/Bucuresti/Veterinar

Innedit Vet

Bulevardul Dimitrie Cantemir 27, București, România

Innedit Vet
Veterinar
4.7
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C483+6W București, România
+40 723 124 049
veterinar-tineretului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Maria Dragan
Maria Dragan2 ani în urmă
Recomand cu incredere acest cabinet. Doamnele doctor se comporta foarte frumos cu animalutele si sunt profesioniste! Ne-au ajutat in multe situatii si au facut tot ce au putut pentru a le fi bine micutilor.
Maria Ghica
Maria Ghica2 ani în urmă
Am obținut sprijinul necesar.
Anca Iliescu
Anca Iliescu2 ani în urmă
Profesionalism, amabilitate, empatie și dragoste pentru animăluțe. Recomand Innedit Vet.
Allexxa_mrry19
Allexxa_mrry192 ani în urmă
Astepti pana mori pt un control , personal nepregatit deloc ....slab
Iuliana Paun
Iuliana Paun2 ani în urmă
E cel mai tare cabinet! Noi nu stam aproape, dar nu ne deranjează să facem mai mult pe drum pentru niște servicii de calitate. Se vede că nu sunt doar veterinari, ci și iubitori adevărați de animale!
Mihaela Straton
Mihaela Straton3 ani în urmă
O experienta f proasta si lipsa de profesionalism! Azi dimineata , 12 aprilie 2021, la ora 10, am fost la acest cabinet, cu un pisoi al strazii, pe care il prinsesem cu o seara inainte. Pisoul e f bland, sta la mangiat , dar ca orice animal, mai ales unul abia luat dupa strada, e f speriat . I-am spus doctoritei, o domnisoara aroganta si incruntata ca as vrea sa-l deparazitez si sterilizez, pentru ca il dau in adoptie. Mi-a zis ca trebuie sa completez un formular, pentru ca exista risc de deces! Am ramas uimita! Nu mi s-a mai cerut pe nicaieri asa ceva! La motani operatia de sterilzare nu este atat de complicata. Nu am semnat, dar am zis ca daca tot am ajuns, macar sa-l deparaziteze! Nu i-a reusit nici asta, pentru ca in momentul cand l-a scos din cusca, pisoiul a fugit, speriat, in alta camera! Doctorita era foc si para! A reusit sa prinda pisoiul si mi-a spus ca ele nu lucreaza cu animale care nu coopereaza si ca sa plec cu el cu tot! Sfatul meu e sa primiti doar animale de plus! Alea sunt cuminti, nu se agita, nu se sperie si nici nu trebuie sa va asumati raspunerea actului medical!
Alexandrina Bodrug
Alexandrina Bodrug3 ani în urmă
Fetița noastră a fost sterilizată la acest cabinet veterinar, a avut mici complicații anterioare, însă datorită profesionalismului medicilor totul a decurs cu bine, incizie micuța, recuperare rapidă. Va mulțumim pentru atenția oferită!🐱
Bianca Dumitru
Bianca Dumitru2 ani în urmă
Am tratat 2 pisicute aici, ambele luate de pe strada si cu probleme. Fetita a fost sterilizata avand deja lactatie falsa si burtica intarita. Nu a avut reactii adverse dupa anestezie, incizia mica s-a vindecat foarte repede si s-au retras umflaturile. Chiar credeam ca ne vom chinui cu hainuta sau con, dar nu a fost necesar ☺️
Doamnele doctor sunt foarte amabile si pricepute, mi-au dat incredere ca sunt pe maini bune.
Locații recomandate