/Cluj/Veterinar

Clinica Veterinarius

Strada Callatis nr. 5, Cluj-Napoca 400000, România

Clinica Veterinarius
Veterinar
4.8
685 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QHJR+WP Cluj-Napoca, România
+40 264 433 260
medicicluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Cocan Mihaela1 an în urmă
NU RECOMAND ACEST CABINET PERSOANELOR CARE NU VORBESC MAGHIARA veti fi ignorati si lasati sa asteptati pana veti prinde radacini
Am apelat la serviciile acestui cabinet de 2 ori, si NU O SA MAI APELEZ NICIODATA , de fiecare data am fost lasata sa astept de mi-a venit rau in conditiile in care aveam programare si au fost primiti pacienti care au venit dupa mine si care nu reprezentau urgente ( de exemplu ieri , 2 sterilizari si o deparazitare) doar ca ei au vorbit maghiara cu personaul clinici.
Prima oara am asteptat 3 ore a doua oara am plecat dupa 2 ore perioada in care au fost primiti 4 pacienti care au venit dupa mine (1 caz a fost urgenta , o fractura costala cu perforatie de plaman, pe care nici nu o iau in calcul... AIA TREBUIA primita cu prioritate)
Pe de alta parte medicii sunt PROFESIONISTI, pacat de lipsa de caracter
Baciu Alina
Baciu Alina2 ani în urmă
Dna dr care s_a ocupat de pisica noastră mereu amabila drăguță... Ia explicat și la copilul meu tot... A răspuns amabil la întrebări fără sa fie exasperata sau supărată.
Anamaria Szasz
Anamaria Szasz2 ani în urmă
Mulțumesc frumos domnului dr Madaras și echipei sale pt profesionalism!
Ionut Barbaselu
Ionut Barbaselu2 ani în urmă
Igiena din interior lipsește din toate punctele de vedere. Programări nu se fac asa ca vii și stai la rand, însă cei care se cunosc cu personalul întra peste cei care stau la rand și evita sa mai piardă timpul ca restul.... Sa nu mai vorbim de bon fiscal, nu se acorda de unii medici decât dacă ceri... Nu merita sa va obosiți sa ajungeți pana aici.
Meme god
Meme god2 ani în urmă
Am fost aici cu 2 pisici gasite pe strada si soarta a facut ca la prima sa nimeresc la domnul dr. Lapohos Carol care m-a ajutat cu ambele pisici si mi-a explicat pas cu pas orice nelamurire avuta si m-a indrumat cum sa am grija de ele. Il recomand cu drag si pe dansul si clinica si le multumesc pentru tot!
The Endorphin
The Endorphin3 ani în urmă
Un cabinet veterinar de cinci stele. Personal calificat , oameni sufletiști pe mana cărora îți poți lăsa animăluțul cu încredere. Isa vă mulțumește pentru vizita minunată. Recomand cu căldură acest cabinet !
Manuela Fazacas
Manuela Fazacas2 ani în urmă
Sunt o echipă impresionantă, extrem de competenti si foarte empatici.
Peter Pan
Peter Pan2 ani în urmă
Am dorit sa apelez la serviciile clinicii datorita review-urilor pozitive gasite chiar aici, pe Google, asa ca am mers cu pisica la clinica chiar inainte de impunerea restrictiilor anti-Covid, din 22 octombrie 2020.

In primul rand, programarea nu se face la o ora fixa. Esti invitat sa vii in intervalul in care medicul e la cabinet (ex. 12-16), acest lucru insemnand ca intri in functie de ordinea care se creeaza la fata locului.

Pe usa de la intrare nu stiu sa fi vazut vreun anunt conform caruia numai un stapan sa intre cu animalul de companie, asa ca in numai cateva minute, in sala de asteptare mica si neventilata eram deja 7 persoane, un lucru indiscutabil nepotrivit pentru un oras cu rata de infectare Covid atat de mare.
Acesta este motivul pentru care am ales sa plec.

Cred ca e totusi o lipsa de profesionalism absenta organizarii in ce priveste respectarea masurilor de protectie impotriva noului coronavirus.

Printre stapani suntem si noi, oameni bolnavi, dar care ne iubim animalul de companie si ne expunem pentru a-l duce la doctor. Dar daca institutia sanitara veterinara nu ne protejeaza si pe noi... atunci gasim alta, mai serioasa.

Nu puteti lasa buna organizare la latitudinea clientilor, care sunt dintre cei mai pestriti cand vine vorba despre opiniile cu privire la Covid- unii nu cred ca exista, altora nu le pasa. Dumneavoastra aveti responsabilitatea organizarii..
Peter Fodor
Peter Fodor2 ani în urmă
Personal profesionist,foarte bine pregătit,amabil,iubitor de animale,
Locații recomandate