/Bucuresti/Veterinar

Praxis Vetlife

Bulevardul Pache Protopopescu nr 45, București 030167, România

Praxis Vetlife
Veterinar
4.8
696 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QF+Q8 București, România
+40 21 642 1321
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Monica Luncan
Monica Luncan2 ani în urmă
Cei mai buni diagnosticieni si medici generalisti din Bucuresti. Fear free handling& servicii extrem de competente, orientate exclusiv spre binele animalului. Empatie atat pentru animal, cat si pentru proprietari.
MetalRAW
MetalRAW2 ani în urmă
Cabinetul e cam din 2012 in functiune. Pe atunci erau doar 2 medici buni: Anca Dobrica si Stefan Olaru. Cu siguranta mai sunt si acum, dar nu mereu ai norocul sa-i intalnesti...Niciodata nu s-au facut programari, cu toate ca atunci erau mult mai bine organizati. Preturile mereu au fost accesibile, un consult de rutina fiind 30 de lei. Intr-o perioada aveau si site web pana cand probabil le-a expirat domeniul. De atunci cabinetul a suferit modificari de personal iar preturile s-au mai schimbat. Nu toti din Praxis sunt pusi sa ceara, dar conteaza mult peste cine dai sa te ajute. Praxis nu e un cabinet "extrem" de dotat, insa de cand s-au mutat in noul sediu, au reusit sa-si imbunatateasca activitatea, oferind conditii mai bune, spatiu de lucru mai mare si mai modern. Nu as recomanda sa veniti aici in weekend, mai ales pt urgente deoarece programul este scurt si e foarte aglomerat. Sanatate!
Irene Dima
Irene Dima2 ani în urmă
Catelusa mea, Tara Iris, a fost tratata desavarsit de trei medici veterinari ai acestei clinici, de-a lungul timpului. Sunt profesionisti si empatici! Toata stima!
Mariano Ion
Mariano Ion2 ani în urmă
Super clinica! Doresc sa adopt un pisoi postat de asociația "Pisici pe creier" găzduit de această Clinica. Locație ușor de găsit, curățenie exemplară și locuri de parcare în curte. Un mare plus!
Nicolae Leonard Stroea
Nicolae Leonard Stroea2 ani în urmă
Mediu placut pentru oameni cu animale care doar cauta sa socializeze. Personal amabil si grijuliu cu animalele din toate punctele de vedere. O bila neagra din pacate pentru schemele de tratament aplicate intrucat nu se trateaza cauza ci se aplica acelasi tratament, respectiv perfuzia, pentru orice. Recomand mai multa aplecare asupra identificarii si tratarii cauzei care genereaza problema de sanatate a patrupedului. Multumesc
Valentin Ursu
Valentin Ursu2 ani în urmă
Se poarta foarte frumos cu animalele, încearcă să explice și să educe stăpânii, cat timp sunt dispuși să invete, preturile sunt decente. Oameni foarte pasionați de ceea ce fac. Mai greu cu programările și mai trebuie sa stai din când în când la coada dar recomand oricum.
Robert Chiras
Robert Chiras2 ani în urmă
Oameni pasionați și pricepuți (cel puțin după aparențe). Deși am prins coadă destul de mare la recepție, nu am avut mult de așteptat.
Mariana Dinu
Mariana Dinu2 ani în urmă
Cel m-ai buni medici unde salveaza animăluțe de companie,nu abandonează lupta pentru viața,o echipa formata de profesioniști și le mulțumesc în numele animalelor!💞
Locații recomandate