/Cluj/Veterinar

Cabinet Veterinar Petlove

Str. Borhanciului 50, Cluj-Napoca 400000, România

Cabinet Veterinar Petlove
Veterinar
4.8
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ3H+MJ Cluj-Napoca, România
+40 740 292 293
petlovecluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Clitan Iulia
Clitan Iulia2 ani în urmă
Fetele sunt tare drăguțe și amabile.
Cristi Paltineanu
Cristi Paltineanu2 ani în urmă
Vreau sa le multumesc fetelor de la cabinet ca dupa nici 3 zile de la inceputul tratamentului, se vad rezultatele la catelusa mea. Nu se mai scarpina aproape deloc, iar la ochisori este mult mai bine. Recomand cu drag tururor acest cabinet veterinar!
Rus Adelina Eliza
Rus Adelina Eliza2 ani în urmă
Țin să le mulțumesc nespus fetelor de la cabinet pentru că i-au salvat viața cățelușei mele Reya, în special Doamnei Dr. Raluca pentru răbdare, profesionalism, și iubirea față de animale. Reya a început să urineze cu sânge, ne-am dus de urgență la cabinet, i-au fost făcute analize, i s-a tratament, dar din păcate tratamentul nu a dat rezultate, ne-am dus din nou la cabinet, i s-au făcut mai multe investigații, rezultatul fiind piatră la vezica urinară(foarte mare), mi s-au explicat riscurile operație, dar am luat decizia de a face operația. Aceasta a decurs bine, Reya s-a întors acasa, si acum e mult mai bine deși a rămas cu insuficiență renală. Pe tot parcursul operației și a tratamentului Doamna Dr. Raluca mi-a răspuns la mesaje, întrebări și m-a îndrumat spre a o face bine pe Reya.
Diana Cojocariu
Diana Cojocariu2 ani în urmă
O experienta absolut minunata, se vede ca fetele de acolo si-au ales meserie pe care o practica din pasiune. E un loc incantator, atmosfera foarte nice. :D Pisicuta mea a primit ingrijirea de care are nevoie prompt si cu profesionalism.
Bogdan Manole
Bogdan Manole2 ani în urmă
Este cabinetul unde ne ducem cainele de aproape doi ani. Intotdeauna se ocupa foarte bine de caine, iar in ultima vreme am incercat si partea de toaletaj (trimat pentru un Schnauzer Urias) si am fost foarte multumiti.
Ramona Cristina Siklodi
Ramona Cristina Siklodi2 ani în urmă
Recomand cu drag cabinetul. Fetele sunt foarte drăguțe si profesioniste, si cățelușa noastră abia așteaptă sa mearga sa le vada!
Lucian Mora
Lucian Mora2 ani în urmă
O experiență foarte plăcută ținând cont ca este prima dată când vizitez un medic veterinar. Doamna doctor foarte amabilă, răbdătoare, de ajutor oferind sfaturi de nutriție, îngrijire și cum să ne comportăm și să avem grija de noul nostru membru al familiei.. Mulțumim doamna doctor.
Rus Adrian
Rus Adrian2 ani în urmă
Nu recomand acest cabinet!
Nu răspunde la telefon....când răspunde nu poate vorbi și spunea o sa va sune mai târziu dar nu mai suna!
Tratament dupa ureche...se consulta pe google ce sa facă unui cățeluș!
Din păcate sunt și astfel de cabinete care nu stiu sa pună un diagnostic corect și problemele medicale se agravează!
Locații recomandate