/Cluj/Veterinar

Denvet Prax Cabinet Medical Veterinar

Strada Siretului 8, Cluj-Napoca 400598, România

Denvet Prax Cabinet Medical Veterinar
Veterinar
4.7
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJHG+XM Cluj-Napoca, România
+40 742 362 531
denvetprax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel Stupar
Gabriel Stupar2 ani în urmă
Sunt mulțumit
Victor Pastor
Victor Pastor4 ani în urmă
Primul medic la care aveam catelusa era interesat doar de a bifa actiuni, de a lua banii pe vaccin... se purta cu catelusa ca si cu "un animal".
Nici nu am stat la el si cred ca doamne doamne ne a scos in cale acest cabinet Denvet Prax la care am apelat sa inscriem catelusa.
Veti gasi aici un medic care are pasiune pentru ceea ce face si caruia ii pasa de animalutzele noastre. Acest medic, dr. Attila Denes, chiar iubeste animalele si pune binele si sanatatea iubitelor noastre necuvantatoare mai presus de interesul financiar.
Recomand acest medic ca si medic veterinar de familie!
Doar cuvinte de lauda!
Roxana-Mihaela Cristea
Roxana-Mihaela Cristea2 ani în urmă
Vin la acest cabinet veterinar de cativa ani si sunt foarte multumita. Problemele noastre 'pisicesti' mereu sunt tratate cu rabdare si profesionalism, indiferent ca e vorba de un simplu consult de rutina, un consult cardiologic mai amanuntit sau pentru a investiga situatii mai complicate. Recomand acest cabinet veterinar deoarece stiu ca animalutele pe care le-am adus aici mereu au beneficiat de toata grija si atentia unor specialisti, atat D-nul Dr. Denes Attila cat si D-na Dr. Pascu Sonia, carora le multumesc pentru devotamentul pe care l-au demonstrat de fiecare data.
Lavinia Simon
Lavinia Simon2 ani în urmă
De când am descoperit acest cabinet veterinar nu m-am mai gândit nicio secundă să merg în altă parte! Domnul doctor este un om foarte răbdător și înțelegător iar la rasa pe care o am eu (mops/pug) este nevoie de astfel de doctori. De fiecare dată când am avut nevoie de ajutorul lui a fost acolo pentru mine indiferent de oră/zi!
Recomand cu cea mai mare căldură acest cabinet! Cred că este primul doctor dintre cei pe care i-am întâlnit care are prețurile foarte bune și, sincer, pentru munca pe care o depune ar merita mult mai mult!! Câinele meu este mereu fericit când mergem la veterinar; se simte în siguranță!! Numai cuvinte de laudă! Mulțumesc :)
Andrei Stan
Andrei Stan2 ani în urmă
Domnul doctor are foarte multă răbdare cu toate micile probleme pentru care l-am contactat, răspunde mereu la telefon, tratează afecțiunile având în vedere interesele companionului tău, iar prețurile la medicamente sau tratamente sunt chiar sub ceea ce aș găsi pe net sau la alte farmacii veterinare. Recomand cu căldură.
Corina Manuela Goia
Corina Manuela Goia2 ani în urmă
Dupa 8 luni in care am fost si suntem pacientii acestui cabinet, ma declar foarte multumita de alegere. Profesionalismul si solicitudinea demonstrate m-au convins sa recomand acest cabinet.
Va multumesc mult, domnule doctor!
Tamara ionescu
Tamara ionescu2 ani în urmă
Medicul ingerasului meu, Bella! Este acolo și știu că vă fi lângă noi oricând. Multumesc!
Attila Denes
Attila Denes2 ani în urmă
Este cabinetul meu și pentru mine e minunat 😀
Locații recomandate