/Bacau/Veterinar

Clinica veterinara DR. VELISAR

Clădirea 88, Strada Alecu Russo 88, Bacău 600139, România

Clinica veterinara DR. VELISAR
Veterinar
4.7
257 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GWW9+C6 Bacău, România
+40 234 521 734
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–12
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Cristina Baciu
Cristina Baciu2 ani în urmă
Domnul dr Velisar a fost singurul medic din Bacău care a vrut și a reușit cu succes să efectueze o operație f complicată de fractura la cot și braț la un pisoi mic. Astazi de 1 dec a făcut operații (i-a fost extrasă tija pisoiului) .Mulțumesc pentru implicare , amabilitate, înțelegere și mai ales profesionalism.
Anca Ungureanu
Anca Ungureanu2 ani în urmă
Total dezamăgită! Tocmai pentru că îl cunosc pe domnul doctor de multă vreme. Și au fost momente în care se apropia cu drag de animale. Un cățel minunat, căruia i s-a acordat toată dragostea și atenția, ani de zile, a sfârșit pur și simplu singur, îngrozit de frică, fără a avea șansa de a i se acorda tratament, în special în acel moment de nevoie acută, deși ni se promisese că va fi ținut sub observație și ocrotit. Scuzele ulterioare au fost penibile, clișee pe care le auzi din partea oamenilor plictisiți, non-empatici, goliți de dragoste față de toată lumea, dar mai presus de orice, oameni care parcă nu își amintesc ce profesie au și care este rolul lor acolo. Durerea este mare și nu va dispărea, regretele pe măsură, iar explicațiile domnului doctor... fără consistență și lipsite de profesionalism.
Stefan2001
Stefan20012 ani în urmă
O clinica de top, cu personal excepțional! Doctorul Velisar, cu suflet mare, a sterilizat gratuit o cățelușa salvata de pe strada. Mulțumiri!!
Ioana Bosnea
Ioana Bosnea2 ani în urmă
Singurul dr veterinar din Bacău care e cu adevărat doctor!!!restul sunt degeaba!!! Recomand cu mare încredere Velisar mi a pus pe picioare cățelul!!! Am fost la toți și ar trebui sa lase de meserie ca sunt praff,!!! La clinica Velisar am găsit profesionalism, promptitudine, aparate profesionale și dnu Dr știe meserie daia este nr 1 pe Bacău și peste mulți alții și din Bucureșt!! 👏👏👏Felicitări cu drag oricând și ptr tuns❤️❤️❤️❤️❤️🙏
Anna Cibi
Anna Cibi2 ani în urmă
Profesionalism, grija si dragoste pentru animale. Ar fi o experienta bună sa vedeți cum se comporta dr. Verișor cu animalele, sa vedeți iubire impartasita. Felicitări DOCTORE !
Daniel Kent
Daniel Kent2 ani în urmă
...Cel mai experimentat medic veterinar din Bacau...cred că ...si printre primii ..daca nu chiar primul...Cei 30 ani de profesie inseamma totuși ceva si nu se dezmint!prețuri decente...
Multumiți si multumim!
Alexandra Georgiana Stoian
Alexandra Georgiana Stoian2 ani în urmă
Domnul doctor Velisar este un medic veterinar caruia chiar ii pasa de animale.Preturile sunt decente si toata echipa de la clinica este de nota 10.
SIMONA MIHAELA ROCA
SIMONA MIHAELA ROCA2 ani în urmă
O consultație cu multe aberații, vorbe in vânt, multe presupuneri, nimic concret! Dezamagita si de atitudinea doctorului. Nu poti explica nimic pentru ca te intrerupe si continua el cu multe vorbe goale. Doar el le stie pe toate!!! Catelul avand mai multe probleme medicale, am primit doar o reteta cu anticoagulante..?! Recomandarea a fost sa ma duc la Spitalul Universitar Veterinar din Bucuresti.. A fost cam scumpa aceasta informatie! Si ANAF-ul ar fi bine sa faca un control: plata doar cash, fara bonuri fiscale!!! Un adevarat stat in stat!
Locații recomandate