca l-ati salvat pe Oliver prin operatia efectuata in urgenta!
George Tanasa
George Tanasa2 ani în urmă
Cel mai bun cabinet din oraș, de 2 ori am ajuns cu cățelul in stare grava la ei , a 2 oara l-am dus la urgente la 2:00 noaptea si dimineata la 11 era mai grav ca seara , nu au facut nimic bun la spital , l-am luat de la spital și l-am dus la domnul doctor de la elite vet in 2 3 zile l-am luat sănătos si fericit , multumim din suflet echipei ELITE VET (spike)
Stefan Anton
Stefan Anton2 ani în urmă
Tratam ce nu trebuie pt a trece printr-un sir lung de costuri si rezultate zero,sau poate asteptarile mele au fost prea mari.
Mihai groza
Mihai groza2 ani în urmă
Super profesioniști, ne-au salvat catelușa de la moarte, dupa ce am umblat cu catelusa la mai multe cabinete medicale din Galati, am avut norocul sa ajungem si la cabinetul veterinar al doamnei doctor Apetrei, din Galati iar dumneaei ne-a indrumat sa facem o endoscopie la cei de la clinica Elite Vet din Iași, S-au comportat ca niste adevarati profesionisti si iubitori de animale.
Mulțumim doamnei doctor Ionela Bejan, pentru tot ce a facut pentru scumpa noastra catelusa Daisy.
Razvan Mocanu
Razvan Mocanu2 ani în urmă
Recenzia anterioara mi-a fost stearsa, asa ca am sa intru in jocul vostru si am sa o mai scriu odata si inca odata, pana ce ramane aici:

Ati dublat preturile la sterlizarea pisicilor, acum in perioada imperecherilor . Acum mai putin de un an am platit 150 de lei, acum costa 300 de lei. Am sterlizat mai multe pisici de pe strada. In nici un caz nu-i incurajati pe cei care mai fac gesturi de umanitate si salveaza cate un animalut de pe strada. Inteleg majorarile de preturi, in general, dar nu sa dublati pretul cu mentiunea ca "va costa MINIM 300 de lei, in functie de greutatea pisicii".

Sterlizarile MACAR ar trebui sa le faceti la preturi accesibile pentru toata lumea. Hai atunci sa nu ne mai plangem ca nu de ducem animalele la sterilzat, daca voi veterniarii nu stiti cum sa va mai umpleti de bani.

Ultima intamplare cu voi din aprilie-mai 2020: am adus o pisica la sterlizat si am ajuns dimineata cu 5-10 minute inainte programului. Am sunat la nr de telefon si mi s-a reprosat ca am ajuns mai devreme . In masina aveam un motanel inchis in cusca care mieuna incontinuu foarte speriat. Masina a blocat partial soseaua si a incurcat traficul - stim cu totii cum sunt soselele in Valea Adanca - abia incap doua masini. In cele din urma mi s-a deschis poarta si surpriza, parcarea era goala, deci as fi putut fi primit cu putin bunavointa. Multa aroganta si mai nou, multa lacomie.
Alina Rotaru
Alina Rotaru2 ani în urmă
Tineri dar foarte bine pregătiți. Mi au salvat cățelul de la.moarte in situatie de urgență contra timp .prin comparatie cu alți veterinari cu pretentii care au dat indicatii greșite.va multumesc si felicitări pentru dotare si profesionalism.
Locații recomandate