/Cluj/Veterinar

Cabinet Veterinar Homeovet

Strada Bună Ziua nr. 82, Cluj-Napoca 400486, România

Cabinet Veterinar Homeovet
Veterinar
4.1
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PJX4+X8 Cluj-Napoca, România
+40 364 883 411
homeovet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalina Todirica
Catalina Todirica2 ani în urmă
Nici o stea nu merita!!!Sunt oameni fara suflet!!!!! Un alt cabinet veterinar deschis doar sa faca bani, oameni ce ar trebui sa iubeasca animalele, le lasa sa moara cu zilele!! Sa va fie rusine!!!!Aproape ati omorat un suflet! Sunteti probabil un alt cabinet veterinar ce stramba din nas cand vad pisici ale strazii, cum am vazut in alte cabinete, cele de rasa sunt tratate intr-un alt mod!!Sa stiti ca toate au suflet si cele ale strazii tot pisici sunt! De la voi se cere cea mai multa intelegere pt sufletele astea, pt ca vedeti zilnic multe cazuri de animale maltratate!! Lasata sa moara intr-un cabinet veterinar! Ganditi-va voi ati vrea sa patiti la fel intr-un spital!?????Toti medici sunteti! Sa va fie rusine ca ati tratat-o ca un nimic si ca pe un obiect stricat!!!
Mihai Szigeti
Mihai Szigeti2 ani în urmă
Omeni cu suflet extraordinar. Singurul cabinet in care Curbi merge cu placere la Veterinar. Vă mulțumim pentru modul in care vă comportați cu animalele noastre!
Vagu Catalin
Vagu Catalin2 ani în urmă
Isi bag joc de animale, spunând apoi ca asa au fost aduse, și îți recomanda eutanasierea lor fără a clipi.
Tudor Bobei
Tudor Bobei4 ani în urmă
Am fost neglijați pentru 40 de minute. Angajații se plimbau fără a ne băga câtuși de puțin în seamă. Sunt lipsiți de grija pentru clienții lor
Octavian G
Octavian G4 ani în urmă
Punctual, atent si profesionist. Asta ar fi descrierea pe scurt a cabinetului. Preturi rezonabile.
ElysiumKalfx
ElysiumKalfx5 ani în urmă
Profesionalism, interes, grija, iubire pentru animale!
Cea mai devotata echipa!
Berci Antonia
Berci Antonia2 ani în urmă
Am fost la multe Cabinete veterinare însă la niciunul nu am întâlnit aceasta lipsa de interes și profesionalism! Pe lângă faptul ca, consultația unor alți căței se desfășura in sala de așteptare, am fost poftiți elegant afara in vânt și ploaie, asistenta sau doctorița parând vizibil deranjata de faptul ca nu poate consulta cățeii cu noi acolo, in sala de așteptare! După o vreme de stat in ploaie in fata ușii, am intrat înapoi și mi s-a spus “dați-mi mie pisica”. Pisica a fost luată și dusa in alta camera, fără sa mi se spună de ce, ce se întâmpla, cât mai așteptam, neștiind măcar pentru ce a fost adusă la medic. La niciun cabinet nu mi-a fost luat animalutul ca și cum ar fi un sac de cartofi și fără sa primesc vreo explicație. In final am așteptat din nou afara pana m-am hotărât sa îmi iau pisica, pentru ca nu vedeam motivul pentru care sa îmi fie luată iar eu sa nu știu ce se întâmpla. Dacă pana acum citeam grija, empatie și drag fata de animale, in ochii veterinarilor, aici am văzut doar deranj, lipsa de interes și nonșalantă prefer sa fac un drum mai lung sa merg la alt veterinar decât sa mai trec vreodată pe aici. Jalnic!
TOMITA VINTAN
TOMITA VINTAN2 ani în urmă
Oameni minunați!
Locații recomandate