/Gorj/Veterinar

Blue Care Vet - Cabinet Veterinar, Clinica Veterinara Targu Jiu. Farmacie Veterinara, Frizerie Canina

Strada Mihail Sadoveanu 22, Târgu Jiu 210006, România

Blue Care Vet - Cabinet Veterinar, Clinica Veterinara Targu Jiu. Farmacie Veterinara, Frizerie Canina
Veterinar
4.4
306 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27JF+45 Târgu Jiu, România
+40 766 466 880
bluecarevet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Ddr 22
Ddr 222 ani în urmă
Personal bine pregătit, tratament bun și prețuri rezonabile
Ioan hortopan
Ioan hortopan2 ani în urmă
Mulțumesc Blue Care Vet, în special d-lui dr.Bașoldea Cristian pentru sprijinul acordat câinelui meu!
Alexandru Calimaceanu
Alexandru Calimaceanu2 ani în urmă
Foarte amabili se vede ca iubesc ceea ce fac ! Va Multumesc!
Iuliana - Maria Florea
Iuliana - Maria Florea2 ani în urmă
Medici extraordinari care își desfășoară activitatea cu devotament și dragoste pentru pacienții necuvantatori!!!
I. C. (S.E.R Project)
I. C. (S.E.R Project)4 ani în urmă
Doamna veterinar ne-a primit imediat. A luat cu grijă hamsterul și l-a verificat atent. Ne-a arătat cum să-l ținem și să-l ungem( avea o rană la gât). Prețurile sunt foarte bune, le pasă de animale. Iar hamsterul s-a vindecat bine, sper să aibă blana refăcută total curând.
Malina Ciltu
Malina Ciltu2 ani în urmă
Este un cabinet modern, dar am avut experiente neplacute, am sterilizat 2 cateluse si amandurora le.a supurat operatia. Cauza era ca au folosit fir de sutura neresorbabil. Una dintre cateluse am operat.o din nou pentru a rezolva problema, desigur la alt cabinet si acum este bine. Dar nu recomand acest cabinet, este inuman ceea ce au facut.
Daniel Dumitru
Daniel Dumitru2 ani în urmă
Pisicuta va multumeste.
Sunteti cei mai buni.
Alina cosmulescu
Alina cosmulescu2 ani în urmă
Pisicuta noastra in varsta de 6 luni a decedat dupa ce a contractat un virus fatal, panleucopenie felina in urma unui control la cabinetul Blue Care Vet din Tg Jiu. Ea nu a iesit niciodata din casa in ultimele 4 luni, decat pt vizite la cabinetul veterinar. A fost adoptata impreuna cu fratiorul ei, locuind apoi separat. Initial am fost foarte incantata de medicii de aici, pt ca i-au acordat tratament pisoiului, ce sufera de afectiuni neurologice. Insa apoi am constatat ca e mereu foarte aglomerat la cabinet, sunt 4-5 mese de consultatie in aceeasi incapere. Din luna octombrie, cand i-am dus pe amandoi prima data la clinica, pisicutii au mai fost la consultatii pt afectiuni minore si controale de verificare, dar niciodata medicii de la clinica nu au spus clar sa venim cu ei sa le facem vaccin, desi noi intreband mereu si ei raspundeau: nu acum, sunt sensibili, ii aduceti data viitoare. Orice alt medic veterinar la care am fost cu alte pisici, ne-au programat la vaccin, dupa prima deparazitare. Ultima data cand am dus pisoiul la clinica, una dintre doamnele dr. chiar mi-a spus sa avem grija cu ei si sa nu-i lasam pe afara, fiindca circula niste virusi foarte periculosi. La cateva zile, fratele meu a fost cu pisicuta la control, iar dupa aprox. 7 zile a prezentat simptome si a fost diagnosticata cu panleucopenie. I s-a administrat un tratament pentru catei si perfuzii insuficiente, iar medicii de la alt cabinet la care am fost cu ea pe ultima suta de metri au spus ca tratamentul administrat la Blue Care vet pt. panleucopenie este total inutil pt pisicute. Suntem foarte tristi si furiosi pt ca i-am acordat toata atentia si grija necesara pisicutei noastre iubite si am pierdut-o pt ca am dus-o la cabinetul veterinar. Tot ce putem face acum este sa raspandim vestea si sa sugeram proprietarilor de animalute sa mearga la alte cabinete, chiar daca mai putin cunoscute, insa NU ASA AGLOMERATE si unde animalutelor LI SE ACORDA TOATA ATENTIA NECESARA, nu cum a fost cazul lui MINI, MAI ALES CAND ERA FOARTE BOLNAVIOARA SI A FOST TRATATA CU INDIFERENTA. VA multumim.
Locații recomandate