/Cluj/Veterinar

Cabinet veterinar AnimaDoc Cluj

Strada Aurel Vlaicu 3, Cluj-Napoca 400000, România

Cabinet veterinar AnimaDoc Cluj
Veterinar
5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJH8+H8 Cluj-Napoca, România
+40 755 492 224
animadoccluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–13
Marți: 10–13
Mirecuri: 10–13
Joi: 10–13
Vineri: 10–13
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anna - Imola Toroczkai
Anna - Imola Toroczkai2 ani în urmă
Best ever! Cabinet veterinar unde mergem cu drag de ceva vreme, suntem foarte mulțumiți din toate punctele de vedere. Mereu am fost primiți foarte repede și am beneficiat de tratament de specialitate. Până și pisicul merge la cabinetul respectiv fără frică 💖🍀🙏Recomand cu tot dragul!
[RO] vLag
[RO] vLag2 ani în urmă
Servicii foarte bune! Personal amabil și profesionist!
Alexandru Popa
Alexandru Popa2 ani în urmă
(Tradus de Google) Bun personal, servicii de calitate!

(Original)
Good personale, quality services!
Franciska Gurica
Franciska Gurica2 ani în urmă
Amalia Plic
Amalia Plic2 ani în urmă
Pentru orice proprietar de pisica, este evident ca acest ghemotoc de blana vine la pachet cu bucuria imensa de a convietui impreuna. Alegerea de a steriliza pisica este o decizie de impact asupra sanatatii acesteia pe termen lung. Am ales AnimaDoc Cluj si am facut cea mai buna alegere❤️. Simona ofera inimi, nu servicii. Iar Kia e fericita! A doua zi de la interventie a fost plina de energie. Ma asteptam sa fie dificil cand ajungem acasa, dar contrar asteptarilor mele, Kia a avut un comportament exceptional. Am primit toate informatiile necesare si suport pe toata durata refacerii. Si mai mult, am primit exact tratamentul care a ajutat-o pe Kia sa fie strong intr-un timp scurt. Tare mult am apreciat sugestia doamnei doctor de a efectua setul de analize de sange. Multumesc Simona pentru mainile inzestrate🤗
Laura
Laura2 ani în urmă
Daca iti iubesti companionii trebuie sa mergi acolo unde sunt tratate cu afectiune si profesionalism. Pentru mine primul semn ca este un medic pasionat, dedicat meseriei si iubeste blanosii, a fost faptul ca mereu are in cabinet animalute gasite in strada pe care le salveaza, trateaza si ingrijeste apoi le gaseste stapani iubitori cu care tine legatura.
Avem si pisica si catel iar de la inceputul anului ne-am lovit de multe probleme de sanatate. Am trecut prin urgente in zile de weekend sau seara tarziu, ecografie, analize de sange, probleme cu ficatul, cistita, perfuzii si tratamente. Datorita d-nei Dr. Simona sufletelele noastre necuvantatoare sunt sanatoase, fericite si ne bucuram de dragostea lor neconditionata. Intotdeauna raspunde la apeluri si mesaje si gaseste mereu solutii sau ofera sfaturi pretioase.
Este un medic de exceptie, de o blandete si caldura rar intalnita dar mai presus de orice, un om de inalta valoare morala si iubitor de animale, care a suferit si luptat alaturi de mine.
Fiecare animalut are fisa lui si esti notificat prin mesaje cand urmeaza deparazitarea sau vaccinare.
Recomand din suflet si cu toată increderea.
Sergiu muntean
Sergiu muntean2 ani în urmă
Profesionalismul și amabilitatea sunt calități ale doamnei doctor. Se vede că e un medic dedicat și priceput.
Ogrean Florin
Ogrean Florin2 ani în urmă
Super amabila doamna
Locații recomandate