/Bucuresti/Veterinar

Popa's RedVet

Str. Alunișului 194A, București 040742, România

Popa's RedVet
Veterinar
4.8
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93QW+W3 București, România
+40 760 607 293
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
PAULA
PAULA2 ani în urmă
Profesionalism , atentie sporita pentru animalutele noastre de companie , sfaturi utile , produse foarte variate si de calitate , locatie excelenta si un domn doctor extraordinar . Ma bucur ca am ales acest cabinet veterinar pentru catelusa mea . Felicitari Popa's RedVet !
George opescu
George opescu2 ani în urmă
Foarte primitori si foarte profesionisti,un zambet cald cad animalutul tau are probleme si sfaturi pertinente spuse cu tact chiar fac diferenta,Recomand cu incredere ,De nota 10
Iulia Grecu
Iulia Grecu4 ani în urmă
Atât doctorii cât și asistentele sunt profesioniști, dedicati și se comportă frumos cu animalele. Sunt foarte mulțumită de cum a fost tratat motanul meu bolnav de diabet. După doar 5 zile de stat acolo, era mult mai bine. Recomand cu încredere.
Daniel Hentea
Daniel Hentea2 ani în urmă
Profesionisti, sufletisti, iti explica si te consiliaza , fac orice sa ajute.
Vlad Stoica
Vlad Stoica2 ani în urmă
Totul (vaccinuri, deparazitări, consiliere) bun și frumos până să ajungi la jucării. Îți recomandă jucării de rottweiler pentru câine de șase kilograme. Repet și cred că este important, cuvântul nu este greșit ales: îți recomandă. Adică știind că tu ai câine adult de șase kilograme (1,9 la momentul vaccinării), îți recomandă cu bună știință jucării pentru câine de talie mare. Mi-a recomandat la cererea mea patru sau cinci jucării, toate pentru câini de talie mare. Totodată, nu mi-a plăcut faptul că nu mi-au dat posibilitatea de a alege. În loc să spună ”câinele se deparazitează o dată pe lună”, au dat de înțeles că sunt obligat să îl deparazitez o dată pe lună. Nu sunt obligat, e recomandat. În aceeași manieră a fost ”recomandată” și mâncarea. Mi-au dat o listă cu trei branduri și mi-au spus ”luați una din astea”. M-am simțit forțat. Poate a fost doar impresia mea. Tonul a fost ”câinele i se vor da unul dintre aceste trei branduri”. Câinele îmi aparține și sunt responsabil pentru el. Tu doar recomanzi. Și o faci într-o manieră în care să se înțeleagă distincția dintre ce e obligatoriu și ce nu.
Bogdan Mihai Nedelcu
Bogdan Mihai Nedelcu2 ani în urmă
Profesionalism, mi sa acordat o atentie deosebita,mie mai putin dar catelusei mele Eva , a fost actorul principal
Bartha Matei
Bartha Matei2 ani în urmă
Merg la ei cu animalele de 5 ani. Amabili, competenti si cu preturi decente. Recomand!
Cristi szmal
Cristi szmal2 ani în urmă
Mâncare bună,preturi ok.Uneori aștepți mai mult caci livrează și catering....care are prioritate...
Locații recomandate