/Bucuresti/Veterinar

Doctor Rolly

Strada Oteșani 71, București, România

Doctor Rolly
Veterinar
4.9
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F45C+XC București, România
+40 764 715 824
doctor-rolly.wixsite.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: 11–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Jianu
Cristian Jianu2 ani în urmă
Prețurile sunt mult prea mici raportate la calitatea serviciilor medicale oferite. Cabinetul este ca berea Carlsberg, probabil cel mai bun din București.
Marius Neagu
Marius Neagu2 ani în urmă
Recomandat din toată inima,oameni superbi,au salva-to pe Larisa,,Amstaff in vârstă de 13 ani''de o tumore mamară foarte mare...noi nu credeam că o să mai trăiască dar datorită lui Dumnezeu și domnului doctor Rolly și doamnei asistente, Larisa a supraviețuit și este bine mersi, să vă de-a Dumnezeu sănătate și tot ce vă doriți.Vă mulțumesc din suflet.😘
Cristina Chitu
Cristina Chitu2 ani în urmă
Când am crezut ca Sara, cățelușa mea, nu mai are nici o șansa iar ultimul lucru care mi-a mai rămas este sa o eutanasiez( doar sa nu o mai văd ca se chinuie) , l-am întâlnit pe Dl Dr Rolly. Atenția acordată animalelor depășește orice așteptare.
Tratamentul si procedurile pe care le-a prescris au avut un real succes.Nu am cuvinte decât la superlativ. Recomand cu cea mai mare caldura!
Maria Iosif
Maria Iosif2 ani în urmă
Mi-a fost salvata de la moarte catelusa care, după părerea altui medic ar fi trebuit sa fie eutanasiata.Un medic de excepție.
Maria Constantin
Maria Constantin2 ani în urmă
Servicii veterinare de excepție, preturi mici! Recomand cu toată încrederea Doctor Rolly.
Cosmin Pitis
Cosmin Pitis2 ani în urmă
Un doctor adevarat. Profesionist, stie sa vorbeasca, stie sa te calmeze cand animalul are probleme, preturi mici. Am ajuns la el printr o recomandare si va ramane veterinarul la care merg mereu.
Nico Patrascu
Nico Patrascu2 ani în urmă
Dr Rolly,un cabinet veterinar cu o echipă profesionistă, iar Dr Aurelian Matache este un veterinar și un chirurg minunat! Ne-a salvat pisicuța și ne-a redat speranța când credeam că nu va mai putea merge,sau că va rămâne cu sechele! Mulțumiri din partea familiei și pupici din partea Zuzei!Vom reveni cu drag la acest cabinet ,cu Zuza,pentru control sau vreun sfat cu privire la sănătatea ei!🤗🙏
Oana Huiu
Oana Huiu2 ani în urmă
Un cabinet cu oameni minunați din toate punctele de vedere!
Locații recomandate