/Bucuresti/Veterinar

Ortovet clinica veterinară

Strada Fetițelor 7, București 030686, România

Ortovet clinica veterinară
Veterinar
4.4
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4M9+3F București, România
+40 21 642 5288
ortovet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Georgeta Suciu
Georgeta Suciu2 ani în urmă
Respect si recunostinta pentru empatia si devotamentul cu care dl. dr. Liviu Gaita, impreuna cu echipa Ortovet ne-au tratat catelusa Dolly timp de 10 ani, de multe ori salvand-o din situatii limita.
De asemenea suntem recunoscatori pentru lupta pe care au dus-o impreuna cu noi cu speranta ca o vom mai putea salva. Dolly a pierdut lupta cu viata dar a fost tinuta in viata pana la 16 ani datorita devotamentului domnului doctor Liviu Gaita si echipei Ortovet.
Va recomand tuturor iubitorulor de animalute aceasta clinica de top.
Radoman ciprian
Radoman ciprian2 ani în urmă
Atunci cand ti se spune de catre un medic doctor in stiinte medicale « catelul nu mai mananca din cauza batranetii si a degenerescentei », cred ca trebuie sa fugi direct. Cam asa am procedat eu. Numai ca am lasat vreo 400 lei pentru cateva injectii si analize la sange. E o afacere si nimic mai mult. Se bifeaza suma in functie de « consltatie », « control », « consultatie si tratament », etc, sumele fiind foarte mari pentru ce se ofera. Insa cel mai amuzant e ca domnul doctor cand mi a citit analizele a zis ca arata foarte bine, si cainele nu mananca ca e batran. Cand mi le a citit doctorul la care mergeam de obicei, cateva zile mai tarziu, mi a spus ca e vorba de insuficienta renala cronica, la care se adauga si probleme preexistente de pancreas si ficat. Dar dl doctor in stiinte le a vazut ca fiind foarte bune analizele.
De fapt, Ce pretentii sa avem in clinicile veterinare, daca in spitalele umane se moare cu zile?
Pacat ca va bateti joc de niste suflete care nu pot vorbi dar o faceti pe interesantul de parca le-ati sti pe toate. De fapt, sunteti zero barat ca medic.

LE: analize bine interpretate? Nu ati interpretat nimic, mi-ati spus ca analizele arata bine si ca el nu mananca din cauza batranetii. Nu mi-ati dat niciun tratament, nici nu va aduceati aminte numele medicamentului pe care ati fi vrut sa i-l dati, ati spus ca trebuie sa ajungeti la clinica sa vedeti numele. Daca si noi cand vom imbatrani vom primi aceleasi rapsunsuri de la medici cand nu vom avea chef de mancare, e vai de noi..
Bogdan Oprea
Bogdan Oprea2 ani în urmă
TL;DR: n-am vazut oameni rataciti ca in clinica asta in viata mea, par studenti sau proaspat iesiti din facultate, all good dar tutorele lor doarme si se trezeste doar cand vine vorba de recenzii pe google maps...

Am fost cu matza la control, post operator (operata in alta parte), am platit pentru ecograf si radiografie. In ecografie au spus că totul e normal si ca e ok (fara poze, doar bifat o foaie in grabă ca totul e ok), si din radiografie au tras concluzia că matza e constipă... Atat... (Total 250 ron, meritau poate uzura aparatelor)
1) nu e constipat, face zilnic, inclusiv cand am ajuns acasă
2) după o vizită la un medic serios am tras concluzia că nu e ok si mi s-a explicat ce si cum (total 30 ron)

Pe scurt: Am avut impresia că nu avea nimeni o idee exactă despre ce se întâmplă acolo. Cam amatori asa...

