/Bucuresti/Veterinar

Flamingo Vet

Șoseaua Giurgiului 103 - 105, București 040655, România

Flamingo Vet
Veterinar
4.1
89 recenzii
12 comentarii
Indicații de orientare
93VV+6R București, România
+40 761 575 489
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Razvan317 zile în urmă
Cei mai ok si responsabili medici veterinari.
Alina Sterescu317 zile în urmă
Este o clinica de nota 10. Absolut toti se comporta perfect normal cu animalele care le pasesc pragul. Haideti sa nu fim ipocriti si sa acordam recenzii proaste, doar din cauza faptului ca, voi, nu sunteti in stare sa va asumati si sa acceptati "problemele" animalelor voastre.
Va rog sa fiti realisti!
P.S. Invatati sa scrieti corect gramatical, atunci cand faceti o postare publica🤘🏻
Tiberiu332 zile în urmă
Sunteti de toata rusinea, un cabinet josnic de nota 0 care nu se implica deloc pentru vindecarea unor suflete nevinovate ! Va doresc sa ardeti in focuri si stati linistiti ca pentru tot ce ati facut, exista judecata mai tarziu, veti fi toti trasi la raspundere Criminali nenorociti ce sunteti
LUPULESCU ROBERT
LUPULESCU ROBERT339 zile în urmă
NU TE VOM UITA NICIODATĂ, am luat cea mai proasta de decizie din viața mea poate atunci când am decis și acceptat să las acest câine drag, frumos și inteligent pe mâna unor oameni care nu au nici o legătură cu medicina veterinara, au luat viata unui suflet acționând fără logica, raționament, cauze și efecte medicale, nu au decât un singur scop cum sa prostim clientul și să plătească, de restul se ocupa ei să te lase fără animal de companie, și atenție doctorul care sa ocupat a știut să ne spună " 99% NU SUNT PROBLEME CU ANIMALUL ȘI REZULTATUL FINAL" și ce să vezi au administrat o anestezie care a fost fatală pentru animalul nostru drag, frumos și iubit, și la final de acțiune același doctor spune " ȘI PE NOI NEA LUAT PRIN SURPRINDERE CAZUL DE FATA" toate astea se pot întâmpla numai la Flamingo Vet din Șoseaua Giurgiului nr 103-105, sector 4, complex Marcom lângă BRD, NU FACEȚI CA NOI ȘI OCOLIȚI URGENT ACEASTĂ UNITATE MEDICALA Veterinara, vă asigur că nu va rămâne așa, mulțumesc frumos pentru că ați citit aceste rânduri triste,
Andra Bucur
Andra Bucur2 ani în urmă
Sunt clientă de la deschiderea cabinetului așadar răspunsul este excelent serviciu.
Liuda Donos
Liuda Donos2 ani în urmă
Este o clinică de nota 0...nu o recomand la nimeni! Si va rog pe toți când aveți animalutii bolnavi nui duce ce-ți la aceasta clinică veterinara, acolo medicii sunt nepăsători 😢 am pierdut cățelu la ei în clinica timp de 24 de ore 😢 sa putut da timpul înapoi, nu lași duce acolo niciodată și îmi pare nespus de rău! Dar din păcate am greșit cu medicii aveți grijă!
Pleniceanu Vera
Pleniceanu Vera2 ani în urmă
In acest cabinet nu mai intru niciodata.a tuns catelul in batjocura.si la urma mai si intreaba daca este bine.cate nesimtire pe ei.nu pot sa pun poza cu catelul ca savedeti si dvs cum arata.
Iulian marian
Iulian marian2 ani în urmă
Jalnici, ipocriți,
Nu va duceți animalele acolo .
Ar trebui sa facem k petiție sa le închidă magazinul
Simpetru Alex
Simpetru Alex2 ani în urmă
