/Bucuresti/Veterinar

Mobile Vet Clinica Veterinara NON STOP

Str. Doamna Ghica 133, București 022824, România

Mobile Vet Clinica Veterinara NON STOP
Veterinar
4.5
620 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F46P+55 București, România
+40 728 522 255
mobile-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Oana Iosif
Oana Iosif2 ani în urmă
Am ajuns cu labradorul nostru in vârsta de 8 luni de 2 ori la aceasta clinica și de fiecare data serviciile au fost excelente. Prima oară cu cățelul operat de displazie pe partea dreapta de o zi, constipat fiind i s-a făcut clisma și tratament. A doua oară la 2 săptămâni după operația de displazie pe partea stânga, cățelul era foarte apatic. In urma analizelor și radiografiilor, la recomandarea doamnei doctor Ana Trusca, i s-a administrat tratament injectabil in doza unica, iar a doua zi cățelul și-a revenit complet. La ambele intervenții am interacționat cu doamna doctor care da dovada de profesionalism in tot ceea ce face ! Cățelul nu a fost maltratat, tot personalul clinicii este foarte prietenos și interacționează super frumos cu animalele ! Recomand cu încredere ! Cu siguranța aceasta este clinica la care vom apela de fiecare data.
Ana-Maria Laura Dinu
Ana-Maria Laura Dinu2 ani în urmă
Imi place ca doctorii sunt mai implicati fata de alte cabinete vet. Zoe, bichonul nostru, a fost preluata de dna doctor Francesca, si nu cred ca putea sa aiba mai mult noroc. I a programat un consult la cardiologie la dna doctor Adela, la care eu personal nu am putut sa particip, dar ea a fost prezenta, in alt cabinet Mobile Vet. Atitudinea cu care primeste animalutele in cabinet e wow. Mie una imi da incredere ca se face tot ce se poate pt Zoe.

Noi o recomandam din tot sufletul pe Francesca ca medic, in special pt implicarea si dedicarea pe care a avut o in cazul lui Zoe. Dar si pe Adela medicul cardiolog care este la fel de implicata si care ne a ajutat sa alegem un chirurg pentru operatia pe inima.

Nota 10
Catalin
Catalin2 ani în urmă
Am fost la farmacie sa iau un tratament pentru pisicia. Aveam si poze pentru a cere o parere, dar doamna doctor nici nu an vrut sa se ridice sa se uite putin. Dupa o discutie, am intrebat daca aduc pisica ar face o diferenta si a spus ca nu. Posibil nu ii iesea norma de consultatii sau nu avea chef. Neprofesionalism.
Maria Elena Radu
Maria Elena Radu2 ani în urmă
Mulțumiri întregului personal și în special doamnei doctor
Anna Francesca Trusca pentru profesionalism și dragostea cu care își îngrijește pacientii. Și Oscar va mulțumește și toate animalutele noastre care au trecut prin clinica Mobile Vet., Ursu, Brândușa, Zizi, Roza. La mulți ani!
Cosmin Radu
Cosmin Radu2 ani în urmă
Am fost cu pisica mea aici cu toata increderea dar m-au dezamagit groaznic. Pisica avea 2 luni jumătate si abia o luasem, am fost sa ii faca deparazitarea interna si externa si vaccinul însa doamna doctor mi-a spus ca nu ii face vaccinul pentru ca este prea mica, pe toata consulatua mi-a cerut 300 de lei. M-am intors in cateva zile la ei deoarcere pisica avea ganglionii umflati, doama doctor mi-a spus ca are doar gingivita, ca sa aflu mai tarziu de la alt doctor veterinat ca pisica mea are leucemie felina deoarece nu i s-a facut vaccinul la timp. Psicia mea a ajuns intr-o stare groaznica si acum doctorii ii dau foarte putine sanse sa scape cu bine, iar aceasta doctorita nu a facut decat sa imi ia 600 de lei in total si sa nu ma ajute cu absolut nimic. Multumesc
Riana Simona
Riana Simona2 ani în urmă
Comand o data la sase saptamani medicamentele vitale pentru un catel cardiac si nu am intampinat niciodata vreo problema in a gasi aceste medicamente atat de necesare pentru viata catelusei mele! (Vetmedin si Cardalis) Livrarea s-a facut mereu a doua zi, iar pretul acestora a ramas neschimbat de foarte mult timp. Am renuntat la celelalte site-uri care vand aceste pastile, pe motiv ca nu au mereu pe stoc ambele medicamente iar livrarea se facea chiar si dupa patru zile! Recomand din toata inima, mai ales ca impreuna, facem tot posibilul pentru a salva viata animalutelor noastre!!
Marina Niculescu
Marina Niculescu2 ani în urmă
De la voi totul ajunge super repede. Stiu ca ma pot baza pe voi in cazul in care am o urgenta si imi pare rau ca nu aveti o clinica si in Timisoara. Cu siguranta as veni cu cei 3 catei 🐶
Cezar Stanislau
Cezar Stanislau2 ani în urmă
Acum catevauni am gasit o pisicuta intr o balta de sange in fata blocului. Avea 3 plagi deschise dintre care una la gat, adanca si calca foarte rau pe o labuta. Am dus o la Mobile Vet si la prima examinare au zis ca s ar putea sa ii amputeze labuta daca e afectat nervul si trebuie cusuta si ingrijita deci operatie si minimum 2 zile de spitalizare. Am achitat 1200 de lei, ca na... N o puteam sa sa moara. Se intorc banii astia inapoi in viata :))
Ziua urmatoare a venit cu o veste buna si una rea. Doctorii au constatat ca suferise o hernie si i au iesit intestinele din burta sub blanita, dar e posibil sa ii salveze labuta.
In decurs de 2 saptamani a suferit 3 operatii, ultima dintre ele a inclus introducere unei plase speciale pentru ai tine intestinele, pentru era slaba si musculatura nu ii facea fata. Sansele sa se prinda plasa erau cam 50%50% si era pacat sa o eutanasieze mai ales ca ii salvasera labuta. Am achitat plasa si am avut noroc ca operatia a avut succes..

Am vrea sa multumim mult si clinicii Mobile Vet fara care toate acestea nu ar fi fost posibile. Au facut tot ce le-a fost in putinta sa salveze aceasta pisicuta si au suportat in totalitate doua operatii, tratament si recuperare pentru 3 saptamani. 🙏 Nu zic ca e spital unde sa duci orice animal bolnav ca ei sa aiba grija de el pe banii lor, doar ca m au inteles ca am gasit o pe strada si era pacat ca e tanara si a trecut prin atatea.

Pisicuta am ajuns sa o adoptam noi pentru ca asa defecta cum era nu am gasit pe nimeni sa o vrea.
Intre timp s a facut mare si am si sterilizat o tot la MobileVet, iar acum se recupereaza foarte bine. O echipa foarte profesionista in frunte cu doctorul Vasiloiu, va multumim mult pentru ceea ce faceti🙏
Locații recomandate