/Bucuresti/Veterinar

Daisy Vet Aviației

Strada Căpitan Alexandru Șerbănescu 34, București 013975, România

Daisy Vet Aviației
Veterinar
4.6
103 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F3PW+49 București, România
+40 21 233 3714
daisy-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–16
Scrie o recenzie
Ivan Simona1 an în urmă
Am fost foarte îngrijorată cu privire la starea de Sanatate a cățelului meu , mai venisem la cabinet cu aceeași problema . D-na Dr. Cinteză Cristina este foarte bine pregătită , are ochi clinic într-adevăr , oferă informații precise și complete . Voi reveni cu încredere la D-na Dr Cinteză de câte ori va fi nevoie și pe viitor .
Felicitări , se vede limpede ca va iubiți meseria și ca o practicați cu drag.
Eric alex
Eric alex2 ani în urmă
Personal foarte amabil si profesionist. Dna dr. Foianu mi-a salvat cainele prin tratamentul pe care l-a administrat.
Miruna IORGU
Miruna IORGU2 ani în urmă
Multumesc foarte mult doamnelor Dr Daniela Foianu, Dr Cristina Cinteza si Dr Aida Aconstantinesei care s-au ocupat de puiutul nostru de caine. L-au salvat si acum ne putem bucura de el. Am stat zilnic multe ore in cabinet timp de o saptamana cat a durat tratamentul si am ramas impresionata de profesionalismul si implicarea lor in cazuri. Am vazut implicare in meserie, dedicare si aplecare spre animalute, dar si spre proprietari cum rar mai intalnim. Felicitari!
ROMAN Aureliana-Geta
ROMAN Aureliana-Geta2 ani în urmă
O echipa minunata aveti La Daisy Aviatiei! Iar pe doctorita Adriana Aconstantinesei o cunosc din anul 2008. Ea mi-a tratat toti cainii de atunci si pana in prezent (3 Rottweileri si un ciobanesc Malinois). Este un medic absolut deosebit. Niciodata nu a dat gres cu diagnosticul si tratamentul administrat. Intotdeauna a raspuns la mesajele mele, chiar daca avea copiii mici sau daca era zi/noapte/concediu. O iubim pe ADA si ii multumim pentru tot!
Bimopi
Bimopi2 ani în urmă
Multumesc mult doamnelor Dr. Daniela Foianu si Dr. Cristina Cinteza pentru profesionalismul si dedicatia cu care s-au ocupat saptamana aceasta de tratamentul periodic pe care i-l fac pisoiului meu. Recomand 100%!
C V
C V2 ani în urmă
Costuri exagerate pentru servicii, cel mult, medii. O castrare banala a unei pisici maidaneze m-a costat 530 de roni, fara analize anterioare sau alte beneficii. Nu au preturi pe site asa ca faceti bine si intrebati inainte, ca sa nu aveti surprize la final.
Alexandru Gheorghitanu
Alexandru Gheorghitanu2 ani în urmă
Merg de mai bine de 2 ani la Daisy Vet si pana acum sunt foarte multumit.
Am dus o gramada de pisici la ei si o data si un porumbel. In limita timpului disponibil, au fost super implicati.
Porumbelul avusese ambele picioare legate de cineva cu ata prea mult timp si zeci de fire erau pur si simplu acoperite de carne. Am fost cu el in mai multe locuri si nu au vrut sa il primeasca pentru ca era prea mare bataie de cap. Cei de la Daisy au stat peste o ora sa taie fiecare firicel individual si sa il scoata cu penseta din carne.
In rest, am si pierdut sirul de pisici cu diverse probleme pe care le-am dus la Daisy si au fost ajutate.
Emma Schwarcz
Emma Schwarcz2 ani în urmă
Apelez de mai bine de 5 ani la echipa Daisy Vet. Am adus 2 motănei adoptați la deparazitat, vaccinat și sterilizat. Amândoi au carnet de sănătate de aici și au fost puși pe picioare după ce au fost găsiți destul de bolnăviori - probleme la ochi, urechi, răceli etc. Am fost mereu impresionata de empatia și umorul doctorilor și asistenților.
De câteva ori am observat că aveau și ei pisoi spre adopție salvați din cartier. Se cunoaște că sunt oameni dedicați, iubitori de animale.

Recomand cu încredere!

Am simițit să dau acest review pt a le mulțumi pt ajutor chiar și de la distanță:
De curând am apelat la ei deși eram în Ploiești. Medicul de acolo insista să venim la București cu pisoiul pt o radiografie, în condițiile în care pisoiul respira greu, iar drumul lung ar fi fost un factor de stres. Medicul de acolo nu avea încredere în clinicile din Ploiești și voia neapărat să mergem la una anume din București. Am sunat pt o recomandare aici și deși Daisy Vet are in Băneasa o clinică unde puteam veni pt analize, au preferat să ne îndrume către una din Ploiești despre care știau că pot face analizele necesare. Am fost foarte mulțumiți de recomandare și foarte impresionați să vedem un cabinet care pune sănătatea animalului înaintea interesului lor de profit.
Palomino Blond
Palomino Blond2 ani în urmă
Iubesc medicii de la Daisy Vet. Imi sunt prieteni de peste 17ani. Mi-au ingrijit animalele cu dragoste si daruire. I-au salvat pe unii din situatii in care nu li se mai dadea nici macar o sansa. M-au tinut de mana atunci cand a fost cazul sa iau decizii dureroase, dar pentru binele lor. Am ras si am plans cu ei.
Am 5 pisici si un catel. Pe langa ei, in perioada in care am activat ca si rescuer mi-au trecut prin mana o multime de alti catei si pisici care au avut nevoie de ajutor. Am avut cazuri in care pur si simplu o minune si daruirea extraordinara a celor de acolo i-au salvat. Nu mi s-a intamplat nici macar o singura data sa nu imi fie tratate animalele cu atentie si multa dragoste. Au fost nenumarate datile in care medicii au ramas peste program pentru ca aveam urgente, desi poate si pe ei ii astepta cineva acasa dupa o zi de munca. Sunt oameni extraordinari si profesionisti de exceptie. Ma consider norocoasa ca i-am cunoscut si stiu ca blanosii mei sunt in siguranta si tratati cu multa dragoste si caldura de catre medicii de acolo.
Locații recomandate