/Bucuresti/Veterinar

Turbo Pet

Bulevardul Energeticienilor 100, București 077160, România

Turbo Pet
Veterinar
4.1
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C44V+RX București, România
+40 751 113 813
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ehab ro
Ehab ro2 ani în urmă
Bun
Adrian Ady
Adrian Ady6 ani în urmă
Niște oameni deosebiți
Mihai mihail
Mihai mihail6 ani în urmă
Cabinet veterinar
D. Andreea Madalina
D. Andreea Madalina6 ani în urmă
Buna ziua! Despre aceasta clinica, nu am o parere prea buna. Asistentii erau ok, doar 2 dintre ei, dar foarte neindemanatici, doctora de-abia daca stia sa faca o consultatie unui mic pisicut..iar cea de a 3–a asistenta, statea pe telefon si era prea comoda, ba chiar cand am platit, ne-a dat restul din cutia milei iar 1 leu ne-a spus ca nu mai are.. Apreciez gestul ca aveau in grija foarte multi catei, dar mirosul insuportabil, de iti venea sa “ v***ti “.
Prima si ultima oara cand mai calc pragul acestei clinici. Nu uit sa mentionez “ patronul” probabil acesta fiind, statea cu picioarele pe birou, iar privirile de sila catre noi si dezinteres erau si ele la ordinea zilei.
Nicu Gabi
Nicu Gabi6 ani în urmă
Le dau 5 stele pentru faptul că personalul acestei clinici face cinste brezlei de care aprține. Aici găsești foarte multe animăluțe (căței, pisicuțe și nu numai) salvate de la moarte fără nici un ban! Aduse de oameni cu suflet dar fără posibilitati materiale și salvate de catre cei care lucrează aici.
Am fost de câteva ori la această clinică şi vă pot asigura, din experienta proprie, că cei de aici vor face tot ce pot pentru a vă salva animăluțul.
Am văzut căței cu trei picioruse, căței foarte bătrâni dar bine ingrijiti. Am găsit în acest loc ceva ce nu prea mai întâlnești in lumea asta ahtiată după câstig rapid și anume Dragoste și Empatie față de animăluțele amărâte, am găsit OAMENI!
Alexandru Sabin Oborocea
Alexandru Sabin Oborocea6 ani în urmă
Oameni cu suflet mare care încearcă tot ce pot sa fie bine.
Cosmin Alexandru
Cosmin Alexandru6 ani în urmă
Cei mai atenti
Sofia Matache
Sofia Matache8 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism! Personal necalificat!
Locații recomandate