/Bucuresti/Veterinar

VetSpot

Strada Mărțișor 54H, București 041242, România

VetSpot
Veterinar
4.5
246 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94X8+C4 București, România
+40 31 800 9211
vetspot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Okanyi
Cristina Okanyi2 ani în urmă
Tund foarte bine si au mare grijă de animăluțe🤗
Romeo B.
Romeo B.2 ani în urmă
Personal profesionist și atent cu animăluțele. Aici am sterilizat motanul. Au făcut analize anterior și după operație. Doctorul mi-a explicat rezultatele, mi-a răspuns la întrebări și mi-a oferit toate informațiile necesare pentru perioada postoperatorie. De asemenea, vi se oferă și toate medicamentele sau accesoriile necesare după intervențiile chirurgicale.

Locație curată și oameni calmi și atenți cu clienții.

Recomand!
C. Necula
C. Necula2 ani în urmă
Am fost sa cumpar niste bobite. Le aveau doar varsate. Am cumparat si un sampon mare iar pe fata care m-a servit nu a dus-o capul sa verifice capacul samponului. Mi le-a pus in punga iar cand am ajuns acasa se varsase tot samponul peste bobite.
Cristina Cotruta
Cristina Cotruta2 ani în urmă
Am ajuns ieri in urgenta cu cainele . Domnul doctor si echipa dumnealui au reactionat profesionist si prompt. Va multumim mult pentru ajutor! Recomand cu incredere! Ne-ati salvat cainele!
Aida Tatar
Aida Tatar3 ani în urmă
Servicii medicale sub orice critica.se documentează de pe internet.ca sa consulte patrupedul scoate stăpânul afara din cabinet. Am plătit 59 de lei doar ca am prezentat istoricul medical al cățelului ,fără a fi consultat fără măcar sa pună mana pe el. Dacă situația impune ca proprietarul sa aștepte afara, trebuie anunțat de la început
Robert Chiras
Robert Chiras2 ani în urmă
Preturi exagerat de mari, iar examinarea nu pare deloc a fi pe măsură, având în vedere ca primesc și un diagnostic greșit.
Irina H (Office)
Irina H (Office)2 ani în urmă
LE: Am vazut explicatia dvs. și ceea ce faceți e să explicați circumstanțele atenuante, nu vă asumați nimic. Ati gresit cand ati spus ca dureaza 10 min cand a venit urgenta si a durat cel putin 30, pentru asta ar trebui sa va cereti scuze si punct.

Programare la taiat unghiile cățelului la ora 19, jumatate de ora mai tarziu inca asteptam sa ma preia cineva.
Bogdan Mir
Bogdan Mir2 ani în urmă
Recomand cu mare drag. Aici prietenul meu blanos se simte cel mai rasfatat si iubit. Tot personalul este foarte amabil si receptiv la nevoile catelusului meu. Pot spune ca dl doctor Gelu Popa si doamna doctor Cosmina Popa sunt niste persoane foarte profi si totodata empatice. Impreuna cu echipa de la VetSpot catelul meu a reusit sa treaca peste o problema de sanatate pe care a avut-o. Totodata el este intodeauna rasfatat la o sedinta de tuns, de unde il iau perfect aranjat. Mai pot preciza faptul ca inainte de a descoperi aceasta clinica, am fost cu Pufulet si in alte parti, de unde il luam foarte agitat, mereu banuiam ca a mai fost "articulat", insa la VetSpot vine intotdeauna linistit si pleaca linistit si fericit. Va multumesc pentru tot!, 🐾🐩🐶🐩❤️
Locații recomandate