/Bucuresti/Veterinar

AnaVet Cismigiu

Strada Ion Brezoianu 52, București 010135, România

AnaVet Cismigiu
Veterinar
4.7
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3QV+88 București, România
+40 724 225 400
anavet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Camelia Afrim
Camelia Afrim3 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de modul in care a fost tratată pisicuta mea. Iar prețurile sunt decente. Recomand.
Bogdan Georgescu
Bogdan Georgescu4 ani în urmă
Am fost cu pisicuță la acest cabinet, am castrat-o si lucrurile au decurs bine. Am revenit cu o micoza la labuță și am fost in tratament aproape 10 zile, iar blana tot a căzut și pe piele avea niste basici care supurau. Am luat decizia să îl sun pe dr. Liviu Staicu, care este dr. în cercetare și singurul medic care a putut să-mi salveze un castel de parvoviroză in 1993 și mi-a spus imediat ce boala are, iar cu un tratament de 10 zile pisicuță e bine și s-a vindecat.
Mulțumesc pentru servicii și amabilitatea de care dați dovadă și sper să vă perfectati și pe tratamente.
Vom Fiddler
Vom Fiddler4 ani în urmă
Dupa cum spun si alți clienți, aceşti stimabili au nevoie de imbunatățiri in ceea ce priveste administrarea tratamentelor, mai ales când acestea se oferă "orbeşte", fără nici un test preliminar si neluând în considerare şi alte cauze posibile (probabil din lipsă de informare).
O alta imbunătațire absolut necesară ar fi grija față de animalele ce locuiesc in cabinet, de la peştii din acvariul cu apă neagră până la apa potabilă şi mâncarea pisicilor din cuşti.
Albert Stoicescu
Albert Stoicescu4 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile oferite !
Doctorul este foarte priceput si iubeste animalutele cu adevarat!
Maria Almasi
Maria Almasi5 ani în urmă
Servicii exceptionale, echipa extrem de dedicata, calitate ireprosabila si un ambient placut, totul la niste preturi mai mult decat rezonabile.
Recomand cu toata increderea acest cabinet veterinar oricui are nevoie de ingrijiri medicale pentru blanosii lor.
Le-as oferi mai multe stele, insa nu permite Google!❤️🐾
DeMonique
DeMonique2 ani în urmă
REALITATEA!!!
**** L.E. Ca tot ma “ascund”in spatele unui nickname asa cum ati binevoit sa răspundeți de agresiv si tranșant - Recomand tuturor celor care au intenția de a-și aduce animalele de companie la un astfel de “centru medical” sa dea o cautare pe facebook si sa caute dupa cuvinte cheie doar atat “ Ana Vet Cișmigiu” postările sunt publice !!!!!!!!!
Iar “sfatul” “ sa va duceți la munca...” in contextul in care eu nu am jignit si nu ma cobor la un astfel de nivel, eu doar am arătat realitatea, va SFĂTUIESC SI EU LA RÂNDUL MEU sa învățați sa fiti umani, sa va faceti meseria si sa salvați viețile bietelor animale si nu o sa mai aveti review-uri de genul acesta! Oamenii au dreptul sa stie situatia!
Oricum raspunsul dvs spune multe despre nivelul pe care il aveti!
Valeria2707
Valeria27072 ani în urmă
Grija deosebita pentru animale, profesionalism, pareri obiective, rabdare cu animalutele nu tocmai cooperante. Ati avut in grija un pisoi nu chiar cooperant aproape mort, nimeni nu-i dadea mari sanse (chestie spusa si de alti medici inainte de a ajunge la AnaVet) si acum e un rasfatat care incepe sa vada ce e iubirea. Cu grija, priceperea si incapatanarea Dvs l-ati adus la viata! Multumim
Ioana Mitu
Ioana Mitu2 ani în urmă
Mii de multumiri, respect si recunostiinta Dlui Doctor care ma ajuta in tratarea pisicutei mele care sufera de peritonita infectioasa. A fost singurul care mi-a dat o speranta si ne-a primit in orice zi la tratament chiar daca erau sarbatori, 31 dec sau 1 ianuarie! Facem tratament de doar cateva zile si semnele sunt tot mai bune! Tot ceea ce imi spune s-a intamplat cuvant cu cuvant! Profesionisti si OAMENI! Recomand cu tot sufletul! Mult respect!
Locații recomandate