/Bucuresti/Veterinar

Cabinet veterinar Vete Pet Land VETEPET.RO

Bulevardul Chișinău 24, București 022157, România

Cabinet veterinar Vete Pet Land VETEPET.RO
Veterinar
4.9
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5P5+GJ București, România
+40 721 547 703
vetepet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura gherman
Laura gherman2 ani în urmă
Am fost cu hamsterul a doua zi după revelion. In urgenta. Chiar daca medicul specializat in animale exotice nu era în clinica tot ne au ajutat. Am revenit când era medicul. S a purtat foarte frumos atât cu hamsterul cât și cu stăpână lui. A făcut tot ce s a putut sa ii salveze piciorul. Chiar daca e departe de casa, daca va mai fi nevoie, vom apela tot la aceasta clinica.
Tatiana Stoica
Tatiana Stoica2 ani în urmă
Recomand acest medic veterinar, iubitor de animale/păsări.

Tomi
Lucian Voicu
Lucian Voicu2 ani în urmă
Servicii medicale foarte bune. Domnul doctor Cristian face meseria asta din pasiune si asta se vede. Pune suflet dar este si profesionist. Recomand
Anda Stefan
Anda Stefan2 ani în urmă
Am ajuns cu motanelu meu Mars aici, printr-o recomandare a unei prietene si ma bucur nespus. Este singurul loc unde Mars este incredibil de cuminte, de parca are incredere totala in domnul doctor. Dansul este foarte amabil, poti afla toate informatiile de care ai nevoie si intotdeauna am apreciat cand un doctor explica fiecare pas, procedura pe care o efectueaza si de ce. Am primit mult mai multe informatii decat ma asteptam. Il consider un om sincer, 100% profi, care iubeste animalele si isi iubeste meseria. Preturile sunt absolut firesti, din punctul meu de vedere.

Sper sa revenim la dansul doar pentru vaccinuri, deparazitari, analize si nu pentru probleme grave, ceea ce doresc tuturor celor care au sufletele in grija lor.
S.G.
S.G.2 ani în urmă
Da! Sper să nu am nevoie dar aici voi veni. Vaccinul anual pt pisicuța mea 100 lei și d-l Doctor mi-a dat 100 de informații utile. Vă mulțumesc mult!
A. A
A. A2 ani în urmă
Nu am cuvinte sa imi exprim mulțumirea către acest medic veterinar...
Mi-a salvat cățelul de dureri..chiar si de moarte...având în vedere ca umblam din cabinet in cabinet..si cam nimeni nu stia ce sa ii faca ..dacă sa ii faca..
Cățelul meu in varsta de 12 ani ..a fost operat de hernie perianala de către medicul din această clinică...
Si sincer ..cu toată inima va spun..
A facut-o la modul cel mai profesionist!
Recuperarea a fost rapida ...a scăpat de chinul durerilor...era atât de nefericit..
Dar acum..după 2 luni ..este acel cățel pe care îl știam de cand il purtam in buzunar 😍..sănătos..plin de viață...
Exact asa cum mi-a spus medicul inainte de operație .."o să fie iarăși un cățel fericit!
Chiar asta s-a întâmplat!
Multumim mult!
Le doresc celor ce sunt in cautarea unui medic vet bun sa aiba norocul nostru... sa gaseasca persoana pregătită și devotată asa cum este acest medic ..
Foarte bine informat...foarte atent ..dedicat...analizează orice aspect...are acel har înnăscut...
Preturile pentru serviciile pe care le prestează...dar mai ales pentru dedicare..sunt mult prea modeste in comparatie cu alte cabinete...unde doar se uita la animal..si iti sar pur si simplu banii din buzunar...
Scriu această recenzie in primul rand pentru mulțumiri..dar și pentru cei ce sunt in cautarea un medic veterinar foarte bine pregătit!
Doamne ajută să avem parte pe viitor doar de asa oameni!🙏
Irina Vasilescu
Irina Vasilescu2 ani în urmă
Experiență excelentă! Domnul doctor l-a consultat pe hamsterul meu, Piper, cu multă răbdare, atenție și profesionalism. Prima întâlnire cu VetePet a fost cea mai bună experiență la veterinar de până acum. Recomand cu multă încredere.
Mia Daia
Mia Daia2 ani în urmă
Astazi am fost cu pisicuta mea LUNA la vaccinat .Dr Cristian s a ocupat cu mult profesionalism , totul a decus foarte bine pisicuta mea este fericita.RECOMAND CU INCREDERE!
Locații recomandate