/Cluj/Veterinar

Pet Joy

Calea Baciului 81-83, Cluj-Napoca 400230, România

Pet Joy
Veterinar
4.7
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QGMX+J3 Cluj-Napoca, România
+40 748 750 876
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Raluca dan
Raluca dan2 ani în urmă
Nu sunt condiții de lux, dar e ok din punct de vedere al personalului, sunt oameni cu experienta, deci poți avea încredere ca va fii totul ok și asta e important. E una dintre cele mai vechi pensiuni din Cluj, eu zic ca s-ar cere o renovare, mai ales ca preturile nu sunt în nici un caz mici. Pentru 3 câini mi s-au cerut 150 de lei pe noapte când am sunat ultima data sa întreb și mi s-a părut foarte exagerat, în condițiile în care era vorba de câini mici care stau împreuna, asa ca am preferat alte soluții. Ce nu mi-a plăcut iar e ca preturile de sărbători sunt considerabil mai mari decât cele din perioadele normale. Știu ca e o afacere, dar cumva e o abordare foarte mercantila.
Ciungan Mihai
Ciungan Mihai2 ani în urmă
Profesionalism si iubire fata de catei, ce altceva iti poti dori mai mult? 😁 Catelusa mea se bucura tare mult de fiecare data cand mergem acolo. Iar cand venim sa o luam acasa am impresia ca ar mai sta un pic.
Dorin orosan
Dorin orosan2 ani în urmă
Personalul este f amabil si iubitor de caini.
Radu S.
Radu S.2 ani în urmă
Personal amabil, mi au dat detalii despre Rocky de fiecare data cand am sunat. Verdeata, umbra, acum l am luat, e happy, un pic mai slab parca, dar isi revine acasa. :)
Octavian G
Octavian G4 ani în urmă
Din toate pensiunile si locurile de foster vizitate pana acum, aici am vazut conditii normale pentru catei. Indoor nu am fost, dar afara, casutele sunt puse in boxe, iar la fiecare cateva boxe un spatiu comun de joaca. Cateii sunt grupati astfel incat sa socializeze. Nu in ultimul rand, era absolut curat.
Andreea ciolacu
Andreea ciolacu5 ani în urmă
Oamenii de aici chiar iubesc animalele, iar la schimb, cainii iubesc locul asta!
Daca vrei sa iti lasi blanosul mult iubit pe maini bune, acesta e locul pe care il cauți!
Raul Toma
Raul Toma5 ani în urmă
Cățelul meu a fost ok aici. A stat mai mult de două luni.
Anca Zagrian
Anca Zagrian2 ani în urmă
In cei 6 ani de colaborare cu Pet Joy am avut parte doar de momente placute. Catelul meu se simte foarte bine la pensiune, are chiar si prieteni. Personalul este foarte bine pregatit si mereu am simtit ca imi las catelul pe maini bune, in siguranta. Recomand cu mare incredere !
Locații recomandate