/Cluj/Veterinar

Salon Toaletaj Canin Puffy

Bulevardul 21 Decembrie 1989 100, Cluj-Napoca 400124, România

Salon Toaletaj Canin Puffy
Veterinar
4.7
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJF2+PM Cluj-Napoca, România
+40 747 025 535
salon-canin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dena Vermesan
Dena Vermesan2 ani în urmă
Servicii de calitate si amabilitate. Mult succes!
Dan Lung
Dan Lung2 ani în urmă
Foarte mulțumit! Incantat pentru tot, amalibilitate, profesionalism privind abordarea cățelului, o toaletare precum în reviste, instruirea stăpânului 😊
DELIA tothezan
DELIA tothezan3 ani în urmă
Este destul de scump raportat la calitatea rezultatului final.La banii care i-am platit(110 lei) pentru bishonul toy putea sa-i taie macar unghiile ca lumea.Nemultumita total,am fost o data dar e si ultima oara!
Anamaria Olo
Anamaria Olo3 ani în urmă
Foarte-foarte mulțumită, de felul în care catelusul Joe, deși foarte blanos, a fost tuns cu atenție și apreciez mult munca și profesionalismul!
Treabă faină! 👍
Mulțumim pentru ajutor!
AlizDaniel
AlizDaniel3 ani în urmă
Recomand! Catalusa mea de rasă malamut cu blana de oaie, e maculat după toaletaj! Fac posibilul din in posibil!
Sara Semida Pop
Sara Semida Pop4 ani în urmă
Fooooarte multumita sunt de doamnele de la acest salon. Sunt de-a dreptul socata cum au reusit sa-mi spele catelusa si sa nu faca circ. Acasa fac piscina in baie cand o spal. Acolo au zis doamnele ca a fost foarte cuminte. Nu am cuvinte la ce bucuroasa si multumita sunt ca am ales sa o aduc la toaletaj canin aici.
Smaranda Mladin
Smaranda Mladin5 ani în urmă
Tund foarte bine, au rabdare cu animalutele si NU le sedeaza ca sa poata sa le tunda (in alte parti nici nu se complica sa ii tunda fara sedativ) ! Servicii de calitate si preturi foarte bune. Recomand!
Alexandru Gaurean
Alexandru Gaurean6 ani în urmă
Am fost la ei de doua ori. Prima data am fost destul de multumit gen 3,5 din 5. Insa a doua data a fost execrabil. I.am rugat sa imi tunda bichonul cu cea mai mare marime la masina si ei l.au tuns foarte scurt, i.au facut capul asimetric iar in spatele urechii stangi i.au lasat un ciuf mare de par. Nu observasem asta numai cand am ajuns acasa fiind foarte grabit. La o saptamana dupa plouase si bichonul meu alb s.a gandit sa imi faca o bucurie si s.a vopsit maro :)) asa ca l.am spalat, atunci am observat ca imbecilii nici macar nu i.au taiat unghiile. Datorita netaiatului de unghii catelul a dezvoltat o micoza la labutele din fata... Nu e vorba ca am avut de umblat pe la veterinar... Dar catelul meu s.a chinuit si asta e de neacceptat. Nu va recomand sa mergeti la ei... Mai bine mergeti in alta parte cu programare din timp.
Locații recomandate