/Constanta/Veterinar

Quick Vet

Bulevardul Aurel Vlaicu 15, Constanța 900007, România

Quick Vet
Veterinar
4.4
77 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5J3C+34 Constanța, România
+40 765 691 622
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Diana252 zile în urmă
De evitat acest cabinet! Aroganta maxima ,neprofesionali!
Am fost cu cățelul meu timp de 10 zile pe un diagnostic de Erlichioza .Timp de 10zile mi-au chinuit cățelul făcându-i un tratament fără eficienta .In cele din urma am mers la un alt cabinet ,văzându-l i-a făcut un test rapid de JIGODIE ,acesta având simptome vizibile(pozitiv)..In cele din urma câinele nu a mai rezistat...In cele 10 zile echipa Quick Vet nu i-au văzut simptomele ,și nu i-au făcut test de jigodie !Dezamagitor!!!! Fugiți de acest cabinet !!!
Bucur Bogdan Florin
Bucur Bogdan Florin2 ani în urmă
Am tuns pisicul British Short hair in vară fără nici o problemă,fără anestezie și cu grijă (am asistat permanent la procedura). Acum 1 săptămână l-am dus pentru sterilizare si l-am luat seara perfect recuperat. Este clinica la care apelam de 1 an de când a apărut in familie un nou membru si vom continua cu ei.
Iulia Iulia
Iulia Iulia2 ani în urmă
Super drăguț domul dr Mardare, empatic. Ne-a dat toate informațiile necesare, la prețul corect. Fata de alte clinici unde ți se iau banii pe consult și nici nu pune mana pe animal, domnul doctor consulta cu atenție animalul. O sa revenim cu încredere!
Georgiana Tincu
Georgiana Tincu2 ani în urmă
Am avut ocazia sa cunosc acest cabinet și am rămas profund impresionată. Va mulțumesc din suflet pt tot ajutorul acordat. Sunteți o echipa de oameni minunați. Aveți tot respectul meu pentru empatia de care ați dat dovadă!! V-as fi dat 10 stele insa nu ma lasă decât 5 . Mulțumesc din suflet pt tot!!!
Mocanu Andreea
Mocanu Andreea2 ani în urmă
Toata echipa este extraordinar de bine pregatita. De fiecare data cand am fost am plecat cu raspunsuri si tratamente adecvate. De asemenea unul dintre animalute a avut o interventie chirurgicala aici si totule este foarte bine. Personal ma duc cu mare incredere. Am vazut printre alte review-uri ca o persoana a mentionat ca cineva este AROGANT si cu o atitudine proasta ceea ce nu este adevarat cred ca este vorba de unul dintre doctori care este doar foarte serios si poate fi interpretat gresit dar stie cu adevarat ce spune si ce face. Am mai vazut ca unele persoane au comentat ca le pasa doar de bani ceea ce este absolut ridicol din experientele mele pana acum am vazut exact opusul, preturile de acolo sunt o gluma, sincer, oamenii astia merita mult mai mult, serviciile lor impecabile merita mult mai mult.
Cristina Strahan (Criss)
Cristina Strahan (Criss)2 ani în urmă
Profesionisti! Am venit cu o pisicuta gasita pe strada cu o infectie destul de urata, iar domnul doctor Razvan m-a ajutat cu mare drag si la un pret mai mult decat decent!
Ionut Dutu
Ionut Dutu2 ani în urmă
Cei mai buni din oraș. Am ajuns la ei după o experiență îngrozitoare cu cei de la Aristocrat Vet(fugiți mâncând pământul). Au pus diagnosticul corect imediat, ne-au dat și tratamentul necesar, totul la un preț corect. Într-adevăr profesioniști. Felicitări, vom apela doar la voi când avem nevoie.
Ani rosu
Ani rosu2 ani în urmă
Profesionisti si mari iubitori de animale.
Am fost de multe ori cu animalute de pe strada si de fiecare data s-au comportat ireprosabil, atat cu animalutul cat si cu mine. Sunt rabdatori, empatici si preturile sunt si de 3-4 ori mai mici decat in toate celelalte clinici veterinare din Constanta. Recomand sa mergeti cu animalutele dvs la aceasta clinica!
Delia
Delia2 ani în urmă
superbi! am sterilizat-o pe brie ieri și azi deja ne vânează prin casă😅
personalul e de un calm excepțional, se comportă frumos cu animalele și drept dovadă brie a ieșit doar puțin amețită din clinică. n-am văzut-o speriată sau nervoasă nici înainte, nici după operație, iar abdomenul ei arată foarte bine, incizia e mult mai mică decât la alți ‘veterinari’, iar azi deja se joacă și merge prin casă ca de obicei deși ar trebui să fie obosită.
las reviewul pentru că ne-a fost frică să alegem un cabinet în constanța, majoritatea recenziilor legate de sterilizări în oraș nu sunt pozitive. sper că ajută și alte persoane în situația asta. suntem foarte mulțumiți de quickvet! ♥️
Locații recomandate