/Bucuresti/Veterinar

Animal Help S.R.L.

Str. Iancu Jianu, 42, Bucuresti-Sector 5, Bucuresti, 51823, București 052034, România

Animal Help S.R.L.
Veterinar
4.3
193 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C368+RF București, România
+40 21 456 2409
animalhelp.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Aurel Barbu
Aurel Barbu2 ani în urmă
Nu vă duceți animalele acolo!!! Am fost cu câinele meu la tuns și l-am lăsat acolo, dar de când l-am luat tremură de frică și a fost bătut!!! Nu au nici o treabă și dau tratamente după ochi! Sincer sa fiu, duc câinele la tuns de 7 ani dar niciodată nu a fost asa speriat și supărat! Personal de nota 1! Regret că am intrat în acest loc!!!!!!
Emanuela Nistor
Emanuela Nistor2 ani în urmă
Personal dedicat, iubitor de animale care oferă îngrijire profesională.
Oana maria
Oana maria2 ani în urmă
Dna doctor Paxaman este un om minunat si dedicat meseriei. Se poarta foarte foarte frumos atat cu animalutele cat si cu apartinatorii acestora. Motanul si cateii nostri o plac foarte foarte mult, iar daca nu era dumneaei, motanelul nostru nu mai era in viata in momentul de fata.
Dan Istrate
Dan Istrate2 ani în urmă
Am venit cu o cățelușa pe care am adoptat-o de pe stradă. Tratament de nota 10. Vom mai reveni cu siguranta. Medicul si asistentele au fost super grijulii si drăgăstoase cu ea.
Niko C
Niko C2 ani în urmă
Doctor lipsit de empatie! Prețuri nejustificat de mari! Nu recomand! Stați departe de locație!
Daniela Stancu
Daniela Stancu2 ani în urmă
Nu se respecta ora de programare iar tariful e ..wow..prea mare pt un tuns in comparatie cu alte cabinete.
Gianina Mastraghina
Gianina Mastraghina2 ani în urmă
A mers la acesta clinica tatăl meu de 70 ani și fetița mea cu un cățel de 7 luni pt. ai face deparazitare externă . Doamna doctor a considerata ca trebuie să-l consulte și a constatat subit ca are ficatul mărit și trebuie pus pe tratament asa ca a profitat de naivitate tata ului meu și a însuși o taxat de 170 lei. Deși repet doream doar o deparazitare externa cățelul nu avea nimic și nici nu se simțea rău ulterior mergând la dansa pt ai cere o explicație pt. diacnostic a motivat ca nu trebuie harnit cu hrana uscata pedigree si ca tratamentul injectabil trebuie sa fie de 3 zile motivând ca în bani aceea intar tot tratamentul. Am dorit și un bon fiscal pt consultul oferit iar aceasta a motivat ca îl pregătise pt a doua zi. Ziua următoare mergând săi facă tratamentul doamna doctor a spus ca nu mai e necesar doarece cățelul este ok acum. Deci concluzia o mare țeapa în lipsa de clienți profita de naivitatea unor oameni și fac bani frumoși pe spatele lor. O clinică de joasa speță.
Andra Cristache
Andra Cristache2 ani în urmă
NU RECOMAND! Dau o stea pentru ca zero nu se poate.
Evitati pe cat putinta acest loc. Este un cabinet unde oamenii nu au compasiune pentru animale. Mi-am dus pisica la tuns, nu am avut voie sa stam cu ea (desi pe usa scria ca se primeste cate 1 persoana cu fiecare animalut), "doamna doctor" ne-a dat afara din cabinet pe motiv ca e deja prea multa lume (5 asistente, niciun alt pacient). In timp ce asteptam am auzit ca miauna ingrozitor, am intrebat ce se intampla, insa raspunsul a fost "nu pateste nimic, doar o tunde". Dupa putina vreme, sunetele s-au oprit, insa "doamna doctor" neaga cu desavarsire ca ar fi folosit ceva medicamente sa o calmeze. Cand am fost chemati sa luam pisica, aceasta tremura ingrozitor, avea bale la gura, ii curgea sange din gura (explicatia a fost ca a muscat-o pe una dintre colege si si-a muscat si limba) si gafaia cu limba afara. Explicatia primita a fost "e cald in cabinet".
Pe scurt: oameni lipsiti de compasiune, explicatii false care se contrazic, "doamna doctor" este absolut lipsita de respect, a ridicat tonul la mine desi eu i-am vorbit cu mult mai mult respect decat merita.
Nu as vrea sa-mi imaginez ce se intampla cu animalutele care chiar au o problema de sanatate si ajung la acest cabinet.
Locații recomandate