/Cluj/Veterinar

Facultatea de Medicină Veterinară Cluj-Urgențe

Calea Mănăștur 3, Cluj-Napoca 400000, România

Facultatea de Medicină Veterinară Cluj-Urgențe
Veterinar
4.4
326 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QH59+RG Cluj-Napoca, România
+40 756 287 338
fmv.usamvcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Camelia Popa224 zile în urmă
Mulțumesc d-nei Dr Lucia Bel, care mi-a salvat cățelul. A fost mușcat de un câine talie mare. Prima data a fost operat la alta clinica. Slava Domnului ca am ajuns la timp la USAMV și d-na Dr l-a redeschis și cu tratament corespunzător este bine.
Melinda Takacs
Melinda Takacs2 ani în urmă
Premiul pentru incompetență merge la... Dr Dandea Ștefania!!!Sub stricta ei supraveghere cățelul meu avea să pășească spre exitus, după trei zile blănița cățelului era încâlcită in urină,sânge si secreții, lăbuțele pline de hematoame și răni,am plătit pentru nenorocirea unui suflețel fără vină 935 de lei,trei zile de agonie plus foarte multe minciuni(hrană pefuzabila pe care nu a primit-o, medicație neadecvată) și sceneta fără efect unde ea îmi pune cățelul pe intensiv cu mască de oxigen și un tablou sfâșietor,doar doar mă determină să îmi supun animalul la continuarea tratamentului ei incompetent, mi-am asumat externarea și am dus cățelul aproape mort ,la un medic veterinar competent,acum cățelul meu este viu, în recuperare,dar în viață.In consecință,dragi iubitori de animale, feriți-va de acest specimen și căutați competența în favoarea snobismului
Andrei Catinas
Andrei Catinas2 ani în urmă
Costuri mari pe servicii proaste. Proceduri si tratamente inutile si fara sens. Cel putin asta a fost concluzia celuilalt veterinar la care am dus catelul dupa ce l-am luat de la ei ca il tineau degeaba si pe o gramada de bani.
Cateva ore mai tarziu cainele umbla prin casa in urma ingrijirilor unui medic veterinar care chiar stie ce face. Asta in conditiile in care ni s-a spus de la usamv ca s-ar putea sa nu il mai gasim viu pe cand mergem dupa el.
Suicide Saturn
Suicide Saturn2 ani în urmă
Buna , as avea nevoie urgenta de o osteosinteza a coloanei vertebrale a unei catelusa , m- ati putea ajuta va rog frumos ?
Mirela Taranu
Mirela Taranu2 ani în urmă
Personal dragut si amabil....si cam atat....radiografii care nu surprind problemele, interpretate in graba, CT-uri fara interpretare...dupa ce platesti 600 lei pt un CT, astepti macar o fraza prin care sa iti explice ce se intampla.Iti tranteste CT-ul pe email, intr-un format pe care nici macar nu il poti deschide. Se tine legatura doar cu doctorul care a recomandat CT-ul, nu cu clientul care plateste (ca e prea idiot sa inteleaga explicatiile, nu ca medicul ar fi mai competent...) Preturi de-a dreptul nesimtite, tinand cont ca multi oameni duc acolo animale salvate de pe strada si platesc sute de lei...indiferent daca animalul este tratat sau moare. V-ar prinde bine putina concurenta, niste cabinete cu program non-stop, poate va mai treziti la realitate!
Marinela Federiga
Marinela Federiga2 ani în urmă
De nu raspundeti la telefon va dau in judecata mi.ati dat cainele mai rau pe moarte cu tratamentu ce i lati facut
Marginean Dan
Marginean Dan2 ani în urmă
Cred ca depinde pe cine nimerești de servici... Am avut câteva experiente plăcute, dar ultima a fost horror... Am un cățel cu probleme (epilepsie) cu care am fost on repetate randuri la urgență și a fost pus pe picioare rapid... Mai puțin ultima data, când s-a insistat sa îl las peste noapte, apoi încă o noapte, apoi încă una... Cățelul era inert, în 3 zile nu au avut "vreme" să-i dea jos hamul (nu putea fi " scos afara cu lesa și ham" pentru ca nu putea umbla). L-am luat după 3zile și l-am pus pe picioare acasă... Mi s-au cerut aproape 1000 de lei pentru "tratament" dar pe scrisoarea medicala figurau tratamente de vre 260...
Am renunțat sa mai merg la ei...
Eduard Zorici
Eduard Zorici2 ani în urmă
e trist ca in tot clujul nu exista voluntari care sa se ocupe de animale pierdute/comunitare. la intrebarea "daca tu ai fi vazut o pisica in agonie pe marginea drumului, ai fi lasat-o acolo?" tu ca medic veterinar sa raspunzi cu "da" nu prea da bine. clinica arata bine dar oameni nu exista. daca mergeti cu orice animal acolo asigurati-va ca aveti portofelul gros pentru ca totul se rezuma la bani. trist ca in tot clujul nu dai si de medici care sa actioneze pro bono si sa vrea sa ajute. nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
Fazan Propers
Fazan Propers2 ani în urmă
De 2 zile nu stiu nimic de cainele meu e f scump si pe deasupra nu stiu nimic unde sa merg cu el unde sa il duc mi la internat si pur si simplu nu imi spune nimeni nimic macar rezultate bune dear avea dar parca vad ca mil da inapoie cum lam dus si mai vor si bani o sa le dau bani
Locații recomandate