/Cluj/Veterinar

CVS Cluj - Centru Veterinar de Specialitate Cluj

Strada Madách Imre 77, Cluj-Napoca 400464, România

CVS Cluj - Centru Veterinar de Specialitate Cluj
Veterinar
4.7
222 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ66+WX Cluj-Napoca, România
+40 787 396 275
cvscluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adyalek
Adyalek2 ani în urmă
Profesioniști !
Îți explică clar situația , afecțiunile și investigațiile necesare.
Larisa Monea
Larisa Monea2 ani în urmă
Catelul meu(un mops de 5 ani fara alte probleme de sanatate, respira normal si greutatea lui era mentinuta sub control) a fost diagnosticat cu mastocitom (formatiune cancerigena) in urma unei biopsii aspirative. Ni s-a recomandat sa se efectueze excizia formatiunii cu margini de siguranta (aceasta se afla pe labuta anterioara dreapta). La aflarea acestei informatii am decis ca cel mai bine e sa urmam sfatul medicilor mai ales ca formatiunea era de dimensiune mica (sub 1 cm), nu durea, nu avea niciun fel de simptomatolgie si in urma documentarii am aflat ca formatiunile aflate in faze initiale de tratament sunt usor de tratat prin intermediul chirurgiei.
Am fost programati dimineata la ora 10 pentru interventie, am adus catelul care nu avea nici o simptomatologie si era nemancat nebaut cu mai mult de 12 ore de dinaintea interventiei si intr-o ora si jumatate ne-au sunat sa ne zica ca a murit in urma intubatiei.
Chiar daca e rasa brahicefalica, catelul a mai avut parte de anestezie generala(in alt cabinet) pentru sterilizare si totul a decurs fara probleme.
Nu inteleg cum s-a putut intampla acest lucru, mie personal mi-a dat o impresie de lipsa totala de profesionalism mai ales ca bietul animalut avea lasata zgarda pe el, nefiindu-i data jos nici cand i s-au facut manoperele de resuscitare.
Cei de la clinica bineinteles ca au dat vina pe faptul ca e o rasa brahicefalica dar eu sunt convinsa ca au facut ceva gresit in protocolul lor de anestezie pentru ca era un catel sanatos, vioi, respira bine, nu sforaia samd.
Sunt convinsa ca i-ati indepartat zgarda si dupa resuscitare i-ati pus-o la loc. Hai sa fim seriosi!
Daca mi-ati zis ca exista riscul de deces aia nu inseamna ca trebuie sa se si intample.
Nu are sens sa va justificati incompetenta. Ati ucis un catel. Punct.
Iunia Vinersar
Iunia Vinersar2 ani în urmă
Am dus cățelușa la sterilizat, totul a fost destul de ok până în momentul în care am mers pentru îndepărtarea firelor și doamna de acolo nu avea răbdare deloc (cățelușa are 7 luni), trântea instrumentele și pufăia.
Cireașa de pe tort este că ne-a lăsat cu un fir netăiat cu mențiunea ei că "poate se topește singur, daca nu îl tăiați voi".
Foarte trist sa treci prin așa ceva mai ales că am platit 740 de lei :)
Edith Acarnulesei
Edith Acarnulesei2 ani în urmă
Cei mai buni! O echipa de medici minunati! Tineri si profesionisti cu dragoste fata de animale. Datorita lor viata labradorului meu a fost prelungita cu 3 ani. Acum avem un puiut (tot labrador) pe care tot echipa CVS il urmareste, si sunt linistita ca este pe "maini bune" si va creste sanatos si fericit!
Multumim ca existati! 🤎
Octavian G
Octavian G4 ani în urmă
Review strict pentru locatie, nu si pentru servicii, care sunt de nivel inalt. Lipsa locuri de parcare, desi latimea benzii permite, insa Politia Locala te vede in doi timpi si trei miscari. Fiindca sta la panda, iar platforma de ridicat e dupa colt. Asta in timpul saptamanii. Pentru un centru medical, (nu un cabinet simplu unde vii cu cainele la vaccin, cu el mergand), nu e cea mai potrivita locatie. Pleci, mai dai o tura, politia din nou, nu ii intereseaza ca aduci un animalut slabit, deloc in cea mai buna stare. Comunitarii, (nu cei cu labute, ci cei cu chipiu) iti spun ca de ce nu ai parcat la Cluj Arena. categoric, cineva din primarie nu-i iubeste. Din cele 7 minuni ale Clujului, una e imunitatea functionarilor la indicatorul cu oprirea interzisa.
Andreea Dascalu
Andreea Dascalu2 ani în urmă
La o veverita nu apar probleme prea des, insa de fiecare data dra doctor Lucia Bel s-a ocupat de ea cu profesionalism si totul s-a rezolvat. Ii multumesc si pe aceasta cale si v-o recomand cu drag, in special pentru animalute exotice😊 Salutari de la ARES💙
Brai Anca
Brai Anca2 ani în urmă
I-am contact telefonic după ce pisică mea de 9 ani a fost diagnosticata cu Insuficienta Renala Crónica, mi-ai fost recomandați ca fiind singura clinica din zona care ar putea face ceva pentru a o salva. Mi-au spus sa le trimit un email cu analizele efectuate și vor reveni cu un răspuns, au trecut 5 zile și nici un semn. Între timp starea pisicii mele s-a degradat și a trebuit eutanasiata. Ma dezamăgește sa vad lipsa de profesionalism cu care a fost tratata viata unui animalut!
Mihaela Muresan
Mihaela Muresan2 ani în urmă
Am fost in urma cu cateva luni cu pisicuta mea care are diabet. In urma analizelor efectuate starea de sanatate generala era perfecta mai putin partea cu diabetul. Doamna doctor ne-a stabilit un protocol cu privire la administrarea insulinei urmand sa colaboram in continuare telefonic noi fiind din alta localitate. In urmatorele zile, dupa adiminstrarea insulinei am avut valori imense si am imcercat sa luam legatura cu d.na doctor insa dansa nu a mai raspuns niciodata.... De la cabinet ni se spunea ba ca este in operatie, ba ca este ocupata si asa mai departe si ca vom fi resunati. Acest lucru nu s-a intamplat niciodata iar noi ne-am ales cu glicemii peate 400 in urma protocolului stabilit. Asadar nu recomand acest centru veterinar deoarece va alegeti doar cu banii dati si cam atat.
Locații recomandate