Catre comerntariul primit:
- eu n-am scris mai sus detalii depre evolutia pisicii, nu stiu de unde ati tras concluzia asta, voi nu ati ajutat cu nimic, eu am plecat de la voi cu o prescriptie pentru Lactecom, m-am uitat prost la foaia aia toata ziua. Review-ul a venit dupa ce am fost la alt medic si mi-am dat seama de neseriozitate. Vad ca e si nesimtire pe deasupra
- nu am reprosat preturile, ci rezultatului. Ecograf + Radiografie = mata constipata ?!
- in alta parte: ecograf + radiografie = hernia exista, vezica este expusa, trebuie intervenit din nou etc etc

A fost comunicat colegilor faptul ca a avut o operatie de hernie. Nu stiu dece ati mentionat "alta localitate" am spus in review "alta parte"

NU, sub nici o forma nu faci o radiografie si o ecografie ca sa imi spui ca e constipata. Asta indica faptul ca aveti aparate dar habar nu aveti sa le folositi. Analizele au fost repetate la scurt timp de niste medici competenti cu un diagnostic clar, serios si coerent.
Gura mare avem toti, mana mare mai putin...
Poate ar trebui sa fiti mai prezent pe acolo domn Dr. Liviu Gaiț

Pe scurt experieta a fost asa: "da domnle, ne-am uitat cu aparatele astea scumpe la pisica domneavoasra si am tras concluzia ca.. nu se caca... hai sa ii dam ceva... n-am vazut ca are ditamai gaura, mai mare decat o nuca... nici nu ne-a preocupat sa ne uitam mai atent,.(gen sa palpam acolo sau ceva de genul) Si daca o sa va plangeti o sa va raspunda doctorul sef (patronu') care e doar cu numele pe acolo ca am procedat ce cum trebuie si ca se bucura ca mata este in "regula". Pt ca asa o sa considere el ca e, desi nici macar nu a vazut-o in viata lui. E din alta localitate..."
Ramona Popa
Ramona Popa2 ani în urmă
Din pacate eu nu sunt multumita de profesionalism. Pisica mea a fost la monta si cumva am avut impresia ca au trecut mai mult de 2 luni de atunci. Vina mea, imi asum in totalitate. La controlul prealabil sterilizarii i-am spus dr. ca pisica a fost la monta dar “dar pare ca a esuat”. Nu a facut o anamneza in care sa ma intrebe detalii - cand exact a fost la monta ( ca asa m-as fi trezit si eu..). Apoi a urmat sterilizarea. Dr nu si-a dat seama ca pisica este gestanta intr-o faza foarte avansata. Nu si-a dat seama nici macar dupa mameloane care evident ( acum ca e rasa pe burtica) sunt de pisica gestanta. Abia dupa ce au deschis-o au constatat ca este gestanta. Anestezia a pus in pericol viata puilor. Eu imi asum partea de vina insa cred ca si dr are o mare responsabilitate si ar fi trebuit sa isi dea seama imediat ca pisica este gestanta inainte sa o deschida.
Diana Nicoleta
Diana Nicoleta2 ani în urmă
Servicii de calitate, personalul extraordinar și multa dragoste pentru animale.
Mulțumesc pentru tot.
Recomand cu încredere!❤
Diana Andreea
Diana Andreea2 ani în urmă
Am optat pentru sterilizarea pisicii mele cu anestezie inhalatorie, a doua zi pisica era vioaie, iubăreața și se simțea bine. A treia zi aproape era ca înainte de operație. I-am dat antibiotic și totul a decurs cum trebuie. Acum, după mai bine de două săptămâni, tăietura pisicii este aproape vindecata. Mulțumesc Ortovet ❤️
Camelia Tilioi
Camelia Tilioi2 ani în urmă
Multumesc dl dr Liviu Gaița si echipei Ortovet pt efortul depus la salvarea pechinezei.Sara! Multumesc pt tot ajutorul dv atunci când credeam că nu mai exista nici o șansă!Recomand clinica cu toată încrederea! Sănătate multa si reușite în continuare👍
Irina Muresan
Irina Muresan2 ani în urmă
Dupa ce mi-a cazut matza de la etajul 6, am avut imensul noroc ca doctorul Pescaru care a consultat-o sa gaseasca o schema de tratament care a facut posibila evitarea operatiei pe coloana! Matza este zglobie si se simte super bine! Recomand din suflet!
Locații recomandate