/Bucuresti/Veterinar

Ham-Tastic Vet - Veterinar Eroii Revolutiei | Pensiune Canina Sector 4, Bucuresti

Strada Mitropolit Iosif 31, București 052034, România

Ham-Tastic Vet - Veterinar Eroii Revolutiei | Pensiune Canina Sector 4, Bucuresti
Veterinar
4.4
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C35V+J6 București, România
+40 734 940 205
ham-tastic.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Ham-Tastic Vet - Veterinar Eroii Revolutiei | Pensiune Canina Sector 4, Bucuresti
Luni: 13–19
Marți: 13–19
Mirecuri: 13–19
Joi: 13–19
Vineri: 13–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Caracas
Gabriela Caracas1 an în urmă
Copiii noștri blănosi sunt deja obișnuiți cu cazarea în acest loc. Și s-au acomodat f bine. Primim poze de fiecare date cu fetele și totul este ok. Recomand
Magdalena Bezdedeanu
Magdalena Bezdedeanu1 an în urmă
Din păcate nu răspund nici la emailuri, nici la apelurile telefonice. Dau dovada de lipsa de profesionalism.
Doina Barsan
Doina Barsan1 an în urmă
Curtea arată mică și neîngrijită (văzută din stradă, căci am fost în afara orelor de program) . Am dat telefon pentru informații suplimentare (în timpul programului) și nu mi s-a raspuns. Cred că era normal să mă contacteze cineva în urma apelului dar n-a fost așa. Am rezerve în privința seriozității de care dă dovadă această pensiune
Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu1 an în urmă
Servicii foarte bune, personal amabil. Am fost cu un bichon la tuns ,prima dată. Au avut mare răbdare cu el ! Și prețul a fost decent.
Mihaela Petricean
Mihaela Petricean1 an în urmă
A fost prima data cand ne-am lasat copiii blanosi la pensiune, asa ca am avut mari emotii, insa rezultatul a fost ok, catelusii au fost bine, iar noi cu inima linistita, fiindca am primit multe poze in intervalul cat s-au aglat in pensiune. Fetele sunt inimoase si rabdatoare!
Ioana H.
Ioana H.2 ani în urmă
Am constatat cu stupoare, mergând la un alt cabinet veterinar cu cățelul cipat la ei, că nu fusese înregistrat în RECS. Cipul era activ, însă în cazul pierderii cățelului, nu ar fi fost posibilă identificarea stăpânului.
Această neglijență, pe lângă igiena precară din cabinet și faptul că nu emit bon fiscal mă determină să nu le mai calc pragul.
Andreea Dogaru
Andreea Dogaru2 ani în urmă
Recomand ! A fost primul salon de unde mi-am luat cățelușa si era uscata total (samoyed, blana dubla)servicii de foarte buna calitate si personal foarte dragut ! Nota 10
Octavian Ionescu
Octavian Ionescu2 ani în urmă
Un cabinet veterinar ok. Am fost deja de 2 ori la ei cu un pisoi găsit pe stradă, și urmează să merg și a treia oară pentru vaccinarea pisoiului. Experiența a fost ok, doamnele doctor veterinar s-au comportat frumos și profesionist. Orice întrebare am avut mi-au răspuns și mi-au explicat ce aveam nevoie sa știu.
Locații recomandate