Așa cum alte recenzii (sănătoase) sugerează, acest cabinet nu merita nici măcar o stea. Personal neprofesionist care știe numai sa încaseze bani. Motanului meu i-a fost făcută de doua ori aceeași ecografie pentru a observa faptul că are ceva in abdomen, un lucru asemănător cu o tumoare despre care "nu se știe ce este" pentru că așa-zisa doamna doctor "nu a mai văzut nimic asemănător în toată cariera sa". Concluzia? Hai sa operam motanul ca sa-i punem diagnostic, adică în halul asta de neprofesionist. I-am repetat ecografia la același cabinet pentru a primi acelasi răspuns, mititelul nu mânca decât extrem de puțin și eram îngrijorat. Astăzi trebuia să fie operat, dar l-am dus la alt cabinet pentru a afla că are câteva tumori întinse și cel mai probabil nu va fi operat pentru că poate muri în timpul intervenției.
Daca aveți vreo problema serioasă cu animăluțul vostru, feriți-va de cabinetul ăsta. Se știe doar sa se încaseze o avere pentru niște răspunsuri care trimit la plimbare sau pur și simplu complet greșite, nu exista pic de empatie față de animal.
Ana Toader
Ana Toader2 ani în urmă
Nu vă duceți cu animăluțele acolo, riscați să le pierdeți! Eu am pățit-o cu motanul. Nu sunt in stare să facă o ecografie ca lumea, analize de sânge cum trebuie, nu sunt in stare să pună un diagnostic. Repede, operatie, fără să știe nici măcar ce are. Doamna doctor Cristina nu-și asumă absolut nimic. Nici lipsa de empatie, nici lipsa de profesionalism. Știe doar să tragă cu cardul prin POS. A trebuit să mergem in alt cabinet și să reluăm toate analizele și investigațiile. Sperăm din toate inima ca motănelul sa supraviețuiască.
P S Nici măcar o stea nu merită și nici nu returnează banii pe ce au făcut
Maria Mocanu
Maria Mocanu2 ani în urmă
Nu merita nici macar o stea.
Am fost cu catelusul pentru a-i incepe schema de vaccinare, iar ulterior la un interval de timp destul de scurt supa vaccinare acesta a inceput sa se simta rau. Am contactat cabinetul in urmatoarea zi, precizandu-le simptomele, iar acestia mi-au transmis ca este o stare normala in urma vaccinarii. Dupa 3 zile de la vaccinare simptomele nu s-au ameliorat si am fost la cabinet pentru consultatii. In urma consultatii facute de dr. Veterinar acesta in continuare a sustinut ca starea este NORMALA.
Observand neprofesionalismul de care s-a dat dovada am mers catre un alt cabinet veterinar, iar in urma consultatiei la acest cabinet a rezultat ca motivul simptomelor asa-zise ale vaccinarii se datoreaza unei infectii. Asadar NU RECOMAND acest cabinet nici macar pentru un control de rutina.
Mihai Groza
Mihai Groza2 ani în urmă
Update: catelul a murit...

Nu recomand! Lipsa de profesionalism!
(Pe scurt): Am fost cu catelul deaorece urina des, i a facut ecografie/examen citologic/sumar urina dupa care mi a dat sa i administrez 2 saptamani niste pastile. Tratamentul nu a dat roade deloc. Am fost la control dupa cele 14-15 zile unde mi a dat alt tratament, tot cu pastile 2 saptamani. De data aceasta de vreo 5-6 feluri. Starea catelului a inceput sa se degradeze dupa aproximativ 7 zile de la administrare: nu se mai tine pe picioare, este apatica, nu mai mananca, apa bea foarte rar, vomita si urineaza cu sange. Am fost sa o consulte alt doctor unde mi a spus ca este din cauza tratamentului administrat, care i a afectat stomacul si nu numai.
Preturile sunt foarte mari, dar macar de se facea catelul bine, nu mai rau. De atitudinea "doamnei doctor" inca din prima interactiune nu mai spun...
Locații recomandate