/Bucuresti/Veterinar

Hemodialivet

Strada Costin Nenițescu 14, București 061468, România

Hemodialivet
Veterinar
4.9
212 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2HJ+64 București, România
+40 371 333 838
hemodialivet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eugenia Rogozea364 zile în urmă
Este o clinica cu un colectiv de oameni tineri,profesioniști de excepție,care dovedesc permanent ca iubesc animalele,ca fac totul pentru a le salva,indiferent ca e un animal de rasa sau un metis.Felicitari !
Grațiela Neagu
Grațiela Neagu2 ani în urmă
Cu adevarat profesionistii pe care poti spera sa il intalnesti in orice domeniu, cu atat mai mult in cele care se lucreaza direct cu vieti. Am luat legatura cu echipa Hemodialivet prin dr. Alexandru Vitalaru acum 6 luni, atunci cand catelul a ingerat otrava si parea ca se indreapta marunt si sigur spre moarte, niciun tratament nefunctionand. Am apreciat foarte mult transparenta, fost informati de la inceput, dupa ce i-au fost facute analizele, de riscuri si costuri. Intr-o succesiune de cateva saptamani au reusit sa o stabilizeze pana cand au prins o fereastra de oportunitate si in urma unor investigatii si-au dat seama ca sufera de un sindrom rar, incompatibil cu viata, daca e lasat netratat. Apoi mi-au facilitat accesul la tratamentul lunar fara de care catelul nu ar supravietui. Imediat dupa diagnosticare si prima doza, catelul a inceput sa dea semne de evolutie, iar 6 luni mai tarziu, acesta a revenit la starea generala de dinainte de colaps si suntem increzatori cu totii ca o sa ne bucure zilele mult timp de acum inainte. Recomand din toata inima, toata echipa este minunata!
Alexandru iordan
Alexandru iordan2 ani în urmă
Oameni de calitate cu servicii și aparatura de calitate ...dar,scump pentru nivelul nostru de trai din România.400 de lei o consultație a unui cățel.Cand nu ai bani pentru restul investigatiilor și tratamentelor ,îl iei și pleci cu el acasă...la fel ce se întâmplă și cu oamenii.Imi pare rău ca nu am știut de acesti oameni mai demult.A fost prea târziu pentru catelusa noastra😪E foarte important sa știi de astfel de oameni,care știu "ordinea" lucrurilor ce trebuiesc făcute la însănătoșirea cățelului.Cred ca intr-un final merita toții banii decât sa ajungi ,sa "bâjbâi" la alți tehnicieni de CAP
Claudia-Olimpia Angheli
Claudia-Olimpia Angheli2 ani în urmă
Hemodialivet. O clinică de 5* și Doctorul Bogdan Alexandru Vițalaru, un chirurg exceptional, daruit de Dumnezeu cu maini de aur, fiind dublat si de specializarea, la cel mai inalt nivel, in bolile renale, un om, a cărui viață și carieră au fost puse in slujba vieții, cu ani și ani de studiu, de cercetare, de carti si articole medicale publicate.
Si-a urmat visul de o viata si impreuna cu doctorita Alina Stefanescu și o echipa de doctori, fosti studenti, crescuti si formati de el, a reusit sa faca din imposibil, posibil.
A fondat clinica Hemodialivet și garantia ca viata animalutului tău drag, este salvata. Cele mai grele si imposibile cazuri, devin cazuri rezolvate.
In clinica Hemodialivet, tratamentul medical si prestatiile oferite sunt super-premium.
Preturile sunt peste medie, dar si calitatea este cu mult, mult, mult, peste medie. Daca ai un sufletel, un animalut, pe care il iubesti ca pe un membru al familiei tale si vrei sa ii salvezi viata, sau sa ii oferi un tratament fara gres, ei bine, chiar merita fiecare leu plătit.
Mulțumiri speciale doctorului Alex Vițalaru, care mi-a operat pisicuța, în condițiile în care ea suferă de hemofilie.
ADELA DINCA
ADELA DINCA2 ani în urmă
'Natura ne aseamănă, educația ne deosebește!' pot să spun doar ca mi-aș dori să am și eu parte ca om.. De asa servicii medicale.. Am observat ca toata lumea scrie ca este scump.. Ce este scump? Profesionalismul, curățenia? Faptul ca nu merg pe bajbaite, ci cu analize in față? Azi am fost cu Mashuca mea, o boxerita cu insuficiență renala si mulțumesc din suflet ca exista asemenea doctor cu o asemenea echipa! Jos pălăria, sa fiți sănătoși si sa ajutati cat mai mulți blanosi!
Luana Bosoteanu
Luana Bosoteanu2 ani în urmă
Un concept formidabil de spital veterinar, completat de intreaga echipa profesionista indrumata de Conf. Univ. Dr. Alexandru Vitalaru, un medic si un om de exceptie. A fost o experienta autentica de medicina bazata pe dovezi, efectuata cu ajutorul tehnicilor de investigare paraclinice performante si up-to-date. Multumim!
Mihaela Craciun
Mihaela Craciun2 ani în urmă
Dezamagitor, am primit tratament “dupa ureche”. Am fost cu motanul din cauza ca ii curgea un ochisor si ni s-a spus ca este o alergie. Am urmat tratamentul primit de dr Florentina Marin ca dupa o saptamana sa i se agraveze, sa i se inroseasca foarte rau ochisorul si sa ne spuna ca nu este de competenta dansei oftalmologia…apreciam daca spunea acest fapt de la inceput fara sa dea tratament aiurea si sa ii agraveze starea.
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Voiam să vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru pisicul meu...pentru că aveți grijă de el, pt că tratamentele sunt cele mai bune și sunteți o echipa extraordinară..mă bucur pentru faptul că existați. Indiferent de rezultatul final, i-ați dat o șansă și m-ați liniștit pentru că simt ca am făcut tot ce se putea. Aveti răbdare și cu mine și cu el..și nu oricine poate face asta. Mai ales când este vorba de o boala dificilă, care vine la pachet și cu stăpâni trişti și plânşi așa ca mine.
Nasui Mihai
Nasui Mihai2 ani în urmă
Clinica este la cele mai înalte standarde. Echipa este formată numai din oameni pasionați, profesioniști și primitori. Recomand cu mare încredere!
Locații recomandate