/Cluj/Veterinar

Flocea Si Mo Cabinet Veterinar si Salon de Toaletaj canin si felin

Strada Giuseppe Garibaldi 2, Cluj-Napoca 400000, România

Flocea Si Mo Cabinet Veterinar si Salon de Toaletaj canin si felin
Veterinar
4
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH98+RJ Cluj-Napoca, România
+40 756 415 294
floceasimo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Narcisa Farcas
Narcisa Farcas2 ani în urmă
În general nu sunt genul de persoana care sa dau recenzii dar cred ca aceste 5 stele le merită pe deplin. Am avut o colaborare foarte bună cu personalul de la acest cabinet și țin sa menționez ca am 2 bulldogei care din nefericire nu m-au scutit de probleme. Nu e vina lor bineînțeles dar ma bucur că am reușit sa găsesc medic și personal specializat cu care sa pot colabora.
Florin Tudor
Florin Tudor2 ani în urmă
Am fost foarte multumit de calitatea serviciilor si de personalul cabinetului.
Erika Lukacs
Erika Lukacs2 ani în urmă
Recenzia pe care o scriu, face referire doar la ,,sefa,, care se ocupa de toaletajul cainilor, celelalte fete au fost mereu amabile. Desi sunt clienta de 2 ani , ieri am decis ca nu voi mai merge la acest salon . De data asta am dus o catelusa de 6 luni , un bichon m. pentru tuns si aranjat ( aceasta fiind tunsa si aranjata deja in Iunie, deci nu avea blana foarta mare ) . Mi-au lasat un gust amar urmatoarele lucruri:
- Burtatliatea cu care a inceput sa o perieze in fata mea ,reprosandu-mi ca blana e incalcita si ca ar trebui sa imi fac timp pentru periatul zilnic, iar pentru descalcirea blanei imi va lua taxa in plus.
Cu reprosul acesta, nu mai inteleg de ce se dedica unei astfel de meserii, nu venim cu patrupezii nostri la tuns si aranjat daca putem facem noi aceste lucruri acasa.
La sfarsit am platit aproape dublu pretul unui tuns , pentru o catelusa de 2 kg. Tunsul nu m-a impresionat deloc de data asta, si nu mai intru in detalii de ce, dar ma consolez cu faptul ca ii va creste repede blanita.
M-a dezgustat atitudinea de superioritate cu care am fost tratati ,reprosurile facute ( ceea ce vad si din raspunsurile pe care le da ca feedback aici), relatia de customer care = cu 0. Mai are mult de invatat la capitolul relationarea cu oamenii si mentinerea clientilor.

Ps. Raspuns la ce ati comentat dupa

Cum nu se poate da reply va scriu aici. Las deoparte faza cu pretul, care a venit la pachet fara sa mi se comunice de ce coasta atat. Ramaneti un pic focusata pe cel mai important aspect. Dupa cum am scris , lipsa de empatie , raspunsurile arogante, superioritatea si ,,judecatiile ,, fac parte din caracterul si educatia pe care ati dobandit-o , ceea ce lasa de dorit. Lucrati la capitolul asta, daca pe viitor mai doriti sa aveti clienti. Pareti o tipa isteata dar insensibila, nu de alta dar poate odata la cineva chiar i se pune pata si poate sa va faca mai mult rau decat va imaginati in ceea ce priveste afacerea.
Flo M.
Flo M.2 ani în urmă
De unde sa încep…? Încep cu lipsa de profesionalism? Experiența? Toaletaj extrem de scump! Plătesc pentru un full service și trebuie sa le termin eu munca acasă, in urechi câinele nu a fost nici măcar atins, a trebuit să-l curat eu acasă, sunt sigur ca eu il tundeam mai bine ca voi, sunt sigur ca dacă il tundeam eu nu ii făceam o rană de 3 cm.

Asta înseamnă sa lucrezi cu incapabili, sa ciopârțești un câine și apoi sa pui stăpânul sa plătească o alifie pe care nu ar fii trebuit sa o plătească dacă câinele nu ar fii fost ciopârțit.

Incapabili, inconștienți și aroganți cu gândul doar sa câștige cât mai mult, nu meritați nici măcar 1 leu pentru cea ce știți sa faceti.

Edit: Se vede ca nu e îndeajuns sa fiți aroganți, sarcastici…trebuie sa fiți și nesimțiți și needucați.
“Bestia” mea are 3kg și e un câine prea cuminte și educat! Ciudat cum un câine e mai educat decât niște “profesioniști” ca Dvs.

P.S. Poftim un sfat gratis: dacă va ați concentra mai mult sa oferiți serviciile pentru care sunteți plătiți și mai putin timp sa răspundeți prostește la recenzii, probabil ca in timp o sa va ridicați la un nivel de începători când e vorba de toaletaj.

🖖
Mihaela Turcu
Mihaela Turcu4 ani în urmă
Asa arata catelul nostru dupa experienta traumatizanta prin care a trecut la acest cabinet! 2 mameloane ciupite, mai multe taieturi pe burtica si la incheieturile picioarelor!
Ioan Pan
Ioan Pan5 ani în urmă
[RO]
Atitudinea si stilul de comunicare al personalului poate fi imbunatatita, la fel si preturile nitel scazute. Cabinetul e direct la strada, care e foarte circulata si nu exista loc de parcare. Fiind la subsol nu vei avea lumina naturala si nici curte. Personal, as cauta alte optiuni din zona, fiind destule si mai profesioniste si spatioase.
~
[EN]
Staff attitude and style of communication can be improved, as well as the prices, lowered a bit. The vet is right on the street, which is very busy and there are no parking lots. Being in the basement you will not have the natural light nor the yard. Personally, I would look for other options in the area, as there are plenty and more professional and spacious.
Ana Katona
Ana Katona2 ani în urmă
Un cabinet exceptional! Elena si Ramo sunt doi medici fantastici, meticuloşi si foarte atenți atât cu pacienții, cât şi cu stăpânii lor. Mi-au stat mereu la dispoziție răspunzând la orice nelămurire sau îngrijorare pe care o aveam. Pentru asta şi multe altele, le mulțumesc! Rămâne cabinetul meu preferat! ❤
Silviu Topala
Silviu Topala2 ani în urmă
Pot sa spun despre Flocea si Mo ca sunt profesioonisti in adevaratul sens al cuvantului
Dr PopDan Ramona ii un medic dedicat extraordinar si de fiecare data cand eu sau apropiatii mei au apelat la dânsa am fost foarte multumiti. Nota 10 cu felicitari. Tineti-o tot asa. Mulțumim Flocea si Mo.
Locații recomandate